• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhaba kızlar.bende eylül de anne olacağım inşallah. 5 hafta 5 günlükken ultrasonda göründü kese ama ilginç ki 2 kese var. ve dr bana ikiz yada başka birşey demedi. hayırlı olsun çok sağlıklı dedi. kalp ritmi görünüyor ama tüm tahliller için 1 hafta sonra yeniden bakalim dedi. ultrason goruntume bi bakar mısınız sizde lütfen

Eklentiler

• IMG-20180129-WA0003.jpg
    IMG-20180129-WA0003.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 87
merhaba kızlar.bende eylül de anne olacağım inşallah. 5 hafta 5 günlükken ultrasonda göründü kese ama ilginç ki 2 kese var. ve dr bana ikiz yada başka birşey demedi. hayırlı olsun çok sağlıklı dedi. kalp ritmi görünüyor ama tüm tahliller için 1 hafta sonra yeniden bakalim dedi. ultrason goruntume bi bakar mısınız sizde lütfen
merhaba. hayırlı olsun:) ben de 5+5 te gitmiştim ama sadece kese ve bebek göründü. kalp atışı için 8 şubata çağırdı. bu arada çift keseyi göremedim ben? eğer öyleyse ikizleriniz olacak demektir:)

merhaba. hayırlı olsun:) ben de 5+5 te gitmiştim ama sadece kese ve bebek göründü. kalp atışı için 8 şubata çağırdı. bu arada çift keseyi göremedim ben? eğer öyleyse ikizleriniz olacak demektir:)
çok teşekkür ederim.. 3 şubatta randevum var kalp atışı duyarız bizde inşallah.. ablamın ultrasonunda tek kese var bu benimkinde 2 ondan da şaşkınlığım.. bakalim dr ne diyecek.

bana bir kese kese içinde 2 noktacik var gibi geldi bi yanlışınız var

cici anneler günaydınn.
dün erkenden uyudum. bi baktım mırıl mırıl sesler geliyor.. eşim arkadan sarılmış bana karnımı okşayıp bebeşimle konuşuyor.. ayyy ben bu kadar duygusal değildim ya. şu an bile gözümün önüne geldikçe çok duygulanıyorum. bi de öyle güzel konuşuyor ki babacım falan diye hafif hafif okşuyor.. çok çok güzel duygular.. ilk kalp atışını duyunca da gözlerinde ki o pırıltı muhteşemdi şimdi de bu an..
Allah sağlık versin inşallah. çok çok güzel duygular.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar benimle doğum tarihleri uyanlar varsa bebeğin kalp atışları için gittiniz mi doktora?benim burdaki haftama göre 1 hafta erkeniz çünkü geç yumurtlamadan dolayı yani aslında kesemiz 5 haftalık gözüküyor

Merhaba , sizin Sat ne zaman yani sonuçta adet tarihinde gebe kalamayacagımıza göre hepimizin geç döllenme ama benim 2 hafta frkediyor. Sat 21 Aralık ,30 ocakta doktor 3 haftalık dedi kese gözüktü bebek henüz görünmedi.

cici anneler günaydınn.
dün erkenden uyudum. bi baktım mırıl mırıl sesler geliyor.. eşim arkadan sarılmış bana karnımı okşayıp bebeşimle konuşuyor.. ayyy ben bu kadar duygusal değildim ya. şu an bile gözümün önüne geldikçe çok duygulanıyorum. bi de öyle güzel konuşuyor ki babacım falan diye hafif hafif okşuyor.. çok çok güzel duygular.. ilk kalp atışını duyunca da gözlerinde ki o pırıltı muhteşemdi şimdi de bu an..
Allah sağlık versin inşallah. çok çok güzel duygular.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Benim eşimde bütün gece eli karnımda uyuyo seviyomuş onu öyle diyo:KK36:

Günaydın kızlar dün gece ani başlayan yoğun bir kanamam oldu sabaha kadar ağlayarak geçirdim sabah doktora gittim kalp atışı varmış ama keseden daha büyük kocaman bir kanama alanı var karnımda ağrıypr düşecek mi acaba :(

Günaydın kızlar dün gece ani başlayan yoğun bir kanamam oldu sabaha kadar ağlayarak geçirdim sabah doktora gittim kalp atışı varmış ama keseden daha büyük kocaman bir kanama alanı var karnımda ağrıypr düşecek mi acaba :KK43:

Allah korusunnnn.. Allah yardımcın olsun. bol bol dinlen kalkma yerinden. doktor ne dediyse harfi harfine yap ve lütfen stres yapma pozitif düşün...

Günaydın kızlar dün gece ani başlayan yoğun bir kanamam oldu sabaha kadar ağlayarak geçirdim sabah doktora gittim kalp atışı varmış ama keseden daha büyük kocaman bir kanama alanı var karnımda ağrıypr düşecek mi acaba :KK43:
Canım bunu yalnız Allah bilir, sen tedbirini almışsındır zaten. Doktor iğne ve progrstan vermiştir. Dinlen ve güzel şeyler düşün. Allah bağışlasın bebeğini

Kızlar günaydın. Maalesef bu sabah boğaz ayrısıyla uyandım biraz da sesim değişmiş. Ne yapabilirim Öner’iniz var mi ?

Merhaba canım hoş geldin. Hep böyle sağlıklı sürsün inşallah.

Brn tek kese gördüm doktorun da ikiz olsaydı söylerdi. Kesen aynı kızımın kesesi gibi üçgen :) çok sağlıklı ve güzel geçmişti benim kızumdaki serüvenim, inşallah senin de öyle geçer.

Back