- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.281
duyarsın canım ne zaman randevunYa ben galiba sağlıklı olmasını mide bulantısıyla bağdaştırıyorum, doktorum da küçük kalp atışı yok falan demişti ondan sanki midem bulanır kusarsam evet bebeğim büyüyor falan diyeceğim gibi düşünüyorum bi kalp atışını duysam rahatlayacağım
AA bizde genetik de olabilir he annem 7 çocuk doğurmuş hiç mide bulantısı yaşamamış, ablamların da 2 şer tane var onların da çok az olmuş kusmamışlar hiç demek genlerimizde mide bulantısı yok bizim:)) ilahi ,ya aslında iyi bişe ama ben daha muayneye de gitmedgm icin acaba bi sorunmu var diyorum annem 9 ay kusmus benm ölede olmak istemem ama kız anneye benzer derler
Cts günü buyuk gün 3 şubatduyarsın canım ne zaman randevun
görünmesi gerekiyor canım bugün bile görünmedi gerekiyor ne zaman gittin en sonCts günü buyuk gün 3 şubat
Aynen canm genetikmiş bu durumlar genelde ama ben korkuyom annem ikimizdede doguma kadar kusmus 55 kiloyla doguma girmşAA bizde genetik de olabilir he annem 7 çocuk doğurmuş hiç mide bulantısı yaşamamış, ablamların da 2 şer tane var onların da çok az olmuş kusmamışlar hiç demek genlerimizde mide bulantısı yok bizim
Doğum günün kutlu olsun canım maşallah ne güzel hediye olmuş. İki haftadır gribim geçmedi günde herhalde abartısız 10 kere hapşuruyorum hepsindede böyle ağrı giriyor geçiyor çok şükür kanamam falan olmadı. Bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Ah biz yeni anneler napıcaz geçende ben sormuştum bu soruyu bendede aynı problem var çok geriliyorum inşallah bişi olmuyordur :))
Canm dogum günün kutlu olsun:)bir sonraki dogumgununde meleğinle gecirirsinÇok teşekkür ederim canım..Ay sancı girince korktum işte.kanama benim de yok çok şükür.kese etrafında da bir sorun görmedi. Bende çok geriliyorum gece ama yani daha testte görmeden başladı hala az az devam ediyor istemsiz geliyor zateb bacaklara vücuda o gerinme hissi sinir bozucu
Canm dogum günün kutlu olsun:)bir sonraki dogumgununde meleğinle gecirirsin
Üç gündür bu düşünce beni uyutmuyor hafif vardı önce üç gündür tık Yok ya gittiyse diye korkuyorum yarın büyük gün bakalım bebek var mı kalp atışı var mı içimden bir his yok diyorYa ben galiba sağlıklı olmasını mide bulantısıyla bağdaştırıyorum, doktorum da küçük kalp atışı yok falan demişti ondan sanki midem bulanır kusarsam evet bebeğim büyüyor falan diyeceğim gibi düşünüyorum bi kalp atışını duysam rahatlayacağım
Yaa öyle deme bak ben benim hiç bulantım olmadı hala da yok geçen hafta gittim çok küçük falan dediler ona rağmen çok umutluyum 8+1 de gideceğim sen yarın gittiğinde kaç olacaksınÜç gündür bu düşünce beni uyutmuyor hafif vardı önce üç gündür tık Yok ya gittiyse diye korkuyorum yarın büyük gün bakalım bebek var mı kalp atışı var mı içimden bir his yok diyor
güzel düşün güzel olsun neden öyle dusinuyorsunÜç gündür bu düşünce beni uyutmuyor hafif vardı önce üç gündür tık Yok ya gittiyse diye korkuyorum yarın büyük gün bakalım bebek var mı kalp atışı var mı içimden bir his yok diyor
banada verdi progestan alttan daha hızlı etki ediyor dedi dr alttan kullaniyorumMerhaba arkadasalar 1 haftadir kanamam devam ediyorum ilk iki gun coktu simdi daha az ; doktr bebek iyi dedi; progestan kullaniyorum agiz yoluyla 3 gunde bir igne ; fitil alan varmi prgostan faydasi farkli mi; hamile olduguma bile tam sevinemiyorum; devamli yatiyorum.
Ben ilk gün progestanı ağız yoluyla aldım ama beni mahvetti o 2 tane minnacık hap başım dönüyor halsizlikten geberdim, sonra fitil olarak koydum yan etki yapmadı koyduktan sonra en az 1 saat yatıyorum 2-3 saat wc ye gitmiyorum ona rağmen wc de bi kısmı geliyor beyaz tortu şeklinde, doktor bebek iyi dediyse neden hala korkuyorsun bebeğini de etkileme bak o sana tutunmaya çalışıyor minnacık bedeniyleMerhaba arkadasalar 1 haftadir kanamam devam ediyorum ilk iki gun coktu simdi daha az ; doktr bebek iyi dedi; progestan kullaniyorum agiz yoluyla 3 gunde bir igne ; fitil alan varmi prgostan faydasi farkli mi; hamile olduguma bile tam sevinemiyorum; devamli yatiyorum.
Canim hatirlarsan ben de midem bulanmiyor diye endişe ediyordum doktora gittim çok şükür duyduk kalp atışınıYaa öyle deme bak ben benim hiç bulantım olmadı hala da yok geçen hafta gittim çok küçük falan dediler ona rağmen çok umutluyum 8+1 de gideceğim sen yarın gittiğinde kaç olacaksın
Yaa inşaallah inşaallah duyayım kalp atışını oynaya oynaya gelirim hastanedenCanim hatirlarsan ben de midem bulanmiyor diye endişe ediyordum doktora gittim çok şükür duyduk kalp atışınıinsallah sen de duyacaksin Allahin izniyle
6+3 canımYaa öyle deme bak ben benim hiç bulantım olmadı hala da yok geçen hafta gittim çok küçük falan dediler ona rağmen çok umutluyum 8+1 de gideceğim sen yarın gittiğinde kaç olacaksın
Geç buldum kolay kaybetmekten korkuyorum sanırım 8 yıldır bekliyoruz 4. Tüp bebek denememiz değerlerimde ikiye katlamadan yükseldi en çokta onun için tedirginimgüzel düşün güzel olsun neden öyle dusinuyorsun
değerlerini yazar misin canimGeç buldum kolay kaybetmekten korkuyorum sanırım 8 yıldır bekliyoruz 4. Tüp bebek denememiz değerlerimde ikiye katlamadan yükseldi en çokta onun için tedirginim
9. Gün 325değerlerini yazar misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?