- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.301
%60 artış yeterli dr için bence üzülecek bisey yok9. Gün 325
11. Gün 571
13. Gün 802 doktorum 14. Gün istemişti aslına
14. Gün 1384
17. Gün 2487
18. Gün kese göründü minnak birşey 5+3 te ama yolk sac filan yoktu
Seni çok iyi anlıyorum canım benim bnde 2 sene sonra kavuştum meleğime o yüzden insan hep korkuyla yaşıyor ama güzel düşünelim güzel olsun sonu aynen 1 ay sonra git dedi bana ikili test için daha 1 hafta oldu ama zaman geçmiyorÇok sağol canım inşallah olmaz. Zor bulunca böyle pimpirikli olunuyor işte Allah koruduğu zaman hiçbirşey olmaz inşallah. Bana da dünkü tüp bebek doktorum 10 gün sonra kendi doktoruja git dedi nasıl geçecekse artık
Canm neden kötü düşünüyorsun,iyi olacak hersey öyle düsünÜç gündür bu düşünce beni uyutmuyor hafif vardı önce üç gündür tık Yok ya gittiyse diye korkuyorum yarın büyük gün bakalım bebek var mı kalp atışı var mı içimden bir his yok diyor
6+3 de ben de gittim duyamadık ki kalp atışını kişiye göre döllenme tarihine göre değişiyormuş inşaallah ki görürsün ama görmezsen de üzülme olur mu 7. Haftadan sonra çoğunlukla daha iyi görülüyormuş6+3 canım
canım anladigim kadariyla sadece kese gözükmüs ve 4+4 yaziyor kese boyuna gore. Lekelenme ve kanama bu gruptaki çoğu annede var zaten şu an onu takma dinlen bol sıvı alMerhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
Teşekkür ederim canım cevabın için.. Rabbim inşallah sağ salim evladına kavustursuncanım anladigim kadariyla sadece kese gözükmüs ve 4+4 yaziyor kese boyuna gore. Lekelenme ve kanama bu gruptaki çoğu annede var zaten şu an onu takma dinlen bol sıvı al
banada verdi progestan alttan daha hızlı etki ediyor dedi dr alttan kullaniyorum
Ben ilk gün progestanı ağız yoluyla aldım ama beni mahvetti o 2 tane minnacık hap başım dönüyor halsizlikten geberdim, sonra fitil olarak koydum yan etki yapmadı koyduktan sonra en az 1 saat yatıyorum 2-3 saat wc ye gitmiyorum ona rağmen wc de bi kısmı geliyor beyaz tortu şeklinde, doktor bebek iyi dediyse neden hala korkuyorsun bebeğini de etkileme bak o sana tutunmaya çalışıyor minnacık bedeniyle
Ah canım o kanamanın psikolojini nasıl bozduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum doktorum fitil olarak daha etkili olacağını ve yan etkilerinin olmayacağını söyledi bana ama tabi sen doktoruna danışMerhaba arkadasalar 1 haftadir kanamam devam ediyorum ilk iki gun coktu simdi daha az ; doktr bebek iyi dedi; progestan kullaniyorum agiz yoluyla 3 gunde bir igne ; fitil alan varmi prgostan faydasi farkli mi; hamile olduguma bile tam sevinemiyorum; devamli yatiyorum.
ayni canımCevap icin sagol canim ; progestan ayni hapimi ayni zamanda fitil olarak kullaniliyor yoksa baskami acaba
Cevap icin tesekkurler dr yarin sorucam bu hapi fitil olarakta kullanabilirmiyim diye acicaksi benide etkiliyor ; korkumun nedeni canim daha ince yasadim bu gibi birsey ondan; insallah tututunur bende saglikla tutunsun diye dua ediyorum.Tum arkadaslarin bebekleri saglicakla sıkı sıkı annelerine tutunsunlar
9. Gün 325
11. Gün 571
14. Gün 1384
17. Gün 2487
Canım benim de gözükme di telaş etme saha çok küçük o yüzden9. Gün 325
11. Gün 571
14. Gün 1384
17. Gün 2487
Adet tarihi canimsat nedir
Benim gozuktu 10 mm ken karindan bakti yanlis bilgi vermeyelimVajinalmı baktı yada yine öylemi bakcak karındansa görünmez kesen 20 mm olunca görünüyo benim 5+5 dede 6+3 de görünmedi canım strese girme hiç diye dedim
Ya evet bu bebişler bizim için çok kıymetli belki zor bulduk uzun süreç sonunda hamile kaldık sonuna kadar nazlanıp tadını çıkarmak istiyorum bende, hayatımızın kaç senesi böyle geçecek ki 3 çocuk bile yapsak sadece 3 sene böyle üzerimize titreyecekler, sen aksine görümcelerin yanında daha çok nazlan kocana ay onlara inat ohhKızlar selam.
Etrafta anlayışsız insanların olması o kadar zor ki. Midem fena kusma halsizlik gaz sancısı her şey var. Bi de üstüne grip oldum. Iş yerindekiler bile anlayış gösteriyor bazen erken çıkıyorum ve gerçekten normal hayatımda da naz yapan biri değilim ama bu durum farklı yani. Insanın bütün vücudu değişiyor. Görümcem diyor ki aman ne var biz de doğurduk. Eşim dikkat et diye bir şey dese hanfendinin yüzü düşüyor abartmayın diye. Bi yere gidiyoruz ben erken kalkmak istiyorum. Eve gelince uzanma istiyorum. Ya hafta içi işe gidip geliyorum bari hafta sonu dinleneyim. Hemen trip atıyor bir gün ağzımı bi açacağım haydi hayırlısı
Benımde saçlar berbat. Tam boyatacaktım öğrendim gabeliği. 12. hftyı beklıyorum. Çevremde herkes boyatmış.Kızlar saçı boyalı olan varmı aranızda benim dip boyam baya geldi çok kötü duruyor napmayı düşünüyorsunuz
Ya evet bu bebişler bizim için çok kıymetli belki zor bulduk uzun süreç sonunda hamile kaldık sonuna kadar nazlanıp tadını çıkarmak istiyorum bende, hayatımızın kaç senesi böyle geçecek ki 3 çocuk bile yapsak sadece 3 sene böyle üzerimize titreyecekler, sen aksine görümcelerin yanında daha çok nazlan kocana ay onlara inat ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?