How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar doktora gittik kalp atisimizi duyduk cok sukur. Kanama alani cok kucuk kalmis o onemli degil dedi doktor. Bebek ultrasonda bi kac gun geride gorunuyor ama doktor bu fark kapanir hatta cihazdan kaynakli da olabilir pek iyi degil dedi. Ama bilemiyoruz... insallah her sey yolunda gider:dua:
ayyy ne güzel canım gözün aydın inşallah bende bunları yazarım buraya aramizdada 3 gün var ben 2 hafta sonra gidicem

Kizlar doktora gittik kalp atisimizi duyduk cok sukur. Kanama alani cok kucuk kalmis o onemli degil dedi doktor. Bebek ultrasonda bi kac gun geride gorunuyor ama doktor bu fark kapanir hatta cihazdan kaynakli da olabilir pek iyi degil dedi. Ama bilemiyoruz... insallah her sey yolunda gider:dua:

çok çok güzel bir haber.. inşallah çok daha iyi olur .. sen içini ferah tut ve dikkat et kendine

Benimkinin boyu kısa işte gününe göre iu an ama yakalar inşallah baktım da kaç olması gerekiyor diye seninki normal kilosu iyi ama en fazla 2 gr olurmuş zaten umarım sonra boyu da iyi olur bakalım midem karışmasa sık sık yicem de karışmasa bile ağzıma bişey atınca bulanacakmış gibi geliyor.o an çok güzel gerçekten eşim videoyaya çekti gerçi.kalp atışı zararlı olur diye dinletmedi ama doktora sarıla sarıla bir hal oldu çok güzel bir mucize kese içinde küçücük
Canim ben simdi keciboynuzu ozu yemeye baslayacagim.bir de tahin pekmez iyi geliyormus gelisim icin. Et yiyemiyordum bir haftadir ama zorlayacagim kendimi bebis icin cok onemli napalim. Cok da sorun etmeyelim. Bence ve insallah bu acigi kisa zamanda kapatiriz:dua:

Benımde saçlar berbat. Tam boyatacaktım öğrendim gabeliği. 12. hftyı beklıyorum. Çevremde herkes boyatmış.
Benim de bakir saclar, bir parmak dibi cikti, akti rezalet. Haftaya kestiricem, sagi kazitip sol tarafta biraz uzun birakicam, o tarz bir sac tipi begendim kendime. Hem rahat ederim boyama bilmem ne derdi de olmaz.

5+3 te bebek görünür mü kızlar yarın benim o kadar oluyor kese gözükmüştü

Benim 5+2 de kese vajinal ultrasonla gorunmustu. Ama kisiden kisiye degisir canim. Bebegin gorunme ihtimali biraz dusuk ama.
Canım benim 4+6 da karından kese gözüktü ams bebek çok küçük gözükmez dedi 5+3de yeniden çağırdı neden çağırdı acaba ne kadar paronaya oldum anlayın artık

Dün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydi :( sivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam :( doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum :( Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur :dua:

Dün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydi :KK43: sivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam :KK43: doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum :KK43: Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur :dua:
Coook gecmis olsun. Ve AMINN!:dua:

Vajinalmı baktı yada yine öylemi bakcak karındansa görünmez kesen 20 mm olunca görünüyo benim 5+5 dede 6+3 de görünmedi canım strese girme hiç diye dedim :KK200:
Burda keseyazmisin ogle anladim art niyet yok canim gecen lerde de 2000 lerde kese gorulur dedi doktora sordum 6000 lerde gozukuyor dedi kafamiz karisiyor o yuzden

Arkadaşlar geçen bahsetmiştim şiddetli mide bulantım ve kusmam var diye.doktor ısrarla premesis adlı ilacı tavsiye etmişti.bitkisel ve yan etkisi olmayan bir ilaç.ben bariz faydasını gördüm Allah'ın izniyle.herkeste faydalı olur mu bilemem ama isteyen deneyebilir ben çok faydasını gördüm.
Doktoruma bahsedeceğim verirse ben de kullanayim. Cok kötüyüm:(

