2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar ya bişe sorucam,özellikle sabahları küçük tuvaletinizi yaparken agrı oluyormu sizde benim alt karın kısmım kasılıyo,korkuyorum valla

Canım idrar tahlili ve kültürü yaptırmalısın enfeksiyon yada kum dökümü yapar bu tür ağrı. İhmal etme

Canım idrar tahlili ve kültürü yaptırmalısın enfeksiyon yada kum dökümü yapar bu tür ağrı. İhmal etme
yaa benim 4 yasından beri kronik idrar yolu enfeksyonum var canm ondan demekki,3 litre su iciyorum yinede idrarım cok koyu ve kokulu ama hamilelikte buna nasıl bir tedavi yaparlar acaba

yaa benim 4 yasından beri kronik idrar yolu enfeksyonum var canm ondan demekki,3 litre su iciyorum yinede idrarım cok koyu ve kokulu ama hamilelikte buna nasıl bir tedavi yaparlar acaba

Benim de geçen hafta idrarda enfeksiyon lökosit çıktı , suyu normal 2 litre kadar içtim bu hafta geçmiş ama idrar testinde temiz çıktı kültürü henüz yaptırmadım hala sorun olabilir ben de ihmal etmicem bebeğe zararı var çünkü bu tür enfeksiyonların. Tesavi olarak evet bol su iç diyecekler ama alttan fitil verebikirler gebeliğe uygun. Daha da ilerleyip antibiyotik kullanmak zorunda kalma aman diyim canım

İnşallah gerek kalmaz canm kızılcık vermişti doktor bana artık antibiyotik vermiyolar zaten cuku etki etmiyor,kızılcık suyu iceyim belki faydası olur.

Kızlar selam ilk dr muayeneme gittim az evvel çıktım.geç döllenme olmuş muhtemelen dedi 5+6 idim sata göre ama 5 hf çıktı.kese 23 mm bebiş görülemedi yolk sac göründüğü için boş gebelik olmadığından eminiz dedi..haftaya cumartesi bebek görünür belki kalp atışı da duyulur dedi.tek sorun çok rahim ağzına yakın tutunmuş fazla ayakta kalma şakın ağır kaldırma dedi kanama olursa da hemen gel dedi bizde gelişmeler bunlar..çarpıntılar olur normal ilkini düşünme dedi

Kese 23 mm 5 haftamı ilginç geldi alttan muayenemi canım yolk sac zaten bebeği besleyen eş oluyo yolk sacgörüldükten bi kaç gün sonrada bebek görünüyor hayırlısı olsun hakkınızda

Amin inşallah biraz zaman geçsin doya doya alırız inşallah. Hediye de çok geliyor

Düşermişim falan filan :) yıllardır giyiyorum be adam :) doğuma 10 gün kala topuklu giymiş hatunum ben sen rahat ol diyorum

Benimki de giydirmiyor yaa ilk haftam işyerinde diye giymedim ama kumaş pantolonlarda topuklu botla oluyor bir sorun yoksa haftaya giyerim bende

İnşallah gerek kalmaz canm kızılcık vermişti doktor bana artık antibiyotik vermiyolar zaten cuku etki etmiyor,kızılcık suyu iceyim belki faydası olur.

Kızılcık suyunun hamilelikte içilmesinde sakınca yoksa benim de aklımda olsun canım umarım gerek kalmaz sana da herşey yolundadır

İlk bebeği eylül doğumlu olan var mı kızlar?
İnternetten bakındım, bir de kızım eylül ayında 7 aylıktı ekime kadar hep kolsuz body giydirmişim demekki havalar sıcak oluyor. Şimdi bizim bebişlere hastane çıkışını ve ilk ay giyeceklerine ona göre almak lazım. Eylül doğumlu çocuğu olan varsa bilir nasıl giydirmemiz gerektiğini, bize de tiyo verseniz

Ben giyiyorum valla yapacak bişey yok. O istediği kadar söylesin:)

ben kendim giymedim ne olur ne olmaz diye haftaya da yönetim katında arkadaş izinli oraya bakıcam ama yan odalara da koşturmak lazım oluyo ordaki arkadaşlar tuvelette sigarada falanken haftaya da normal giyerim dümdüz hiç giyemem

Kızlar selam ben de 5 haftalığım dün doktora gittim keseyi gördük bebek için erken dedi çok küçük 5 gün sonra gel dedi pek açıklama yapmadı tedirgin oldum siz de nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…