2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Seni çok iyi anlıyorum canım benim bnde 2 sene sonra kavuştum meleğime o yüzden insan hep korkuyla yaşıyor ama güzel düşünelim güzel olsun sonu aynen 1 ay sonra git dedi bana ikili test için daha 1 hafta oldu ama zaman geçmiyor

Kızlar saçı boyalı olan varmı aranızda benim dip boyam baya geldi çok kötü duruyor napmayı düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi

Eklentiler

• Screenshot_20180128-153754.png
    345,2 KB · Görüntüleme: 65
Canm neden kötü düşünüyorsun,iyi olacak hersey öyle düsün

Selam millet bende de acayip yorgunluk var ve göğüs ağrısı arada emzririyorumda inş gelecek hafta keseceğim sütten oğlumu
Hala doktora gitmedim Cuma gidecektim listede bir bayan gözüküyordu sabah gittim nöbet değişmiş erkek doktor olmuş öncelikli tercihim bayan eski doktorumda Doğum izinindevdoktor arayışındayım yani..
benim düşükte de oğlumdada hep kanamam oldu şimdi bu bebekte sürpriz kanama olacak aynı acıları çekicecem diye korkuyorum ben ilk bebeği kürtaj olmadan düşürdüm çok zor oldu doktorumun tavsiyesiydi doğaldan yanaydı biraz ama ciddi ağrılı oldu şimdi kanama olunca o yaşadıklarım aklıma geliyor gerçi oğlumda kanama oldu ama Sağlıcakla geldi şükür
Yani aşırı yorgun ruh halindeydim aniden küt diye uykum geliyor ilk hamilelikler ciddi rahim sızlaması gibi ağrı vardı geceleri eşime gece gece ovardı şimdi bunda hafif rahimde farklılık hissediyorum ama ciddi değil oğlumda bulantım olandı ama progestrandan sonra halsizlik olmuştı daha doktora da gitmedim ya belirsizlik biraz huzursuz ediyor benden böyle herkese iyi pazarlar

canım anladigim kadariyla sadece kese gözükmüs ve 4+4 yaziyor kese boyuna gore. Lekelenme ve kanama bu gruptaki çoğu annede var zaten şu an onu takma dinlen bol sıvı al

canım anladigim kadariyla sadece kese gözükmüs ve 4+4 yaziyor kese boyuna gore. Lekelenme ve kanama bu gruptaki çoğu annede var zaten şu an onu takma dinlen bol sıvı al
Teşekkür ederim canım cevabın için.. Rabbim inşallah sağ salim evladına kavustursun keseye baktığımda kenarında yuvarlak bir şey gördüm acaba yolk saç olabilir mi diye düşündüm ama erken sanırım kese bu boyuttayken gormek

banada verdi progestan alttan daha hızlı etki ediyor dedi dr alttan kullaniyorum

Cevap icin sagol canim ; progestan ayni hapimi ayni zamanda fitil olarak kullaniliyor yoksa baskami acaba

Cevap icin tesekkurler dr yarin sorucam bu hapi fitil olarakta kullanabilirmiyim diye acicaksi benide etkiliyor ; korkumun nedeni canim daha ince yasadim bu gibi birsey ondan; insallah tututunur bende saglikla tutunsun diye dua ediyorum.Tum arkadaslarin bebekleri saglicakla sıkı sıkı annelerine tutunsunlar

Ah canım o kanamanın psikolojini nasıl bozduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum doktorum fitil olarak daha etkili olacağını ve yan etkilerinin olmayacağını söyledi bana ama tabi sen doktoruna danış

ayni canım

9. Gün 325
11. Gün 571
13. Gün 802 doktorum 14. Gün istemişti aslına
14. Gün 1384
17. Gün 2487
18. Gün kese göründü minnak birşey 5+3 te ama yolk sac filan yoktu
9. Gün 325
11. Gün 571
13. Gün 802 doktorum 14. Gün istemişti aslına
14. Gün 1384
17. Gün 2487
18. Gün kese göründü minnak birşey 5+3 te ama yolk sac filan yoktu
Canım benim de gözükme di telaş etme saha çok küçük o yüzden

Kızlar selam.
Etrafta anlayışsız insanların olması o kadar zor ki. Midem fena kusma halsizlik gaz sancısı her şey var. Bi de üstüne grip oldum. Iş yerindekiler bile anlayış gösteriyor bazen erken çıkıyorum ve gerçekten normal hayatımda da naz yapan biri değilim ama bu durum farklı yani. Insanın bütün vücudu değişiyor. Görümcem diyor ki aman ne var biz de doğurduk. Eşim dikkat et diye bir şey dese hanfendinin yüzü düşüyor abartmayın diye. Bi yere gidiyoruz ben erken kalkmak istiyorum. Eve gelince uzanma istiyorum. Ya hafta içi işe gidip geliyorum bari hafta sonu dinleneyim. Hemen trip atıyor bir gün ağzımı bi açacağım haydi hayırlısı

Ya evet bu bebişler bizim için çok kıymetli belki zor bulduk uzun süreç sonunda hamile kaldık sonuna kadar nazlanıp tadını çıkarmak istiyorum bende, hayatımızın kaç senesi böyle geçecek ki 3 çocuk bile yapsak sadece 3 sene böyle üzerimize titreyecekler, sen aksine görümcelerin yanında daha çok nazlan kocana ay onlara inat ohh

Canım hiç nazlanmaya bile gerek olmuyor. Gerçekten o haldeyim. Her yediğimi çıkarmaktan yoruldum. Halsizlik de cabasi. Tek istediğim evimde her vakit buldukça uzanmak dinlenmek ama insanlara bu nas geliyor ki öyle de olabilir dediğin gibi kaç defa daha böyle olacak. Valal bu zamanlarımda bana ilgi gostermeyenle daha sonra işim olmaz

Kızlar valla ben de hamileliğimin tadını çıkaramıyorum kendim çalışıyorum eşim 1 yıldır işsiz bulamıyor daha doğrusu istediği işi bulamıyor ama şükür geçiniyoruz geçim sıkıntımız yok sadece evde kendide sıkıldı ama nereye gitsem eşin işsiz ikinci çocuk doğurulur mu beden yapıyorsun işsiz adama çocuk yapılır mı falan filan çok yıpranıyorum çok mutsuzum gebeliğimi bu durum etkileyecek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…