• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlaar.Bugün benim doğumgünüm dün bebeğimi görmem kalp atışlarını duymam bana en güzel hediye oldu. :dua::super:

Yalnız sabah progestan fitili yaptım altımda yastık yatıyordum hapşırdım karnımın altına baya sancı girdi o an korktum bişey olmuş mudur diye var mı hapışırınca öyle olan.Biraz daha büyüse bu kadar korkmam ama yeni olduğu için korkuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin meleğini hiç korkma bişey olmaz rabbim korur onları şuan hepimiz aynıyiz bebişler ı hissetsek içim daha rahat olacak zaman geçmiyor bi türlü

Kızlar kalçamın üstü sol tarafta bi ağrı var sabahtan beri çok şiddetli değil ama rahatsız ediyo varmı benim gibi olan

Bendede var canım ikinci regli tarihim geldiği için aynı regli olmuşum gibi ağrım oluyo ve çok rahatsız edici vücut alıştığı için regliye bi kaç ay sonra geçecektir inşallah
Evet dogru sen dıyınce hatırladım kızımda 5 aya kadar o donemlerde agrım olmuştu. Daha adet tarıhım gelmedıgı ıcın konduramadım bu sefer sankıde oyuzden sorayım dedım

Doğum günün kutlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin meleğini hiç korkma bişey olmaz rabbim korur onları şuan hepimiz aynıyiz bebişler ı hissetsek içim daha rahat olacak zaman geçmiyor bi türlü

Çok sağol canım inşallah olmaz. Zor bulunca böyle pimpirikli olunuyor işte Allah koruduğu zaman hiçbirşey olmaz inşallah. Bana da dünkü tüp bebek doktorum 10 gün sonra kendi doktoruja git dedi nasıl geçecekse artık

Evet dogru sen dıyınce hatırladım kızımda 5 aya kadar o donemlerde agrım olmuştu. Daha adet tarıhım gelmedıgı ıcın konduramadım bu sefer sankıde oyuzden sorayım dedım
Benim geçmesi lazım ama regli tarihimin ama acayip var annem normaldir dedi bi kaç ay sonra olmaz dedi e bide annesi artık rahmimizde genişliyo biz farkında değiliz ama içerde sürekli bişiler oluyo geçer inşallah bütün ağrılarımız bi kaç aya :KK200:

Kızlar bu ağrılar normal sonuçta rahim buyuyor kaslar geriliyor ve büyüyen rahim vucuda anormal bir basınç yapıyormuş. Hatta sebepsiz kanamalar bile bu yüzden olabilirmiş. 9 ay boyunca zaman zaman bu agrilar olacak

Günaydın kızlaar.Bugün benim doğumgünüm dün bebeğimi görmem kalp atışlarını duymam bana en güzel hediye oldu. :dua::super:

Yalnız sabah progestan fitili yaptım altımda yastık yatıyordum hapşırdım karnımın altına baya sancı girdi o an korktum bişey olmuş mudur diye var mı hapışırınca öyle olan.Biraz daha büyüse bu kadar korkmam ama yeni olduğu için korkuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım maşallah ne güzel hediye olmuş. İki haftadır gribim geçmedi günde herhalde abartısız 10 kere hapşuruyorum hepsindede böyle ağrı giriyor geçiyor çok şükür kanamam falan olmadı. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum

Günaydın kızlar, ya yatarken böyle uykuda falan gerilmek bacakları iyice uzatmak yani ne biliyim bunlar bebeğe zarar verir mi bazen unutuyor insan bebeği
Ah biz yeni anneler napıcaz geçende ben sormuştum bu soruyu bendede aynı problem var çok geriliyorum inşallah bişi olmuyordur :))

Arkadaşlar geçen bahsetmiştim şiddetli mide bulantım ve kusmam var diye.doktor ısrarla premesis adlı ilacı tavsiye etmişti.bitkisel ve yan etkisi olmayan bir ilaç.ben bariz faydasını gördüm Allah'ın izniyle.herkeste faydalı olur mu bilemem ama isteyen deneyebilir ben çok faydasını gördüm.

Doğum günün kutlu olsun canım maşallah ne güzel hediye olmuş. İki haftadır gribim geçmedi günde herhalde abartısız 10 kere hapşuruyorum hepsindede böyle ağrı giriyor geçiyor çok şükür kanamam falan olmadı. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum

Ah biz yeni anneler napıcaz geçende ben sormuştum bu soruyu bendede aynı problem var çok geriliyorum inşallah bişi olmuyordur :))
Ya bi de bilmiyoruz ilk ya, başım ağrısa acaba bebeğe bişiy olur mu diyorum resmen eşime ☺️☺️☺️Allah eşime sabır versin ☺️☺️❤️

Arkadaşlar geçen bahsetmiştim şiddetli mide bulantım ve kusmam var diye.doktor ısrarla premesis adlı ilacı tavsiye etmişti.bitkisel ve yan etkisi olmayan bir ilaç.ben bariz faydasını gördüm Allah'ın izniyle.herkeste faydalı olur mu bilemem ama isteyen deneyebilir ben çok faydasını gördüm.
Benim mide bulantım bi başlasın ilaç falan almıcam da başlamıyor ki ağlıcam artık ya benim neden midem bulanmıyor diye :( ☺️

Kızlar ne güzel iste mide bulantinizin olmaması bebegin sağlıksız olduğunu göstermez benim iki çocuğum var hic mide bulantısı yaşamadım çok rahat geçti hamileliklerim dua edin de olmasin

Eşim zorla yumurta yedirdi bana da ay midem bulanıyor dedim ama yumurtadan kaçmak içindi halbuki yok ☺️
:)) ilahi ,ya aslında iyi bişe ama ben daha muayneye de gitmedgm icin acaba bi sorunmu var diyorum annem 9 ay kusmus benm ölede olmak istemem ama kız anneye benzer derler

Kızlar ne güzel iste mide bulantinizin olmaması bebegin sağlıksız olduğunu göstermez benim iki çocuğum var hic mide bulantısı yaşamadım çok rahat geçti hamileliklerim dua edin de olmasin
Canm doktora gidip herseyin yolunda oldugunu öğrensem hic takılmıcam keske olmasın:)

Ya ben galiba sağlıklı olmasını mide bulantısıyla bağdaştırıyorum, doktorum da küçük kalp atışı yok falan demişti ondan sanki midem bulanır kusarsam evet bebeğim büyüyor falan diyeceğim gibi düşünüyorum bi kalp atışını duysam rahatlayacağım

Back