• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda ultrasonla 7. Haftadan önce asla bakmiyorlar. Sonrada yaklasik 5-6 haftada bir cagiriyorlar. Hatta ilk randevuda kalp atisi var mi diyr bakiyolar kalp atisini dinletmiyorlar bile. Ultrason cihazi bebege zararli diye. O yüzden beklemekten baska caremiz olmuyo ne yazikki

Mrb ben de yurtdışındayim. Siz avrupa'da sınız galiba?Ben de Azerbaycan'dayım burda da ultrasonla baktılar ama kan testi yapmadılar:)) gerçi hiçbirşey görünmedi 31 ocakta tekrar gideceğim kısmetse. Yakınlarınız var mi yanınızda? Benim eşimle kızım var pek arkadaş da yok[/QUOTE]

Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemedi :110: ama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim
Canim selam benimde kan değerlerim düşük cikti ama doktor yapacak birşey yok folik asit aliyorsun dedi...doktorlar daha iyi bilirler...

Mrb ben de yurtdışındayim. Siz avrupa'da sınız galiba?Ben de Azerbaycan'dayım burda da ultrasonla baktılar ama kan testi yapmadılar:)) gerçi hiçbirşey görünmedi 31 ocakta tekrar gideceğim kısmetse. Yakınlarınız var mi yanınızda? Benim eşimle kızım var pek arkadaş da yok
[/QUOTE]
Evet Avrupadayim. Burda da kan testi yapmiyorlar. Ben özel yaptirdim 2 kere icim rahat etsin diye. 14 subatta ilk randevum beklicez artik. Bizim de burda hic akrabamiz ailemiz yok ama arkadaslarimiz cok fazla.

Merhaba 2010mart ve2011 haziran anneleri (kız ve erkek) forumlarından sonra şimdi de 2018 eylül annesi olacağım kısmetse 17/18aralık gibi son regl tarihim. Tahmini Doğum 24eylül. Geçen hafta öğrendim yılbaşı tatilinde 3gün yasmini evde unuttum ve sonuç 3.geliyoooo:skandal::confused: çocuklarım ve eşim çok mutlular tabi yatılı bayan şartıyla bu bebeği doğurmaya ikna oldum, şimdi 3+1e sığamayıp yaz gelmeden daha büyük bir ev alma derdide açıldı başımıza:KK34: herkese sevgiler selamlar peşimden gelecek güzel annişleri bekliyorum:KK31:istanbulda yaşıyorum bu arada:KK71:

Ben 12eylül de doğuracağım bu arada 2çocuktan sonra geçen sene konizasyon ve vajinaplasti olduğum için bunu sezaryenle dünyaya getireceğim maalesef. Diğer ikisi normaldi.

Merhaba 2010mart ve2011 haziran anneleri (kız ve erkek) forumlarından sonra şimdi de 2018 eylül annesi olacağım kısmetse 17/18aralık gibi son regl tarihim. Tahmini Doğum 24eylül. Geçen hafta öğrendim yılbaşı tatilinde 3gün yasmini evde unuttum ve sonuç 3.geliyoooo:skandal::confused: çocuklarım ve eşim çok mutlular tabi yatılı bayan şartıyla bu bebeği doğurmaya ikna oldum, şimdi 3+1e sığamayıp yaz gelmeden daha büyük bir ev alma derdide açıldı başımıza:KK34: herkese sevgiler selamlar peşimden gelecek güzel annişleri bekliyorum:KK31:istanbulda yaşıyorum bu arada:KK71:
Hosgeldin gözün aydın hayırla kucağına alirsin insallah :)

Günaydın kızlaar.Bugün benim doğumgünüm dün bebeğimi görmem kalp atışlarını duymam bana en güzel hediye oldu. :dua::super:

Yalnız sabah progestan fitili yaptım altımda yastık yatıyordum hapşırdım karnımın altına baya sancı girdi o an korktum bişey olmuş mudur diye var mı hapışırınca öyle olan.Biraz daha büyüse bu kadar korkmam ama yeni olduğu için korkuyorum

Günaydın kızlaar.Bugün benim doğumgünüm dün bebeğimi görmem kalp atışlarını duymam bana en güzel hediye oldu. :dua::super:

Yalnız sabah progestan fitili yaptım altımda yastık yatıyordum hapşırdım karnımın altına baya sancı girdi o an korktum bişey olmuş mudur diye var mı hapışırınca öyle olan.Biraz daha büyüse bu kadar korkmam ama yeni olduğu için korkuyorum
Bende hapşırınca aynı oluyor.korkma birşey olmaz inşallah.bende ağızdan sabah akşam 200 mg progestan alıyorum.dun güne gittim değişiklik olsun diye birşey de yapmadım ama eve geldiğimde yine kanamam başladı allahtan kırmızıya dönmedi.sizindemi kanama var progestan fitil kullanıyorsunuz.

Günaydın cnm bısey yoktur merak etme hep hapsırıyoruz allahın ıznıyle omru varsa bunlar bısey deıl annem kardesıme hamıle ıken o cahıllık ıle dussun dıe cımento cuvalı kaldırmıs amaa hıc bısey olmamıs omru varmıs ama omru yoksa hersey bahane olur rabbıme hep dua edelım ıns ıyı olucak kuzularımız

Mutlu yıllara bu arada yenı yasında bebeğinle esınle guzel günler gormen dılegı ıle:KK54:

Kızlar sankı kasıklarımda ara ara ıkı gundur adet sansıcı var gıbı sızdede varmı

Canım bana da geçen öyle oldu. Yatarken hapşırdım. Karnımın Sol alt tarafıma anlık bi sancı girdi.. Sorun olmadı ama çok korkmuştum dakika başı kontrol ettim sıkıntı yoktu . Hapşırırken oturur vaziyette olmaya dikkat ettim sonra olmadı canım. ;)

Back