• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar dün gece ani başlayan yoğun bir kanamam oldu sabaha kadar ağlayarak geçirdim sabah doktora gittim kalp atışı varmış ama keseden daha büyük kocaman bir kanama alanı var karnımda ağrıypr düşecek mi acaba :KK43:
ya cok üzüldüm canım bol bol dinlenmeye calış :dua::dua:

Günaydın kızlar dün gece ani başlayan yoğun bir kanamam oldu sabaha kadar ağlayarak geçirdim sabah doktora gittim kalp atışı varmış ama keseden daha büyük kocaman bir kanama alanı var karnımda ağrıypr düşecek mi acaba :KK43:

Canım bebeğinde birşey yok kalp atışı var progestan falan vermiştir yat dinlen kıpırdama moralini de bozma dışarıya da gelebiliyor o kanama ama bebeğine birşey olduğundan değil kese etrafındaki kanamadan o da dağılır canım inşallah Allah'a emanet üzme kendini stres olma

Canım bol bol hatta sürekli yatmalısın. Doktor proluton depot iğne verdi mi? Üzülme bizim de kanamamız oldu kese kadardı benim de. Yatıyorum iki haftadır ve küçüldü inşallah bir daha yaşaymaz rabbiö. Seninki de küçülecek inşallah. Doktor ne dedi peki?

Kızlar günaydın. Maalesef bu sabah boğaz ayrısıyla uyandım biraz da sesim değişmiş. Ne yapabilirim Öner’iniz var mi ?
Canım ben nerdeyse 1 haftadır çekiyorum. Boğaz ağrısıyla başlayıp gribe çevirdi. Sadece ıhlamur içebiliyoruz :KK12: ama ben artık dün gece bir tane parol içtim biraz rahatlattı çok şükür:dua:

Kızlar ya iki gündür sol kasık ağrım var bacağıma kadar vuruyor bu durum sadece ilk adet vaktim geldiğinde olmuştu belimde ağrıyoe korkuyorum bebeğim iyimidir diye baya stres yaptım. Hemen doktora gidesim var ama eşimede bişi diyemiyorum
Bende dünden beri aynı şeyleri yaşıyorum kahverengi küçük bir leke oldu bendede çok korkmaya başladım. Akşam eşim gelince hastaneye gidelim diyeceğim. Sağlık ocağı bakar mi ki

Kızlar bebeğimizin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlicaz 2 hafta Dr görmüyorum inşallah iyidir dye düşünüyorum sizde benim Gibimisiiniz görünce rahatlıyorum daha haftaya cuma gidicem doktora nasıl sabredcem bilmiyorum
Aynı durumdayım canım acaba iyimi diye içim içimi yiyor. Keşke hergün görebilsek:emir_bebek:

çok geçmiş olsun canım arkadaşımın da kanama bölgesi vardı dinlendi tuvalet dışında yerinden kalkmadı da diyebilirim ve sonuç şuan iyiler 8. ayına girdi coksukur.. stres de bebeğine zarar sakin olmaya çalış dua et... korusun meleğini allah

Canım seni o kadar iyi anlıyorum geçen hafta bende de oldu. Hemen doktorumu aradim iki ped dolusu kanama olmadigi surece gelmenize gerek yok dinlenin dedi. Durabilir miyim ben hemen başka doktora gittim kanama alani yok bebek gayet sağlıklı progestana devam ve istirihat dedi bu doktor da. Ara ara minik kahverengi noktalar geliyor. Kontrolum cmrts kötü haberler alinca insan cok tedirgin oluyor ama gebelikte kanama piyango gibi birşey miş %40 kadinda görülürmus ama sadece %12 düşükle sonuçlanirmis
Kalp atışı varsa korkma düşük ihtimali %2 gibi bir ihtimalmis. Biraz istatistiki oldu ama :) seni ve bu sorunu yaşayan herkesi biraz olsun rahatlatmisimdir

Kızlar ıkıncı anneler sıze sorum olucak belırtılerınız ılk bebeklerınızdekı gıbı aynımı ben sımdı herseyı tek tek not etmısım kızımada bu zamanda koku hassasıyetım baslamıs dolap acamamısım falan bunda oyle koku hassasıyetım yok bugun ogurdum okadar buseferde aklıma kotu seyler gelıyor saglıklımı deıl neden baslamadı dıe:KK17:ya yıcezmı bız boyle kendımızı acaba hep

Allah razı olsun kızlar çok saolun bebeğim 9 haftalıktı ve bugün lekeler gelmeye başladı hiç aklımda ölmüş Olacağı yokken şoka girdim inanılmaz üzgünüm hayallerim bitti o gitti diye rabbim sizinkileri korusun dikkat edin kendinize şimdilik Allah’a emanet olun
Sabirlar diliyorum. Cok zor bir durum. En kisa zamanda saglikli bi bebege kavusursunuz insallah. Hepimizin aklinda ilk 3ay bu durumla karsilasmak var ne yazikki. Insallah son olur.

