• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya iki gündür sol kasık ağrım var bacağıma kadar vuruyor bu durum sadece ilk adet vaktim geldiğinde olmuştu belimde ağrıyoe korkuyorum bebeğim iyimidir diye baya stres yaptım. Hemen doktora gidesim var ama eşimede bişi diyemiyorum
Endişe etme benim sag sol dun kopuyordu agridan. Dedim galiba usuttum. Direk yattım kasiklarima koydum elimi oyle isitarak elimi gezdirerek uyudum sabaha birsey kalmamış. Bebek organlari gelisiyor rahim buyuyor ya normal bu ağrılar. Bu aylar yatis dinlenme ayi iste

Canim ben bugün gittim 5hafta 3 günlük. Keseyi gördük sadece kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi doktor
Oğlumda 6+4 de duymuştuk kalp atışını hayırlısıyla bu hamileliğimde de duyarız inş,sen sağlıkla duyarsın inş
Zaman çabuk ve sağlıkla grçsin inş
Senin ilk hamileliğin mi?

Spinal ve epidural nasil oluyor ?
İkiside omurgadan yapılıyor ama spinal doğum esnasında yapılıyor tek doz gibi düşün,epudiral içinse bele kateter yerleştiriliyor hem ameliyatta uyuşturmak için hem de ameliyat sonrası ağrın oldukça ordan ağrıkesici veriliyor

Geç gitmekten ziyade bi aksilik varsa diye aklıma geliyor surekli tedirgin oluyorum, bende cts günü 8+1 olacağım kalp atışlarını duysam rahatlarım diyorum ama burada goruyorum duyanlarda rahat değil:anneadayı:
canım ben duydum kalp atışlarını ama dediğin gibi yine de tedirgin oluyorum. 1 ay geçsin de kontrole gidip göreyim diye dört gözle bekliyorum. doktorum çok şey araştırıp okuyup keyfini kaçırma demişti sanırım haklı. burada o kadar olumsuz şey yaşayanlarla karşılaşıyoruz ki ister istemez acaba bana da olur mu diye düşünüyoruz, bu güzel dönemin tadını çıkarmak varken

Allah razı olsun kızlar çok saolun bebeğim 9 haftalıktı ve bugün lekeler gelmeye başladı hiç aklımda ölmüş Olacağı yokken şoka girdim inanılmaz üzgünüm hayallerim bitti o gitti diye rabbim sizinkileri korusun dikkat edin kendinize şimdilik Allah’a emanet olun

Allah razı olsun kızlar çok saolun bebeğim 9 haftalıktı ve bugün lekeler gelmeye başladı hiç aklımda ölmüş Olacağı yokken şoka girdim inanılmaz üzgünüm hayallerim bitti o gitti diye rabbim sizinkileri korusun dikkat edin kendinize şimdilik Allah’a emanet olun
Rabbim başta sabır sonra size sağlık versin inş
inş hayırlı zamanda tekrar nasip eder Allahım

Cok gecmis olsun canim bende ilk bebegimi 9 haftalikken kaybettim rabbim kolaylik versin insallah cabucak toparlanirsin ve tez zamanda tekrar hamile kalip bebegini kucagina alirsin insallah allahin izniyle..

Bende bugün gittim dr a keseyi görmek için ama 5 haftalık kesemiz doktorum normal dedi geç yumurtladığım için kalp atışı için haftaya cuma gideceğim,inş sağlıkla duyalım kalp atışlarını
İnşallah canm 5. Haftada kese normal tabii bende 2. Ye gecyumurtladm o tuttu ama yumurtlama tarihimden emin oldugum icin tuttu tairhler

Kızlar cumartesi günü kan vermiştm 662.14 çkmştı bu hafta cuma günü gel dedi şimdi cuma günü gitsem sizce keseyi görürmym

Hayırlısı olsun inş kısa sürede yenisi gelir bide ben düşük yaptığımda genelde anomali olanlar yani sağlıksız olanlar düşermiş diye duydum yani belki böylesi daha hayırlı.tabi ki de insan çok üzülüyor ama yeni gelecek bebekle unutuluyor

çok geçmiş olsun canım cokuzuldum.. bende aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim günlerce ağladım ama şimdi yeniden hamileyim.. gu n doğmadan neler doğar..

Back