• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Zor olmuştur canım sebebi ne imiş sonlanmasının
Bana sordun sanırım cnm arkadaşın 14 haftada bulantısı sonlanmıs benımde geçen haxıranda 14. Haftada cınsıyet ogrenırız dıe gıttıgımızde kalp atısı olmadıgını ogrendık esım ben kızım monıtıre baka bakaldık allahım kımseye yasatmasın hıc bır sorunumda yoktu ne kanama ne agrı ne sızı ama sınavımdı malesef ıns gecmısımdır ısyan etmeden

Ay özürdilerim canim ben bulanti bitti sandım okuduğumu anlayamadim...bu hamileliğin saglikla gecer insAllah
Yok cnm aslında yanlıs anlamamıstın kızımda 16 haftaya kadar kustım demek ıstedım bıten gebelıktede 14 hafta kurtaj oldum kurtaj olcagım gun bıle kusurak gıttım aaammaaannn guzel seyler konusalım :eğlence:

Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :D Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:

Selam kızlar 7. Haftamdayım ben de:KK200: Ben mi cok tembelim bebiş mi beni cok yoruyor bılmıyorum :110: asırı yorgun ve halsiz hıssedıyorum kendimi.. Sürekli yatmak istiyorum:deli: Beslenmeme de dıkkat edıyorum proteın,kalsıyum vs.. Ama parmagımı kıpırdatmak bıle ıstemıyorum:işsiz: Benım gıbı olan var mı:olamaz:

Selam kızlar 7. Haftamdayım ben de:KK200: Ben mi cok tembelim bebiş mi beni cok yoruyor bılmıyorum :110: asırı yorgun ve halsiz hıssedıyorum kendimi.. Sürekli yatmak istiyorum:deli: Beslenmeme de dıkkat edıyorum proteın,kalsıyum vs.. Ama parmagımı kıpırdatmak bıle ıstemıyorum:işsiz: Benım gıbı olan var mı:olamaz:
ben canım,sürekli uykum var,yorgunum bu sürecte cok normal vücudumuz iki cana yetmeye calısıyor e haliyle enerjimiz kalmıyor

Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :KK70: Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:
Bende izliyorum Doğum videoları, bi de pozitif Doğum hikayeleri falan okuyorum ama çok korkuyorum :(

Yokya onunhıc merak etmıyorum suan bın sukur 5 bucuk yasında bı kızım var erkekte kızda olsa olur hem bulantılı kılo vermelı oluyorum ben 16. Haftaya kadar hemde bundan oncekı gebelıgım 14. Haftada sonlandı yanı sebeplerım bunlar cnm
Anladım canım Rabbim bir daha yasatmasin sağ salim kucağına almak nasip etsin.
Benimde 24 aylık oğlum var benim içinde farketmez kız yada erkek Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize.

Merhabalar kızlar bugün hafif lekeler oldu ve hemen doktora gittik bebeğin kalbi durmuş çokkkk üzgünüm rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :KK70: Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:
Merhaba ,doğumun şekli için kendinizi şartlandırmayın,ben oğlumun doğumunda yaşadım aynı durumu, 41. Haftada spinal sezeryan oldum,40 . Haftaya kadar herşey normaldi baş aşağı dönmüştü çatım müsaitti oğlum iri olmasına rağmen normal dedi doktorum ama oğlumun keyfi yerindeydi 41. Haftada gelmedi ve suyum azalmaya başlayınca acil sezeryana alındım ağlaya ağlaya çünkü normal doğum olacak diye çok şartlamıştım kendimiama çok şükür sağlıkla doğdu ve hiç sezeryanlı gibi olmadım ,bence uyanık olarak spinal ya da epidurali tercih edin

Arkadaşlar benimle doğum tarihleri uyanlar varsa bebeğin kalp atışları için gittiniz mi doktora?benim burdaki haftama göre 1 hafta erkeniz çünkü geç yumurtlamadan dolayı yani aslında kesemiz 5 haftalık gözüküyor

Arkadaşlar benimle doğum tarihleri uyanlar varsa bebeğin kalp atışları için gittiniz mi doktora?benim burdaki haftama göre 1 hafta erkeniz çünkü geç yumurtlamadan dolayı yani aslında kesemiz 5 haftalık gözüküyor
ben bugun gittim canm 6+0 diye gittim 6+1 cıktı aynı gbi yani,kalp atısını gördük dinletmedi doktor tehlkikeli diye,ultrasona göre olan haftandan hesapla hic stres yapma canm

Merhabalar kızlar bugün hafif lekeler oldu ve hemen doktora gittik bebeğin kalbi durmuş çokkkk üzgünüm rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canımm çok çok geçmiş olsun bu haberler çok üzüyor beni ya ama yapacak bişey olmuyor ne yazık ki. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah tekrar hazır olduğunuzda. Allah kolaylıklar versin.

Neredeyse herkes hemen hemen kalp atışlarını duymuş ben neden bu kadar geç randevu aldım ya meraktan çatlıyorum darısı başıma inşaallah, 3 gün kaldı inşaallah görmeye 7+5 olduk bugün bi de yA duyamazsak diye aklım çıkıyor :KK43:
Ben daha hiç doktora gidemedim Pazartesi gideceğim

Gecmi olsun :cry: insallah en kisa zamanda kucaginiz dolar ve bu aciyi unutursunhz:dua:

Canım benim ya çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inş tez zamanda tekrar hamile kalırsın benimde bi kaybım oldu çok iyi anlıyorum ara vermeden hemen hamile kalabilirsin çünkü hormonlar çok aktif

Merhaba ,doğumun şekli için kendinizi şartlandırmayın,ben oğlumun doğumunda yaşadım aynı durumu, 41. Haftada spinal sezeryan oldum,40 . Haftaya kadar herşey normaldi baş aşağı dönmüştü çatım müsaitti oğlum iri olmasına rağmen normal dedi doktorum ama oğlumun keyfi yerindeydi 41. Haftada gelmedi ve suyum azalmaya başlayınca acil sezeryana alındım ağlaya ağlaya çünkü normal doğum olacak diye çok şartlamıştım kendimiama çok şükür sağlıkla doğdu ve hiç sezeryanlı gibi olmadım ,bence uyanık olarak spinal ya da epidurali tercih edin
Spinal ve epidural nasil oluyor ?

Kızlar ya iki gündür sol kasık ağrım var bacağıma kadar vuruyor bu durum sadece ilk adet vaktim geldiğinde olmuştu belimde ağrıyoe korkuyorum bebeğim iyimidir diye baya stres yaptım. Hemen doktora gidesim var ama eşimede bişi diyemiyorum

Back