How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ay benimde alnımda ergenken çıkmadı şimdi bi sürü var saydık hatta eşimle :) kız mı olacak niye bu kadar sivilce bastı seni dedi
Benim batil inanclarla pek aram yok ama inananlar olabilir galiba adet olamadigimiz icin boyle oluyor haftaya cts kontrolum var unutmazsam sorucam doktoruma bakalim ne diyecek

Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of :KK43:
Bu 2. Hamileliğim,ilkide dahil olmak üzere hiç bulantı yaşamadım hiç kusmadım. Bence bulantıyla alakası yok.

Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of :KK43:
Benim ilk gebeligimde hiç bulantim olmadı. Hamileliğimde sorunsuz geçti. Bebeğin sağlığıyla bulantı nin bir alakası yok yani. Yalnızca ilk aylarda miden bulamayınca erkenden kilo almaya basliyorsun. Tombul bir hamile oluyorsun.

Bu 2. Hamileliğim,ilkide dahil olmak üzere hiç bulantı yaşamadım hiç kusmadım. Bence bulantıyla alakası yok.
Ay uyuyamadım resmen, hamilelikte bulantı olmaması normal mi diye bir sürü site gezdim okuyup duruyorum yazıları, ya benim ablamların da 2 şer çocukları var onların da bulantıları olmamış hiç annemin de olmamış genetik bi durum diye düşünüyordum ben

Benim ilk gebeligimde hiç bulantim olmadı. Hamileliğimde sorunsuz geçti. Bebeğin sağlığıyla bulantı nin bir alakası yok yani. Yalnızca ilk aylarda miden bulamayınca erkenden kilo almaya basliyorsun. Tombul bir hamile oluyorsun.
İştahsızlık var pek bişiy yiyesin gelmiyor, gündüz 12 gibi kalkıyorum kahvaltı bile yapmadan eşimi bekliyorum 6 da geliyor direk akşam yemeği, sadece su isteyerek içiyorum, sorunda değil 30 kilo alayım yeter ki bebişim sağlıklı olsun :dua:

Kizlar aranizda sivilce ve tuylenmede artis sorunu yasayan var mi yoksa ben tek miyim :KK43:
Evet tuylenme sıkıntısı yaşıyorum şu an. Ilk hamileliğimde de yaşadım. Doğumdan sonra dokulduler ama. Ben ilk hamileliğimde çok cirkinlesmistim. Artık aynaya bakmak istemiyordum. O kadar fazla kilo almıştım ki normalde fizigimi begenirdim biraz kısa olsam da... Karın büyüyor eyvallah da o popo niye o kadar büyüyor :mad:Utanmasa karinla yarışacak. Bak diyorum kendine gel. Bebek orada değil. Ama kime söylüyorsun. Hiç orali olmadı :anneadayı:. Insanlar hamileyken güzel güzel fotoğraflar çekiniyor filan. Beni eşim birkaç tane habersiz çekmiş. Silmemek için zor tutuyorum.
Isin şakası bir yana sağlıklı bebeklerimiz olsun da onun dışındaki her şeyi ben hamileyken diye başlayan cümlelerle anlatiriz sonra ,ne kadar çok zorlansak da. ..

Evet tuylenme sıkıntısı yaşıyorum şu an. Ilk hamileliğimde de yaşadım. Doğumdan sonra dokulduler ama. Ben ilk hamileliğimde çok cirkinlesmistim. Artık aynaya bakmak istemiyordum. O kadar fazla kilo almıştım ki normalde fizigimi begenirdim biraz kısa olsam da... Karın büyüyor eyvallah da o popo niye o kadar büyüyor :mad:Utanmasa karinla yarışacak. Bak diyorum kendine gel. Bebek orada değil. Ama kime söylüyorsun. Hiç orali olmadı :anneadayı:. Insanlar hamileyken güzel güzel fotoğraflar çekiniyor filan. Beni eşim birkaç tane habersiz çekmiş. Silmemek için zor tutuyorum.
Isin şakası bir yana sağlıklı bebeklerimiz olsun da onun dışındaki her şeyi ben hamileyken diye başlayan cümlelerle anlatiriz sonra ,ne kadar çok zorlansak da. ..
Ya gece gece nasıl güldüm allahta seni güldürsün bakalım ne zaman çıkcak göbüşlerimiz :KK200:

Ah dua etme bide benim gibi kalp atışından sonra başlarsa napcan benim durdu devam etmez inşallah biz bu kadınlar ne istediğimizi bilmiyoz valla :KK48:
Ya bebek sağlıklı olsun da gerisi nasıl oluyorsa olsun gerçekten katlanırım ❤️

Ay uyuyamadım resmen, hamilelikte bulantı olmaması normal mi diye bir sürü site gezdim okuyup duruyorum yazıları, ya benim ablamların da 2 şer çocukları var onların da bulantıları olmamış hiç annemin de olmamış genetik bi durum diye düşünüyordum ben
Ya hatta ben sana şöyle söyleyeyim. Çok anormal ama neredeyse gördüğüm her şeyi canım çekiyor şu an. Tiksindigim çok az şey var. Annem hamileliği boyunca hiç bir şey yiyemezmis. Caninin çektiği şeyler de çok nadirmis. Bir anne kız bile bu kadar farkliyken tüm herkesin aynı şekilde geçilmesini beklemek yanlış olur.

