- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.341
Benim batil inanclarla pek aram yok ama inananlar olabilir galiba adet olamadigimiz icin boyle oluyor haftaya cts kontrolum var unutmazsam sorucam doktoruma bakalim ne diyecekay benimde alnımda ergenken çıkmadı şimdi bi sürü var saydık hatta eşimle :) kız mı olacak niye bu kadar sivilce bastı seni dedi
Bu 2. Hamileliğim,ilkide dahil olmak üzere hiç bulantı yaşamadım hiç kusmadım. Bence bulantıyla alakası yok.Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of
Benim ilk gebeligimde hiç bulantim olmadı. Hamileliğimde sorunsuz geçti. Bebeğin sağlığıyla bulantı nin bir alakası yok yani. Yalnızca ilk aylarda miden bulamayınca erkenden kilo almaya basliyorsun. Tombul bir hamile oluyorsun.Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of
Ay uyuyamadım resmen, hamilelikte bulantı olmaması normal mi diye bir sürü site gezdim okuyup duruyorum yazıları, ya benim ablamların da 2 şer çocukları var onların da bulantıları olmamış hiç annemin de olmamış genetik bi durum diye düşünüyordum benBu 2. Hamileliğim,ilkide dahil olmak üzere hiç bulantı yaşamadım hiç kusmadım. Bence bulantıyla alakası yok.
İştahsızlık var pek bişiy yiyesin gelmiyor, gündüz 12 gibi kalkıyorum kahvaltı bile yapmadan eşimi bekliyorum 6 da geliyor direk akşam yemeği, sadece su isteyerek içiyorum, sorunda değil 30 kilo alayım yeter ki bebişim sağlıklı olsunBenim ilk gebeligimde hiç bulantim olmadı. Hamileliğimde sorunsuz geçti. Bebeğin sağlığıyla bulantı nin bir alakası yok yani. Yalnızca ilk aylarda miden bulamayınca erkenden kilo almaya basliyorsun. Tombul bir hamile oluyorsun.
Ah dua etme bide benim gibi kalp atışından sonra başlarsa napcan benim durdu devam etmez inşallah biz bu kadınlar ne istediğimizi bilmiyoz vallaBen kusmuyorum da daha kalp atışını duymaya da gitmedik hayırlısı bakalım
Evet tuylenme sıkıntısı yaşıyorum şu an. Ilk hamileliğimde de yaşadım. Doğumdan sonra dokulduler ama. Ben ilk hamileliğimde çok cirkinlesmistim. Artık aynaya bakmak istemiyordum. O kadar fazla kilo almıştım ki normalde fizigimi begenirdim biraz kısa olsam da... Karın büyüyor eyvallah da o popo niye o kadar büyüyorKizlar aranizda sivilce ve tuylenmede artis sorunu yasayan var mi yoksa ben tek miyim
Evet tuylenme sıkıntısı yaşıyorum şu an. Ilk hamileliğimde de yaşadım. Doğumdan sonra dokulduler ama. Ben ilk hamileliğimde çok cirkinlesmistim. Artık aynaya bakmak istemiyordum. O kadar fazla kilo almıştım ki normalde fizigimi begenirdim biraz kısa olsam da... Karın büyüyor eyvallah da o popo niye o kadar büyüyorUtanmasa karinla yarışacak. Bak diyorum kendine gel. Bebek orada değil. Ama kime söylüyorsun. Hiç orali olmadı . Insanlar hamileyken güzel güzel fotoğraflar çekiniyor filan. Beni eşim birkaç tane habersiz çekmiş. Silmemek için zor tutuyorum.
Isin şakası bir yana sağlıklı bebeklerimiz olsun da onun dışındaki her şeyi ben hamileyken diye başlayan cümlelerle anlatiriz sonra ,ne kadar çok zorlansak da. ..
Ya bebek sağlıklı olsun da gerisi nasıl oluyorsa olsun gerçekten katlanırımAh dua etme bide benim gibi kalp atışından sonra başlarsa napcan benim durdu devam etmez inşallah biz bu kadınlar ne istediğimizi bilmiyoz valla
Hemen çıkmaz herhalde ben 4. Ayda falan bekliyorum göbek, 4 ay giyeriz aynı kıyafetleri sıkıntı olmaZ herhaldeYa gece gece nasıl güldüm allahta seni güldürsün bakalım ne zaman çıkcak göbüşlerimiz
Ya hatta ben sana şöyle söyleyeyim. Çok anormal ama neredeyse gördüğüm her şeyi canım çekiyor şu an. Tiksindigim çok az şey var. Annem hamileliği boyunca hiç bir şey yiyemezmis. Caninin çektiği şeyler de çok nadirmis. Bir anne kız bile bu kadar farkliyken tüm herkesin aynı şekilde geçilmesini beklemek yanlış olur.Ay uyuyamadım resmen, hamilelikte bulantı olmaması normal mi diye bir sürü site gezdim okuyup duruyorum yazıları, ya benim ablamların da 2 şer çocukları var onların da bulantıları olmamış hiç annemin de olmamış genetik bi durum diye düşünüyordum ben
Teşekkür ederim tüp bebek oldu ya geç döllenme gibi bir ihtimal Yok sanırım yarın görünmesi gerekirBenim 6+3 de bile yolk sac yoktu 7+1 de bebeğimide kalp atışını gördüm inan iç ferahlığı çok etkili bebek üzerinde olumlu düşün olumlu olsun inşallah görürsün bebeğinin minnak kalbini
En az 4.ay filan herhalde. Amin inşallah hep birlikte gulelimYa gece gece nasıl güldüm allahta seni güldürsün bakalım ne zaman çıkcak göbüşlerimiz
Kişiden kişiye değişir. Ben ilk 3 ay 2 kilo, sonraki üç ay iki haftada bir kilo, son üç ay da haftada bir kilo aldım. En fazla bu kadar olur herhalde toplamda 25 kilo almıştım. Son aylarda ayak numarası bile değişiyor. Kilo alimina bağlı. ilk aylarda nispeten daha az kilo alınıyor.Hemen çıkmaz herhalde ben 4. Ayda falan bekliyorum göbek, 4 ay giyeriz aynı kıyafetleri sıkıntı olmaZ herhalde
Ay ben zAten şimdiden 65 kiloyum, 80 e kadar izin verdim kendime inşaallah tutarım boğazımıKişiden kişiye değişir. Ben ilk 3 ay 2 kilo, sonraki üç ay iki haftada bir kilo, son üç ay da haftada bir kilo aldım. En fazla bu kadar olur herhalde toplamda 25 kilo almıştım. Son aylarda ayak numarası bile değişiyor. Kilo alimina bağlı. ilk aylarda nispeten daha az kilo alınıyor.
Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of
ay benimde alnımda ergenken çıkmadı şimdi bi sürü var saydık hatta eşimle :) kız mı olacak niye bu kadar sivilce bastı seni dedi
Evet canım tüp bebekte olmuyomuş geç döllenme aslında geç döllenmeden değilde kese küçük olursa görülmeyebilir yinede göremezsen üzülme ama inşallah görürsün bi arkadaşımızda tüp bebekti burda bak oda 6 haftada gördü inşallah hayırlı haberler al canımmTeşekkür ederim tüp bebek oldu ya geç döllenme gibi bir ihtimal Yok sanırım yarın görünmesi gerekir
Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of
Zorlanarak msj yazıyorum arkadaşlar . Bulantiya bir nebze de olsa çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen . Cevap yazamazsam affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?