• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ilk kızımda çok hareketliydim. Hatta doğumdan önceki gün 5 km yol yürümüştük eşimle, doğumum da çok kolay oldu Allahın izniyle. Son zamanlarımız güzel tarihe gelecek ğnşallah bol bol yürürüz
inşallah canım yaa :) güneşli güzel havalarda artık yürümeyi düşünüyorum :)

Bulantı bulantı bulantı:mad: en çok korktuğum günler başladı. Ya kusmuyorum sürekli midem bulanıyor kusmak için dua ediyorum resmen hüngür hüngür ağlıyorum tuvalete oturup. Uyumak istiyorum uyuyamıyorum susuzluktan ölüyorum su içemiyorum. Allah’ıma şükürler olsun bu mucizeyi nasip ettiği için ama bu bulantı beni bitirdi yaşam kalitem sıfıra indi resmen

mide bulantım var ama hafif, çok şükür daha hiç kusmadım ama tüm gün midemde rahatsızlık hissediyorum, en ufak şeyler kokuyor, özellikle su içerken çok zorlanıyorum :KK43: ilk 3 ayı atlatsak rahatlıycaz inş.
su nye mide bulandırır ki o bende de var yudum yudum içiyorum ki bizim 3 litre fln su içmemiz gerekli:bicak:
düzelir inşallah ya su kışı bi atlatsak :ruh:

su nye mide bulandırır ki o bende de var yudum yudum içiyorum ki bizim 3 litre fln su içmemiz gerekli:bicak:
düzelir inşallah ya su kışı bi atlatsak :ruh:
oysaki okuduğum yazılarda bol su içmek mide bulantısını hafifletir yazıyordu :) doktorum ilaç yazdı çok bulanırsa kullan diye ama umarım gerek kalmaz.

oysaki okuduğum yazılarda bol su içmek mide bulantısını hafifletir yazıyordu :) doktorum ilaç yazdı çok bulanırsa kullan diye ama umarım gerek kalmaz.
dmk ki herkeste aynı etkiyi yapmıyo :) ben anca ılık limonlu su içebiliyrm azar azar o da

Bulantı bulantı bulantı:mad: en çok korktuğum günler başladı. Ya kusmuyorum sürekli midem bulanıyor kusmak için dua ediyorum resmen hüngür hüngür ağlıyorum tuvalete oturup. Uyumak istiyorum uyuyamıyorum susuzluktan ölüyorum su içemiyorum. Allah’ıma şükürler olsun bu mucizeyi nasip ettiği için ama bu bulantı beni bitirdi yaşam kalitem sıfıra indi resmen
:110::110::110:doktoruna anlattın mı bunları canım ? burda taze zencefil iyi geliyo diye duymustm bi arastır istersen

Canım aynı yaşta kızlarımız. Neden bu kadar eziyet ettin kendine. Bak benim kanamam var bişey yapamıyorum yardıma eşimin yeğeni geldi o da üstünkörü yapıyor böyle de yaşanabiliyor :KK70: bırak biraz dağınık kalsın halının altı tozlu kalsın dikkat et kendine.

Ben kızımı bile çok nadir kucağıma alıyorum.
Günaydın tekrar battı zaten kızım oyuncakları ortaya atıyor genel süpürdüm o kadar ayrıntılı temizlik yapamıyorum kızımı tek başına bırakırsam başına kaza geliyor onun yanındayım bana yardım eden olsa iyi olacaktı ama malesef yok 1 haftadır süpürmemiştim mecbur süpürdüm temizlikçi çağırmam lazım ince temizliği yapsın diye

:110::110::110:doktoruna anlattın mı bunları canım ? burda taze zencefil iyi geliyo diye duymustm bi arastır istersen
Doktor randevum haftaya. yediklerimi çıkarmadığım için sağlık açısından bi sıkıntı olmaz diye düşündüm. Maden suyu iyi geldi biraz bi arkadaş yazmıştı adını hatırlamıyorum teşekkür ederim kendisine. Doktora söylesemde bişey değişmeyecek çünkü bulantı hapı veriyo o da iyi gelmiyor bana geçen hamileliğimden tecrübeliyim. Katlanacağız artık ilk trimester bitene kadar 7+5 teyim 12den sonra kalmıyo pek bulantı

Kızlar ben de ilk defa bu sabah çok kötü oldum kusamadım oğlumda hiç olmadıydım bu beni zorluyor şuan iyiyim sabahları yapacak herhalde

Canım geçmiş olsun biraz daha sabret 12.haftaya kadar

maşallah canım :nazar::nazar: 7. Hafta dagörünüyor dem k bebek darısı başımıza
amin canım,6+1 benim ve cokk kücük görünüyor,vajinal baktı ilk muayenede daha iyi görmeleri gerektigi icn karından görünürmüydü bilmiyorum

Günaydın tatlı anne adayları nasıl geçiyor hamilelik benim bugün bulantim azaldı kuru kayısı kabızlığı ve şişkinlige çok ii geldi tavsiye ederim mutlaka bebisimi çok merak ediyorum 10 gündür görmüyorm görsem içim rahatlicak var mi benim gbi olanlar

Günaydın tatlı anne adayları nasıl geçiyor hamilelik benim bugün bulantim azaldı kuru kayısı kabızlığı ve şişkinlige çok ii geldi tavsiye ederim mutlaka bebisimi çok merak ediyorum 10 gündür görmüyorm görsem içim rahatlicak var mi benim gbi olanlar
Benimde haftaya randevum özledim bebişimi benim bulantılar tam gaz devam ediyor maalesef sen kaçıncı haftadasın

bel ağrılarım cogaldııı sureklı belımde batmaa oluyor ve arada kasıgımda da oluyor. bel ağrısı yaşayan oldu mu belirti olarak kızlar

amin canım,6+1 benim ve cokk kücük görünüyor,vajinal baktı ilk muayenede daha iyi görmeleri gerektigi icn karından görünürmüydü bilmiyorum
canım cok mutlu oldum gözunaydın benm de adetıme bırgun var en gec sabaha olmam lazm beklıyorum kan vermeyı:)

Back