- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.761
benimde her sabah kasıklarimda hafif ağrı oluyor doktor normal dedi ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için tedirginim gerçi her hamilelik farklılık gösterirmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın ben de gaz sancılarından maf oldum bir de sabah midem kötü uyandım bu zorluyor beni şuan tatildeyim okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum bir de sürekli yorgun hissediyorum kendimi
Kızlar günaydın ben de gaz sancılarından maf oldum bir de sabah midem kötü uyandım bu zorluyor beni şuan tatildeyim okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum bir de sürekli yorgun hissediyorum kendimi
Aynen canım evde daha çok takıyorsun sen de kendini yormadan yavaş yavaş çalışAynı hallerdeyim valla bende zor geliyorum birde bu hafta amirin sekreterinin yerine bakıyorum o izin aldı kendi yerimde olsam yanımda bir bey var o bakardı xaten üniversite daha tatil izin alırdım birkaç gün onu da alamadım zor açıyorum gözümü. Gelemk iyi oluyor bir yandan kafam dağılıyor evde daha çok düşünüyor insan. İş başlayınca erken yatacaksın artık daha fazla vitamin almaya çalış meyve falan ye geçecek inşallah ilk aylar böyle demek ki
Aynen canım evde daha çok takıyorsun sen de kendini yormadan yavaş yavaş çalış
günaydın tatlış anneler :)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri türk kahvesi içmiyorum. günde en az 3 fincan kahve içen insandım. çalışma ortamı malum. bir fincan kahvenın zararı olur mu ki içsem çok canım istio
bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum
ah keske hep erkek istemişimdir. saglıklı olsun tabi ama öğrenmeme az kaldı yarın günüm yarın kan vercem olmazsambence eger hamileyseniz bebeginiz erkek olucak :)
günaydınn anneler , cici anneler
sizin kadar sık yazamıyorum ama okuyorum hepsini.. işe gelip gitmek çok zor geliyor artık. gaz sancıları çok fena.. hemen her iş de yoruluyorum. umarım bütün hamileliğim böyle geçmez yaa
Benim ilk doğumdan sonra o çizgi hiç gitmedi. Hatta kızımda da var 18 aylık, doğduğundan beri var azalıyor git gide.
Bu gebelikte de meme ucu etrafım kararmaya başladı erkenden.
Ne değişik tepkiler veriyo vücudumuz
Evet ya 2 haftadir evdeyim disari ciksam komur kokusu mahfediyor. Resmen gunesin hayali i kuruyorum ben deValla hepimiz aynı durumdayız ama hem gebeliğin ilk haftaları hem de havalar soğuk falan böyle olmamız normal sanırım. 2 trimester en rahat geçen dönemmiş yani 2. 3 aylık dönemde hem yorgunluk azalıyormuş hem de bulantılar yok oluyor vücutta alışıyor hem de bahar ayları gelecek hava daha güzel olacak yansıyacaktır bize mutlaka
Valla hepimiz aynı durumdayız ama hem gebeliğin ilk haftaları hem de havalar soğuk falan böyle olmamız normal sanırım. 2 trimester en rahat geçen dönemmiş yani 2. 3 aylık dönemde hem yorgunluk azalıyormuş hem de bulantılar yok oluyor vücutta alışıyor hem de bahar ayları gelecek hava daha güzel olacak yansıyacaktır bize mutlaka
bnde cok fazla kahve içerdim ama midem bulanana kadar günde 1 fincan devam ettim su an kokusunu duysam uzaklasıyorumgünaydın tatlış anneler :)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri türk kahvesi içmiyorum. günde en az 3 fincan kahve içen insandım. çalışma ortamı malum. bir fincan kahvenın zararı olur mu ki içsem çok canım istio
bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum