2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım zarar vermez oğlumda o kadar çok gittim ki hiçbirşey olmadı,evine ultrason cihazı bile alanlar var zararı olsa almazlar gönlün rahat olsun

Kızlar ben de doktora 4. Hafta da gittim kese gözüktü,5+3 te tekrar çağırdı bebek görünür mü acaba

Canım zarar vermez oğlumda o kadar çok gittim ki hiçbirşey olmadı,evine ultrason cihazı bile alanlar var zararı olsa almazlar gönlün rahat olsun
Ben yurtdisinda yasiyorum. Burda ultrasonla 7. Haftadan önce asla bakmiyorlar. Sonrada yaklasik 5-6 haftada bir cagiriyorlar. Hatta ilk randevuda kalp atisi var mi diyr bakiyolar kalp atisini dinletmiyorlar bile. Ultrason cihazi bebege zararli diye. O yüzden beklemekten baska caremiz olmuyo ne yazikki

Canım biz de orada olsak kafayı yeriz göremeyecez diye

Yok canım zararı olsa doktorlar yaparmı belki küçükken kalbini çok dinlemek sıkıntı olur sen git için rahatlasın bende görmedim 6+3 de görmedim bugün 7+2 de gittim 7+1 günlük çıktı kalp atışınıda dinledim minik fasülyemin gitsen görürsün yani inşallah

Yok canım neden zarar versin hergün bakılmıyor ki normal kontroller bunlar için rahat edecekse git tabi ama perşembe ile c.tesi arasında çok fark yok. Hatta biz bugün gittik dr baktı eşim videoya alıyordu alamamış bir daha bakalım dedi dr o zaman annem ya zarar verir dedi dr ultrason zarar vermez dedi bi daha bakıldı

Evet katılıyorum. Çoğu doktor da 3 4 haftadan önce bakmaz. O kadar baktirmayin der bizim doktor da. Ne kadar olsa da elektronik aletler. Mecbur kalmadıkça gerek yok bence

Benim doktor da bugün normal bakmanın zararı yok ama bu aşamada kalbi dinlemenin bebeğe zararı olabilir dedi çünkü çok fazla ses dalgası oluyormuş o da şu anda bebeğin kalbinin vücuduna göre büyük olmasından ve atış sayısının fazla olmasından kaynaklanıyor 10 gün sonra buradaki doktoruma gidicem o zaman dinlerim herhalde bugün sadece ekranda gördük atışını

Benim çok bulantısı olup kusan. Istah yok bir de meyve de olmasa bir deri kemik kalacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…