günaydın arkadaşlar öncelikle @Papamuk kardeşim üzülme desem de çok üzüleceksin biliyorum yaşayan biliyor ancak bak ben dahil o kadar çok insan bunu yaşadı ki keşke son yaşayan sen olsan :( ama sabret, inan ve isyan etme..Rabbim sana değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etme gücü versin! emin ol çok yakında sağlıklı bir bebeğin olacak bu bile kısır olmadığını gösteren bir şey o yüzden şükret dedi bana da dr lar..bak üzerinden 9 ay geçti ancak hamile kalabildim...nedeni ise o duygudan bir türlü kurtulamam gece gündüz kaybımı düşünmem oldu..biliyorum şu an dünyan ve etrafın çok karanlık, umut ve teselli verecek cümle yok..o yüzden sana sadece sabır dileyebiliyorum kardeşim :(

Kızlar ıkıncı anneler sıze sorum olucak belırtılerınız ılk bebeklerınızdekı gıbı aynımı ben sımdı herseyı tek tek not etmısım kızımada bu zamanda koku hassasıyetım baslamıs dolap acamamısım falan bunda oyle koku hassasıyetım yok bugun ogurdum okadar buseferde aklıma kotu seyler gelıyor saglıklımı deıl neden baslamadı dıe:KK17:ya yıcezmı bız boyle kendımızı acaba hep
Benimkide farklı canım. Bu sefer çok kasık ağrım var. Bıraz daha fazla içim bulanıyor. Ama ikisindede aşırı iştahlıyım maalesef. Taşı yiyeyeceğim nerdeyse.

Tam olarak seninle aynı şeyleri yaşıyorum :KK43: bi elma yiyebiliyorum bir de çubuk kraker. Kendime mutfakta çubuk kraker sepeti yaptım hatta masanın üstünde duruyorlar
Çok da uykum geliyor ama 3 yaşındaki kızıma evde bakıyorum ve maalesef ne uyuma ne dinlenme şansım olmuyor :KK43: 3 ayı bir tamamlasak biraz rahatlicaz hepimiz ya
ayy inş!

Kızlar bir sorum olacak..bugün 6+5 hastaneye uğradım sabah testlerimi vermek için..dr karnımdan baktı kesem 21 mm olmuş içinde bebeği gördü ama kalp atışını göremedi vaginal bakmak istedi bekleyelim dedim..pazartesi çağırdı..geçen cumartesi kesem 13 mm di..tam 6. haftada o zaman geç döllenme olmuş ancak yolk sac görünüyor denilmişti..sorum şu cumartesi 7. hafta dolacak 8 e giriyorum neredeyse kese 21 mm tamam 5 günde büyümüş çok güzel de kalp atışını bu ölçülerde hala duyamayan(yani göremeyen) var mı? kese boyutu hafat ile uyumlu mu sizce?evham yapmayayım diyorum da insan işte kafasında soru olsun istemiyor..

Bende çok kanamalı gebelikler geçiriyorum. Artık hayırlısı Allahtan dıyorum her kanamayı gördüğümde. Kendini sakinleştirmeye bak. Karnım benımde ağrırdı. Kanama olunca ağrıda olur demişti dr. Çünkü karın bölgende hala dışarı atılmamış kan var dıyordu. Bu da ağrı yapıyor demişti.

Kızlar bir sorum olacak..bugün 6+5 hastaneye uğradım sabah testlerimi vermek için..dr karnımdan baktı kesem 21 mm olmuş içinde bebeği gördü ama kalp atışını göremedi vaginal bakmak istedi bekleyelim dedim..pazartesi çağırdı..geçen cumartesi kesem 13 mm di..tam 6. haftada o zaman geç döllenme olmuş ancak yolk sac görünüyor denilmişti..sorum şu cumartesi 7. hafta dolacak 8 e giriyorum neredeyse kese 21 mm tamam 5 günde büyümüş çok güzel de kalp atışını bu ölçülerde hala duyamayan(yani göremeyen) var mı? kese boyutu hafat ile uyumlu mu sizce?evham yapmayayım diyorum da insan işte kafasında soru olsun istemiyor..
Benim 8+2de duyuldu canım sıkma canını bekle

Canım ben nerdeyse 1 haftadır çekiyorum. Boğaz ağrısıyla başlayıp gribe çevirdi. Sadece ıhlamur içebiliyoruz :KK12: ama ben artık dün gece bir tane parol içtim biraz rahatlattı çok şükür:dua:
Muhtemelen benim de öyle gribe donecek canim çünkü sesim değişik burnum tıkalı gibi hemen ıhlamura baslicam

Back