Benim 6+3 de bile yolk sac yoktu 7+1 de bebeğimide kalp atışını gördüm inan iç ferahlığı çok etkili bebek üzerinde olumlu düşün olumlu olsun inşallah görürsün bebeğinin minnak kalbini :KK200:
Teşekkür ederim tüp bebek oldu ya geç döllenme gibi bir ihtimal Yok sanırım yarın görünmesi gerekir

Hemen çıkmaz herhalde ben 4. Ayda falan bekliyorum göbek, 4 ay giyeriz aynı kıyafetleri sıkıntı olmaZ herhalde
Kişiden kişiye değişir. Ben ilk 3 ay 2 kilo, sonraki üç ay iki haftada bir kilo, son üç ay da haftada bir kilo aldım. En fazla bu kadar olur herhalde toplamda 25 kilo almıştım. Son aylarda ayak numarası bile değişiyor. Kilo alimina bağlı. ilk aylarda nispeten daha az kilo alınıyor.

Kişiden kişiye değişir. Ben ilk 3 ay 2 kilo, sonraki üç ay iki haftada bir kilo, son üç ay da haftada bir kilo aldım. En fazla bu kadar olur herhalde toplamda 25 kilo almıştım. Son aylarda ayak numarası bile değişiyor. Kilo alimina bağlı. ilk aylarda nispeten daha az kilo alınıyor.
Ay ben zAten şimdiden 65 kiloyum, 80 e kadar izin verdim kendime inşaallah tutarım boğazımı

Ben kızıma hamileyken bulantım ve kusmam sadece tiksindiğim şeylerin kokusunu alınca oluyordu. O da toplasan bürün hamileliğim boyınca 4-5 kere kusmuşumdur.
Şimdiki hamileliğimde de zehirlenmem dışında hiç kusmadım, işkinde olduğu gibi bunda da iştahım kesik özellikle yağlı yemekleri aklımdan dahi geçirsem midem bulanıyor bu yüzden de yemek de yiyemiyorum. İlk hamileliğimde iştah kesikliğinden ilk dört ay iki kilo vermiştim sonra düzeldim yemeye başladım ama çok sağlıklı beslendim. Aşermediğim sürece abur cubur tarlı vs yemedim ve toplamda 10 kilo alarak girdim doğuma. Her bünye değişiyor, vücut birkere yeni bir oluluma adapte olmaya çalışıyor. Az bişey mi içimizde bir canlı oluşuyor. Hiç kimse başka bir kimse ile karşılaştırılamaz bu yüzden. Kendini dinleme, akışına bırak, bebeğini bol bol sev onunla konuş ve mutlu hayaller kur :) sen huzurlu mutlu olursan o da doğduğunda huzurlu mutlu bir bebek olur ;)

ay benimde alnımda ergenken çıkmadı şimdi bi sürü var saydık hatta eşimle :) kız mı olacak niye bu kadar sivilce bastı seni dedi

Benim bir kızım var ve ona hamileyken cikdim okadar güzeldi ki yüzümde hep bir nur varmış gibiydi, masum bir güzellik gelmişti, saçlarım normalde çok dökülür ama tek bir tel saçım bile dökülmüyordu çok güzel bir hamilelik geçirmiştim:) cinsiyet bekirlemez bu tür şeyler merak etme ilk aylar vücut sapıtıyor hormonlardan o kadar :)

Teşekkür ederim tüp bebek oldu ya geç döllenme gibi bir ihtimal Yok sanırım yarın görünmesi gerekir
Evet canım tüp bebekte olmuyomuş geç döllenme aslında geç döllenmeden değilde kese küçük olursa görülmeyebilir yinede göremezsen üzülme ama inşallah görürsün bi arkadaşımızda tüp bebekti burda bak oda 6 haftada gördü inşallah hayırlı haberler al canımm :KK200:

Canım hiç olur mu öyle şey o zaman mide bulantısı olmayan herkesin gebeliği sonlanırdı niye mide bulantısı olmayanın sağlıklı gebeliği olmasın ilka herkeste olmaz ki annem bende de kardeşimde de hiç bulanmamış benimde mesela sürekli olmuyor ara ara karışıyor belli zamanlarda öğürtü geliyor ama kısa kısa takma bu konuyu artık bir sorun yok inşallah

Zorlanarak msj yazıyorum arkadaşlar . Bulantiya bir nebze de olsa çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen . Cevap yazamazsam affedin

Daha önce de yazdım ama görmedin herhalde.ben de çok kötüyüm 3 kilo verdim.premesis bulantı hapı çok çok iyi geldi Allah'ın izniyle.sabah uyanır uyanmaz 1 tane içiyorum çok azalttı bulantımı.iştahım yine pek yok gerçi ama bulantının azalması bile çok iyi hamd olsun.

Back