Merhaba arkadaşlar,
bende yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim. 5 haftalıkken doktora gittim karından ultrasyonla kese görünmedi düşük tehliken var dedi doktor. şimdi progestan kullanıyorum. çarşamba günü randevum var çok heycanlıyım. acaba kese görünecekmikalp atışını duyabilecekmiyim. kednimi yiyip bitiriyorum.ilacın çok yan etkileri var. çalışıyorumda dinlenmeye fırsatım olmuyor işyerindekilerde sağolsun çok düşünceli bir sürü iş yığıyorlar.insanlarçok acımasız.. hafif baş dönmesi, oluyor arada, fakat hiçmidem bulanmadı. inş bebeğim benimledir.allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun. sağ salim kucağımıza almayı nasipetsin:nazar:
Kaç haftalıkken gidiceksin canım inşallah kesenide bebeğinide görürsün sağlıcakla bütün topik ve isteyen tüm anne adayları sağlıcakla kucağına alsın amin

Burda keseyazmisin ogle anladim art niyet yok canim gecen lerde de 2000 lerde kese gorulur dedi doktora sordum 6000 lerde gozukuyor dedi kafamiz karisiyor o yuzden
Kötü bişey yazmadım ki canım kalp bile koymuşum sen bebeği sordun onu yaZdım yani kese o kadar olunca ortalama o zamanlarda görünüyor dedim birde ben doktorun bana dediği dışında bilgi vermem benim 2 binken kesem görünmedi onu ben demedim sana benim de doktorum 5 bin civarındayken görünmeye başlar dedi doktor söylediği dışında bi bilgi vermem genelde :KK200:

Maşallah canım çık sevşndim inşallah o minik alan da kYbolur kısa sürede :)

Benimkinin boyu kısa işte gününe göre iu an ama yakalar inşallah baktım da kaç olması gerekiyor diye seninki normal kilosu iyi ama en fazla 2 gr olurmuş zaten umarım sonra boyu da iyi olur bakalım midem karışmasa sık sık yicem de karışmasa bile ağzıma bişey atınca bulanacakmış gibi geliyor.o an çok güzel gerçekten eşim videoyaya çekti gerçi.kalp atışı zararlı olur diye dinletmedi ama doktora sarıla sarıla bir hal oldu çok güzel bir mucize kese içinde küçücük
Boyu anlamadım ben ya 2 cm canım boyu nerde yazıyo bebeği ilk defa görünce doktorada bişey sormadım o kadar heycan yaptım ağladım kii kendimden geçmişm hiç bişey sormadım yazıyormu ultrason kağıdında :KK49:

Dün bulantı kusmadan acillik oldum sinuzit de tuttu cok fenaydi :KK43: sivi tavsiyesi ile parol verdiler serum olarak damardan. Kadin doğumda da bulanti kusma icin serum verdiler şimdilik dayandı ama yine baslayacak sabah aksam :KK43: doktorumla randevum yarın. Yarına kadar dayanayım bari ne verecekse versin igne mi serum mu ilac mi cok kotu yiyip icemiyorsun su bile midemi bulandiriyor kusuyorum :KK43: Allahim nolur artik bu mide bulantilarimiz dinsin nolur :dua:
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kısa zamanda geçer. Gerçekten zor bir dırum :(

Allah yardımcın olsun dün bi kere kustum ilk defa çok kötü gerçekten kusmak yine mide bulantısıyla baş edebeilirsin ama kusunca çok fena ben artık ağlamaya başladım ay çokk dua ettim bulansı diye ama cidden zormuş bakalım devamı gelecekmi :eek:

Kızlar özellikle 2. Gebeliği olan arkadaşlar size soruyorum D vitamini kullanmış moydınız ilk gebelikte. Ben kullanmamıştım ama şimdi de 12. Haftada başlayacağız diyor. Acaba şehirden şehire mi farkediyor burası Erzurum malum. Kafam karıştı.

Back