• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben bugun gittim canm 6+0 diye gittim 6+1 cıktı aynı gbi yani,kalp atısını gördük dinletmedi doktor tehlkikeli diye,ultrasona göre olan haftandan hesapla hic stres yapma canm
Bende bugün gittim dr a keseyi görmek için ama 5 haftalık kesemiz doktorum normal dedi geç yumurtladığım için kalp atışı için haftaya cuma gideceğim,inş sağlıkla duyalım kalp atışlarını

Spinal ve epidural nasil oluyor ?
Bizim farkettiğimiz bi ayrımı yok bence. Omurilikten ya spinal yada epidural giriyorlar. Benim ilk doğumumda kombine yapıp ikisinide açtılar. Uyanıktım ameliyatta. Hiçbirşey hissetmiyorsun.. sonrasındada hiç ağrım,sızım olmadı. Bacaklarımı hissetmeye başladıktan sonra aşağı gidip sigara içtim(9 ayın tek hayali oydu:) ) sonrasındada gayet rahattım. Doğumdan hiç korkmuyorum düşün işte,öyle rahat geçti yani.

Merhabalar kızlar bugün hafif lekeler oldu ve hemen doktora gittik bebeğin kalbi durmuş çokkkk üzgünüm rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gecmıs olsun tatlım ılla boyle yaprak dokumu oluyor malesef hayırlı zamanda hayırlısı ıle nasıp etsın rabbım

Merhabalar kızlar bugün hafif lekeler oldu ve hemen doktora gittik bebeğin kalbi durmuş çokkkk üzgünüm rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım çok çok üzüldüm, başın saolsun. Dilerim kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla doğum yaparsın :(

Neredeyse herkes hemen hemen kalp atışlarını duymuş ben neden bu kadar geç randevu aldım ya meraktan çatlıyorum darısı başıma inşaallah, 3 gün kaldı inşaallah görmeye 7+5 olduk bugün bi de yA duyamazsak diye aklım çıkıyor :KK43:

Benim de teeeee pazartesi günü randevum, 8+0 olcam o gün. Araya yarıyıl tatili girdi diye 2 hafta ileri attılar muhtemeln benim randevuyu. Neyse az kaldı görmemize bebişleri, hem azcık şekillendiler de artık geç gittiğimiz daha iyi olucak sanki :)

aynı canım yaa..evde yemeğimi zor yiyorum onu da isteksiz...eşim ısrar ediyor o hazırlıyor zaten..midem hep tatsız nane-molla..yemek fikri bile midemi ekşitiyor :KK43: akşam evde ayrı iş yerinde ayrı elma yiyorum..bir tek onu istekle severek yiyiorum ve yedikten sonra rahatlık sağlıyor midemde..haa birde sürekli yanımda çubuk kraker taşıyorum arada midem çok bunaltınca tuzlu tuzlu iyi geliyor mide asidime...uyku kısmını çözemedim 9 u göremiyorum akşamları :KK43: acaba haftaya izin filan mı alsam diyorum iş yerinde akşamı dakika sayarak tamamlıyorum :KK43: bıraksalar 24 saat uyur uyanır su içer yine uyurum :KK70:

Tam olarak seninle aynı şeyleri yaşıyorum :( bi elma yiyebiliyorum bir de çubuk kraker. Kendime mutfakta çubuk kraker sepeti yaptım hatta masanın üstünde duruyorlar
Çok da uykum geliyor ama 3 yaşındaki kızıma evde bakıyorum ve maalesef ne uyuma ne dinlenme şansım olmuyor :( 3 ayı bir tamamlasak biraz rahatlicaz hepimiz ya

Arkadaşlar benimle doğum tarihleri uyanlar varsa bebeğin kalp atışları için gittiniz mi doktora?benim burdaki haftama göre 1 hafta erkeniz çünkü geç yumurtlamadan dolayı yani aslında kesemiz 5 haftalık gözüküyor
Canim ben bugün gittim 5hafta 3 günlük. Keseyi gördük sadece kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi doktor

canım ne desem boş çok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda tekrar ödüllendirir seni bir daha da yaşatmasın

Benim de teeeee pazartesi günü randevum, 8+0 olcam o gün. Araya yarıyıl tatili girdi diye 2 hafta ileri attılar muhtemeln benim randevuyu. Neyse az kaldı görmemize bebişleri, hem azcık şekillendiler de artık geç gittiğimiz daha iyi olucak sanki :)
Geç gitmekten ziyade bi aksilik varsa diye aklıma geliyor surekli tedirgin oluyorum, bende cts günü 8+1 olacağım kalp atışlarını duysam rahatlarım diyorum ama burada goruyorum duyanlarda rahat değil:anneadayı:

Benim bu akşam belime çok sancı giriyor karnımın altına korkuyorum böyle olunca akşam oluyor benim ağrılar zaten genelde de salıya da çok var daha ya

Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :KK70: Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:
epidural canım beld
Ya cok üşüyorum ya ısınmak bilmiyorum. Ev ısısı iyi, kan değerlerim iyi ama ben donuyorum... Dogum videolari izledim biraz, Allah'ım korkan var mi ben gibi :KK70: Nasıl doğuracağız biz ya, sezaryanda tam bayıltma mi yapiyorlar. :110:
epidural yapılıyor benim 2 side epidural sezaryan ani sikintili değil heyecanlı :))ilk gece ilk gün biraz zor geçiyor ben memnunum sezeryandan

#papamuk cok üzüldüm arkadaşım . Allah tekrardan nasip etsin istediğiniz zamanda. Sana ve eşine sabır diliyorum

Papamuk dedi:

Gecmiş olsun

Kızlar ya iki gündür sol kasık ağrım var bacağıma kadar vuruyor bu durum sadece ilk adet vaktim geldiğinde olmuştu belimde ağrıyoe korkuyorum bebeğim iyimidir diye baya stres yaptım. Hemen doktora gidesim var ama eşimede bişi diyemiyorum
Aynı ağrı bendede oldu bacağıma vuruyordu sol kasığımın ağrısı doktora gittim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandığı için dayanamadım bide bugün baya stresliydim ağladım falan doktor hiç bir sorun yok dedi sadece çon şiddetlenirse progestoron veririm dedi almadm zaten lekelenmem de yok ya

Back