• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oluyo canım bel ağrısı kasik ağrısı ara ara oluyo doktorum normal dedi bna
benim cok belırtım var ya bugun de atesım tavan yaptı adet gunu dusuyor bugun aksıne 36.8 cıktı daha da arttı. Her sabah ölçüyorum belirtilere bel ağrım da eklenınce daha da umutlandım

günaydın tatlış anneler :)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri türk kahvesi içmiyorum. günde en az 3 fincan kahve içen insandım. çalışma ortamı malum. bir fincan kahvenın zararı olur mu ki içsem çok canım istio :KK43:
bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum :KK43:
Çok abartmadığın sürece kahve içebilirsin dedi doktorum. Ben saat başı kahve içiyorum normalde. Şimdi günde 1 türk kahvesi içiyorum bazı günler onuda içmiyorum canım kötü alışkanlık istiyor yanında.. filtre kahve falan artık rüyamda görürüm doğuma kadar :) latte falan içiyorum ama kafeinsiz.

bel ağrılarım cogaldııı sureklı belımde batmaa oluyor ve arada kasıgımda da oluyor. bel ağrısı yaşayan oldu mu belirti olarak kızlar
Yorulunca benim de bel ve sırt ağrım oluyor
Ben daha kadın Doğuma gitmedim bebeğin kalp atışı İçin çok erken duyulmaz diye haftaya cumartesi duyulur mu ki
Bend ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım günler geçse de doktora gitsem, sağlıklı olduğunu bileyim annem tüm komşulara söylemiş hamile olduğumu eşim ise ablalarına sağ sultan kalmadı duymayan daha çok erken söylemelerini istemezdim

Slm kizlar .. ekim annesi gbi gorunsem de eylul annesi olucam ..ilki sezeryandi bunu da oyle isterim ..henuz dr. a gtmedim ..gtmisken kese yetmez kalp atislarini da duyayim istedim .. c.tesi ye randevu aldim ..5+4 olucam ..yine duyamam ama dayanamiycam galiba :)

Merhaba hanımlaar,
Doktordan geldik, kocaman olmuşuz ❤️ Her şey yolunda dendi çok rahatladım anlatamam. Şimdi annemlere geldim, annanem ağlıyor sevinçten :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bir daha düşük acısı yaşatmasın kimseye inşallah.
Çok güzel haber canım hoşgeldinn:) Allah hep mutluluktan ağlatsın inşallah :)

Merhaba hanımlaar,
Doktordan geldik, kocaman olmuşuz ❤️ Her şey yolunda dendi çok rahatladım anlatamam. Şimdi annemlere geldim, annanem ağlıyor sevinçten :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bir daha düşük acısı yaşatmasın kimseye inşallah.
Çok sevindim canım. Amin inşallah sağlıcakla gelsin

Doktor randevum haftaya. yediklerimi çıkarmadığım için sağlık açısından bi sıkıntı olmaz diye düşündüm. Maden suyu iyi geldi biraz bi arkadaş yazmıştı adını hatırlamıyorum teşekkür ederim kendisine. Doktora söylesemde bişey değişmeyecek çünkü bulantı hapı veriyo o da iyi gelmiyor bana geçen hamileliğimden tecrübeliyim. Katlanacağız artık ilk trimester bitene kadar 7+5 teyim 12den sonra kalmıyo pek bulantı
herkes careyi farklı bişeyde buluyo bulantılar için :KK51: inşallah erkenden geçer de rahat ederz :21:

Bende kokusunu duyunca hemen uzaklasiyorum ilk hamileligimdede öyleydi birde su bardak misirlar varya o koku mahvediyo beni hemen isinlaniyorum ordan
ben bayılırım bardak mısıra evde de ypardk hep ama bende yiyemiyorm artık bi de o kadar buzluga mısır atmıştm kışın yeriz diye :ukala:

kusmuyorm ama midemde hep bi kaynama ve hasta gibiyim ikinci gebeliğim çok ara verdim.saçma sapan cinsiyet testleri yaptım akşam bi kız oluyo bi erkek :)bi oğlum var sağlıklı hayırlı bir kızım olur inşalh çok istiyorm

Yarın 11de ama doktorumun bazen operasyonu oluyor beklemek zorunda kalıyorum canm en geç oglene muayene olmuş olurum insallah. Karin agrim biteli çok oldu ilk zamanlar agrimisti, ama benimki tüp bebek olduğu icin ben ilaçlardan dolayı agriyor sanmıştım. Bulantım da olmadı henüz, hiç bir belirti olmadan gidiyorum bakalım insallah iyi haberler veririm yarın

Göründün mü canım dr a aklım sende

Back