• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar daha doktora gitmedim ben şuan 5+5 pazartesi kan testim 2850 çıktı bugün yAptırdım cumartesi 10000 her iki günde iki kat artış olmadı :KK43: sıkıntılı mı sizce pazartesi hemen randevu alıp gidicem de morelim bozuldu:KK43:
Bana da dr 1.5kat artması yeterli demisti. Sıkma canını

Kızlar lekelenmeleri olan arkadaşlar vardi. Ne durumdasiniz ?Geçti mi azaldı mi?Ne zaman geçer sizin doktorlar ne diyor bu işe? Benim 1 haftadır ara ara geliyor, iki farklı doktora gittim görünürde bi sorun yok progestan kullanıyorum ama tam bitmedi.

Kızlar elhamdulillah çok şükür kalp atışımızı dinledik daha çok küçük az dinletti ama dinledik çok çok mutluyum rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin 7+1 günlüğüz hepinizede güzel dilekleriniz için çok teşekkürler :KK200:
Şükürler olsun canım Allahım rahat hamilelikler nasip olsun.Darısı başımıza amin :KK200:

Canim boş Gebelikte Hcg artısı normal miydi ? Ben daha keseyi bile görmedim de içim içimi yiyor Allah korusun
Evet normaldi canım sadece 5 haftalikken lekelenme olmuştu hemen doktora kosmuştuk özelde vajinal ultrason yapıldı sadece 5mm kese görüldü. Aynı gün devlete gittik o da vajinal ultrason yapti keseyi göremedi 1 hafta sonra 4 ayrı doktor hepsi vajinal ultrason malesef bomboş bir kese. Rabbim kimseye bu acıyı yasatmasin

Gözün aydın canim ben de hafta içinde gideceğim insallah ama içim içimi yiyor bebeğim orda mi boş gebelik mi falan kafamda deli sorular. Senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırla kucağına al insallah. Darısı da bana artık :)

Canım bunları düşünme şimdi görürsün inşallah Allahın izniyle

Kızlar lekelenmeleri olan arkadaşlar vardi. Ne durumdasiniz ?Geçti mi azaldı mi?Ne zaman geçer sizin doktorlar ne diyor bu işe? Benim 1 haftadır ara ara geliyor, iki farklı doktora gittim görünürde bi sorun yok progestan kullanıyorum ama tam bitmedi.
Benım kanamam olmuştu, bu ara bıttı. Umarım tekrarlanmaz. İlk gebeliğimde kanamam çok vardı, nerdeyse 6 ay yattım. Korkunçtu. İnşallah böyle bir şey yaşamam, çok yıpratıcıydu.

Bizde yeni geldik eve dinleniyorum. Kalp atışı yoktur daha belki dedim ama vardı bebeği de çok net gördüm. Sat'a göre 6+1 ama ultrasona göre 5+5 çıktı doktor sen kendü hesabını baz al dedi benim ölçtüğüm boyuna göre öyle görünüyor dedi.

Bizde yeni geldik eve dinleniyorum. Kalp atışı yoktur daha belki dedim ama vardı bebeği de çok net gördüm. Sat'a göre 6+1 ama ultrasona göre 5+5 çıktı doktor sen kendü hesabını baz al dedi benim ölçtüğüm boyuna göre öyle görünüyor dedi.
Maşallah canm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin,darısı basımıza:)

Evet normaldi canım sadece 5 haftalikken lekelenme olmuştu hemen doktora kosmuştuk özelde vajinal ultrason yapıldı sadece 5mm kese görüldü. Aynı gün devlete gittik o da vajinal ultrason yapti keseyi göremedi 1 hafta sonra 4 ayrı doktor hepsi vajinal ultrason malesef bomboş bir kese. Rabbim kimseye bu acıyı yasatmasin
Amin canim allah korusun sana da cok geçmiş olsun ama şimdi de hamilesin ne güzel allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Canim benim direkt kanama olmustu. Ara ara da kahverengi kuru kan geliyor. Sabirim kanama alanini atiyor vucut diye dusunuyorum. Pazartesi kontrole gidicem.

Benim vardı kanamam bitti salı günü olmuştu progestan vermişti o mu kesti artık kanamayı yoksa biteceğindenmiydi bilmiyorum, ama yatış verdi haftaya cts kontrol

Amin canim allah korusun sana da cok geçmiş olsun ama şimdi de hamilesin ne güzel allah hayırla kucağına almayı nasip etsin
Cok şükür canım rabbim çok aratmadı .Teşekkür ederim guzel dileklerin icin hepimizin yavrulari saglikla afiyetle hayirlarla gelsinler insallah

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Duygulandım bak şimdi bende,ne güzel mutluluk..

Amin canım inşallah valla onca seneden sonra rüya gibi. Çok dedim ben anne olamıcam bırakayım bu işi diye ama Rabbim nasip etti çok şükür sabır tevekkül..tabii herşeyin çok başındayız inşallah kucağıma da alırım sağlıkla:dua:

Kızlar ya benim randevum 3 şubat haftaya cts o gün 8+1 olacağım, ama bir hafta dayanamayacağım galiba çarş-Perş başka hastaneden randevu alıp gitsem diye düşünüyorum ama o ultrason aleti zarar veriyormuş galiba, gidersem eşime soylemiycem gizlice gidicem kızıyor çok stres yapıyorsun diye :( ama duramıyorum iyi mi bilmek istiyorum

Kızlar ya benim randevum 3 şubat haftaya cts o gün 8+1 olacağım, ama bir hafta dayanamayacağım galiba çarş-Perş başka hastaneden randevu alıp gitsem diye düşünüyorum ama o ultrason aleti zarar veriyormuş galiba, gidersem eşime soylemiycem gizlice gidicem kızıyor çok stres yapıyorsun diye :KK43: ama duramıyorum iyi mi bilmek istiyorum
Canım kaç haftalıksın şuan cidden insan gereksiz stres oluyo bebeği kalp atışını görmeden benide doktor ya 8 haftada yada 7+4 de gel dedi bugün gittim ve gördüm git ve gör ama ultrason aleti neden zarar versin onu anlamadım canım

Canım kaç haftalıksın şuan cidden insan gereksiz stres oluyo bebeği kalp atışını görmeden benide doktor ya 8 haftada yada 7+4 de gel dedi bugün gittim ve gördüm git ve gör ama ultrason aleti neden zarar versin onu anlamadım canım
Bugün 7+1 oldum ama salı günü acile gidip kanama vardı o yüzden karnımdan bakmıştı çok küçük daha demişti salı günü 6+4 ken çok küçük dedş kalp atışı da yoktu henüz, bende o yüzden 3 şubata randevu almıştım ama çok merak ediyorum şuan ne durumda, nedenini bilmiyorum da zarar veriyormuş diye okudum bi yerde denk geldi

Back