• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
arkadaşlar p şişkinlik mide bulantısı ve ağzıma gelmeleri elma yiyerek bayağı saat kurtarıyorum..12 de yemek yedim 2 de elmamı yedim...ama elmanın dışı parafinli olduğu için soymayı ihmal etmeyin!inş sizde de işe yarar :)

Ben öğle yemeği yiyince çok şişiyorum sabah zaten çok yiyemiyorum erken saatte. İş yerine getireyim bari elma atarım ağzıma o olabilir. Şu an tek isteğim eve gidip yatmak yemek falan istemiyorum. Annem tedavimden sonra kalp atışını da c.tesi duyunca döndü dün pazartesi de birkaç kap yemek yapıp bırakmıştı ısıtırım eşime yer ben biraz uyurum ama saatler geçmiyor ki..

kızlar bulantınız çok varsa ayva dilimleyin, tuz ekleyin ve limon sıkıp yiyin. mide bulantısına iyi geliyor. hem de ayva bebeğin cildini güzelleştirip gamzeli yaparmış.

Sanırım 1 2 ay muhabbetımız bulantı kusma ve halsızlık olucak :dua: hepımız ayrı yerlede olsakta aynı seylerı yaşıyoruz :KK49:ıns eksıksız fazlası ıle bu surecı hep beraber atlatırız... kacıncı gebelıgım aslında ama sankı aynı acemılık ıle yola devam edıyorum bende gozumu kapatıp acıp 16. Haftaya ısınlanmak ıstıyırum :işsiz:

Sanırım 1 2 ay muhabbetımız bulantı kusma ve halsızlık olucak :dua: hepımız ayrı yerlede olsakta aynı seylerı yaşıyoruz :KK49:ıns eksıksız fazlası ıle bu surecı hep beraber atlatırız... kacıncı gebelıgım aslında ama sankı aynı acemılık ıle yola devam edıyorum bende gozumu kapatıp acıp 16. Haftaya ısınlanmak ıstıyırum :işsiz:

Benim ilk gebeliğim herşeyi ilk defa yaşıyorum kaç sene sonra oldu 4. tüp bebek denememde geldi bebeğim. Ben tabi hiç böyle hayal etmemiştim herşeyi yiyebilirim, iştahım açık olur güzel beslenirim, enerjik olurum o mutlulukla hamile olduğumu bile anlamam diyordum ama öyle olmuyormuş tabii ki. Hayatımda yorgun hissetmediğim kadar yorgunum hiçbirşey yapmadığım halde işyerinde de oturuyorum. Ben 12. haftaya gelsem razıyım o zamandan sonra biraz havada ısınır hele bahar gelse yürüyüşler falan daha rahat kıyafetler bu haller de gider tadını çıkarırım inşallah

Cinsiyet için mi Hoppa

Yaa kızlar kafayı yıcem sanırım kendımı dınleyıp arastırmaktan ya benım kasıklarım agrıyo dr normal dıo ama ağrıyor yanı heran adet olcam sanıyorum odum patlıyo kanamam falan olcak dıe... allahım sen yardım et
Benim de ara ara öyle agriyo. Hatta bide akintim cok geliyo hem progestan aldigim icin hem de normalde geliyormus zaten. Günde kac kere tuvalete gidiyorum lekelenme mi oldu acaba diye.

Kızlar göğüslerdeki dolgunluk azaldı benim sizde nasıl böyle belirtiler de azalınca telaş oluyorum ya kafayı bozdum iyce

Ben öğle yemeği yiyince çok şişiyorum sabah zaten çok yiyemiyorum erken saatte. İş yerine getireyim bari elma atarım ağzıma o olabilir. Şu an tek isteğim eve gidip yatmak yemek falan istemiyorum. Annem tedavimden sonra kalp atışını da c.tesi duyunca döndü dün pazartesi de birkaç kap yemek yapıp bırakmıştı ısıtırım eşime yer ben biraz uyurum ama saatler geçmiyor ki..
aynı canım yaa..evde yemeğimi zor yiyorum onu da isteksiz...eşim ısrar ediyor o hazırlıyor zaten..midem hep tatsız nane-molla..yemek fikri bile midemi ekşitiyor :( akşam evde ayrı iş yerinde ayrı elma yiyorum..bir tek onu istekle severek yiyiorum ve yedikten sonra rahatlık sağlıyor midemde..haa birde sürekli yanımda çubuk kraker taşıyorum arada midem çok bunaltınca tuzlu tuzlu iyi geliyor mide asidime...uyku kısmını çözemedim 9 u göremiyorum akşamları :( acaba haftaya izin filan mı alsam diyorum iş yerinde akşamı dakika sayarak tamamlıyorum :( bıraksalar 24 saat uyur uyanır su içer yine uyurum :D

kızlar bulantınız çok varsa ayva dilimleyin, tuz ekleyin ve limon sıkıp yiyin. mide bulantısına iyi geliyor. hem de ayva bebeğin cildini güzelleştirip gamzeli yaparmış.
akşama denicem hem midem için hem gamze için! eşimin gamzeleri var belki onunda olur :D

Cinsiyet için mi Hoppa
Yokya onunhıc merak etmıyorum suan bın sukur 5 bucuk yasında bı kızım var erkekte kızda olsa olur hem bulantılı kılo vermelı oluyorum ben 16. Haftaya kadar hemde bundan oncekı gebelıgım 14. Haftada sonlandı yanı sebeplerım bunlar cnm

Benim ilk gebeliğim herşeyi ilk defa yaşıyorum kaç sene sonra oldu 4. tüp bebek denememde geldi bebeğim. Ben tabi hiç böyle hayal etmemiştim herşeyi yiyebilirim, iştahım açık olur güzel beslenirim, enerjik olurum o mutlulukla hamile olduğumu bile anlamam diyordum ama öyle olmuyormuş tabii ki. Hayatımda yorgun hissetmediğim kadar yorgunum hiçbirşey yapmadığım halde işyerinde de oturuyorum. Ben 12. haftaya gelsem razıyım o zamandan sonra biraz havada ısınır hele bahar gelse yürüyüşler falan daha rahat kıyafetler bu haller de gider tadını çıkarırım inşallah
Hayirli olsun bebeğin kaç yıldan sonra geldi? Sağlıkla gelsin...

Yokya onunhıc merak etmıyorum suan bın sukur 5 bucuk yasında bı kızım var erkekte kızda olsa olur hem bulantılı kılo vermelı oluyorum ben 16. Haftaya kadar hemde bundan oncekı gebelıgım 14. Haftada sonlandı yanı sebeplerım bunlar cnm
Aynen benim de 14. Haftada bitmişti 3-6 ay arası süper geçmişti ☺

Hayirli olsun bebeğin kaç yıldan sonra geldi? Sağlıkla gelsin...

6 sene bekleyişten sonra geldi canım o yüzden biraz pimpirikliyim şimdilerde daha rahatım ama salı yine kontrolüm var çok merak ediyorum. şöyle 14-16 haftalara gelsem bir hissetsem falan daha rahat olurum sanırım o yüzden çok da şikayet etmek istemiyorum

aynı canım yaa..evde yemeğimi zor yiyorum onu da isteksiz...eşim ısrar ediyor o hazırlıyor zaten..midem hep tatsız nane-molla..yemek fikri bile midemi ekşitiyor :KK43: akşam evde ayrı iş yerinde ayrı elma yiyorum..bir tek onu istekle severek yiyiorum ve yedikten sonra rahatlık sağlıyor midemde..haa birde sürekli yanımda çubuk kraker taşıyorum arada midem çok bunaltınca tuzlu tuzlu iyi geliyor mide asidime...uyku kısmını çözemedim 9 u göremiyorum akşamları :KK43: acaba haftaya izin filan mı alsam diyorum iş yerinde akşamı dakika sayarak tamamlıyorum :KK43: bıraksalar 24 saat uyur uyanır su içer yine uyurum :KK70:

Bende işyerinde öğlen öyle böyle yiyorum da akşamları açım ama canım istemiyor. eğer midem karışıyorsa çubuk kraker bile atamyorum ağzıma. Akşam salata falan yapıp yemeye çalışıcam bakalım. Benimde uykum geliyor çok koltukta uyuyakalıyorum benim salı günü dr. kontrolüm var sonra da sağlık ocağına gideceğim kayıt içim o gün izin almayı düşünüyorum yarım günüm gider zaten yarım günde evde yatarım :KK53::KK45:

Back