• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben ne yapayım o zaman :))
kızım 5.5 oğlum 2.5 yaşında 3. Geliyor inşallah benim için onlara bakmak çok zevkli eşimde bende çok seviyoruz çocukları eee gülü seven dikenininede katlanacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah sabir versin ozamn canim tek cocukken zorlaniyorum ikinci gelnce nolcak bakalim benm oglum daha 7 aylik bide cok miz miz dis doneminde :anne:

Benım mıgdemde bugun fena kızlar aclık hıssı bulantı yemek yemek ıstemıyorum mıgdem daha kötü oluyor acım ama saatlerce yemesem aklıma gelmez poofff su donemı bı atlatsak ıns bıde resmen goz kapaklarım yarıya ınmıs gezıyorum hep bı uyku modu :KK43:

İnşallah canım cumartesi kontrolümüz var 10 haftalık oluyoruz o zaman :) sağlıklı olduğunu kanamanın bittiğini duyatım bende inşallah.
inşallah canım az kaldı seninde,ben simiden 2 hafta nası geccek demeye basladım :)

Neredeyse herkes hemen hemen kalp atışlarını duymuş ben neden bu kadar geç randevu aldım ya meraktan çatlıyorum darısı başıma inşaallah, 3 gün kaldı inşaallah görmeye 7+5 olduk bugün bi de yA duyamazsak diye aklım çıkıyor :(

Günaydın kızlar doktora geldim ama muayeneye giremiyorum çünkü sanırım cok heyecan yaptım ve tuvalete sıkışamıyorum :)
Göründün mü canım dr a aklım sende
merhaba canim ancak yazabiliyorum siteye, Allah’a şükür keseyi gördük gayet iyi dedi doktor bu arada daha 5+3 haftalıkmışız :) 2 hafta sonraya kalp atışı icin gideceğiz. İçim rahatladı bugün orda olmadığını düşünüyordum ya oradaymış cok şükür :)

Yemek yiyince çok şişen var mı ya öğlen kantinden yedim ekmek arası bişeyler ayran içtim davul gibi oldum nefes alamıyorum pantolonun düğmesini çözdüm midem de bulandı çok uykum var ay netse şikayet etmicem yaa
ben de tam aynı şeyi yazacaktım. şuan davul gibiyim ve yediklerim ağzıma geliyor neredeyse. bulantım daha çok yemek yeyince oluyor benim. yoksa onun haricinde iyiyim şükür.

arkadaşlar p şişkinlik mide bulantısı ve ağzıma gelmeleri elma yiyerek bayağı saat kurtarıyorum..12 de yemek yedim 2 de elmamı yedim...ama elmanın dışı parafinli olduğu için soymayı ihmal etmeyin!inş sizde de işe yarar :)

Mide bulantısı çok olan bir arkadaş vardı unuttum kim olduğunu genel yazayım. .
Bir arkadaşım ilk gebeliginde çok bulantı yaşamış kızarmış ekmek yemiş çok iyi geldi diyor. Benimde ara ara başladı bulantilarim.
Mesela ben söyle yapacağım ekmekleri lokmalik doğrayıp fırında kıtır hale getirip bir tabak akşamdan yatağın yanına koyup sabah ayağa kalkmadan bikactane ağzıma atıp 5 dk daha bekleyip öyle kalkacagim.
Bir deneyin belki faydası olur.

ben gebelik testi yaptım uc besgun once ikisinde de silik cıktı ama cok sonradan cok garıptı. biri erken olandı ama bugun de yaptm normal test negatif cıktı anlamadım neden oyle oldu düşük yapmıstım ucay once onu da predıctoe early ıle ogrenmıstım sakaryada yasıyorum canım ızmırdeyım ucgundur. vakıt cabuk gecer dıye takmamaya calıstım kafama yarın dönuyorum evıme cuma adet gunum o gun kan verıcem nette de baktım yasayanlar olmuş erkenden o kahverengı cızgıyı hakkaten :) bıde hep uyuyorum akıntı dız boyu başım donuyor hamıle degılsem pes dıcem ovulasyonu degerlendırdık cok fazla dogurgan donemı. umarım hamileyımdır ben dee :)
Inşallah gönlünce olsun her şey.

Back