• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benimde her sabah kasıklarimda hafif ağrı oluyor doktor normal dedi ama ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için tedirginim gerçi her hamilelik farklılık gösterirmiş :dua::dua:

Kızlar günaydın ben de gaz sancılarından maf oldum bir de sabah midem kötü uyandım bu zorluyor beni şuan tatildeyim okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum bir de sürekli yorgun hissediyorum kendimi

Günaydın kızlaar. Benimde var o kahverengi çizgiden belirginleşti görülüyor yani. Şişkinliğim var garip bir karnım var. Bu sabah gaz var galiba karnımın altında biraz baskı var. Çok uykum geliyor sabah zor kalkıp işe geliyorum içim çok bulandı bu sabah şimdi iyiyim sabah erkenden birşeyde yiyemiyorum sanırım getirip işyerinde yicem evde bir yumurta haşlar yerim çıkarım peynirimi zeytinimi falan işyerine getirip yerim diyorum çünkü çok erken yok gitmiyor yani.

Kızlar günaydın ben de gaz sancılarından maf oldum bir de sabah midem kötü uyandım bu zorluyor beni şuan tatildeyim okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum bir de sürekli yorgun hissediyorum kendimi

Aynı hallerdeyim valla bende zor geliyorum birde bu hafta amirin sekreterinin yerine bakıyorum o izin aldı kendi yerimde olsam yanımda bir bey var o bakardı xaten üniversite daha tatil izin alırdım birkaç gün onu da alamadım zor açıyorum gözümü. Gelemk iyi oluyor bir yandan kafam dağılıyor evde daha çok düşünüyor insan. İş başlayınca erken yatacaksın artık daha fazla vitamin almaya çalış meyve falan ye geçecek inşallah ilk aylar böyle demek ki

ahh o gaz sancıları.. beni de mahvediyor.. evde dolanıp duruyorum akşamları. çok fena bir şey gerçekten

Aynı hallerdeyim valla bende zor geliyorum birde bu hafta amirin sekreterinin yerine bakıyorum o izin aldı kendi yerimde olsam yanımda bir bey var o bakardı xaten üniversite daha tatil izin alırdım birkaç gün onu da alamadım zor açıyorum gözümü. Gelemk iyi oluyor bir yandan kafam dağılıyor evde daha çok düşünüyor insan. İş başlayınca erken yatacaksın artık daha fazla vitamin almaya çalış meyve falan ye geçecek inşallah ilk aylar böyle demek ki
Aynen canım evde daha çok takıyorsun sen de kendini yormadan yavaş yavaş çalış

günaydın tatlış anneler :)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri türk kahvesi içmiyorum. günde en az 3 fincan kahve içen insandım. çalışma ortamı malum. bir fincan kahvenın zararı olur mu ki içsem çok canım istio :KK43:
bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum :(

Aynen canım evde daha çok takıyorsun sen de kendini yormadan yavaş yavaş çalış

Yok canım masabaşındayım ben yorulmuyorum ama genel bir yorgunluk var işte bebekler büyürken enerjilerimizi de çekiyorlar tabi şu an büyük bir hızla gelişiyorlar organları oluşuyor hepsi bize de yansıyor. Kim görürse işyerinde meyve getirecektim unutmuşum akşamda hem meyve hem süt falan fazla oluyor gün içine yaymak lazım.

günaydınn anneler , cici anneler
sizin kadar sık yazamıyorum ama okuyorum hepsini.. işe gelip gitmek çok zor geliyor artık. gaz sancıları çok fena.. hemen her iş de yoruluyorum. umarım bütün hamileliğim böyle geçmez yaa:emir_bebek:

hamile olduğumu öğrendiğimden beri türk kahvesi içmiyorum. günde en az 3 fincan kahve içen insandım. çalışma ortamı malum. bir fincan kahvenın zararı olur mu ki içsem çok canım istio :KK43:
bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum :KK43:

Ben çok içen biri değilim arada sabah işyerinde arkadaşlarla biraraya gelip içiyorduk artık içmiyorum çayı da açık ve limonlu içiyorum ama geçen sene hamile olan arkadaş vardı hergün içiyordu bugün dokta gidecekmişsin sorarsın canım. küçük bir fincnaın zararı olmaz sanırım. İnşallah iyi haberlerle de döneceksin

günaydınn anneler , cici anneler
sizin kadar sık yazamıyorum ama okuyorum hepsini.. işe gelip gitmek çok zor geliyor artık. gaz sancıları çok fena.. hemen her iş de yoruluyorum. umarım bütün hamileliğim böyle geçmez yaa:emir_bebek:

Valla hepimiz aynı durumdayız ama hem gebeliğin ilk haftaları hem de havalar soğuk falan böyle olmamız normal sanırım. 2 trimester en rahat geçen dönemmiş yani 2. 3 aylık dönemde hem yorgunluk azalıyormuş hem de bulantılar yok oluyor vücutta alışıyor hem de bahar ayları gelecek hava daha güzel olacak yansıyacaktır bize mutlaka

Valla hepimiz aynı durumdayız ama hem gebeliğin ilk haftaları hem de havalar soğuk falan böyle olmamız normal sanırım. 2 trimester en rahat geçen dönemmiş yani 2. 3 aylık dönemde hem yorgunluk azalıyormuş hem de bulantılar yok oluyor vücutta alışıyor hem de bahar ayları gelecek hava daha güzel olacak yansıyacaktır bize mutlaka
Evet ya 2 haftadir evdeyim disari ciksam komur kokusu mahfediyor. Resmen gunesin hayali i kuruyorum ben de:halay:

canım inşalllaaaaah.. o kadar enerjim düşük ki. evde zar zor yemek yapıp sofra kuruyorum. tek yaptığım bu.. hayırlısıyla bu zamanlar geçince bebişlerimiz de içimizde kıpır kıpır olunca hamileliği tam anlarız.. kıyamam ben onlaraa.. onlar iyi olsun da gerisi gelir gider. :emir_bebek:

bugün saat 4bucukta randevumuz var keseyi görmemişti doktor. umarım bir sorun çıkmaz çokta korkuyorum :KK43:
bnde cok fazla kahve içerdim ama midem bulanana kadar günde 1 fincan devam ettim su an kokusunu duysam uzaklasıyorum:KK51:

Ben içiyorum günde bir tane severim çünkü fazla içmedikten sonra sorun olmaz hatta kola bile içiyorum içmem lazım ama canım istiyor

Back