• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlaaar. 1 hafta önce yazmıştım buraya. Doktorum normalde 6 hafta 5 günlük hesaplamama rağmen 5 haftalık demişti bir de kesem 22mm idi yine de embriyo için bir şey dememişti. Bugün gittim kontrole. 7 hafta 2 günlüğüm. 80mm kese 11mm embriyo. Adam sadece ultrason çekti iyi her şey dedi yolladı. 1 ay sonra 2li taramaya gel dedi. Ne kalp dinleme ne bir şey. Devlet yapmadı. Özeller yapıyor dimi kızlar?

Kızlaaar. 1 hafta önce yazmıştım buraya. Doktorum normalde 6 hafta 5 günlük hesaplamama rağmen 5 haftalık demişti bir de kesem 22mm idi yine de embriyo için bir şey dememişti. Bugün gittim kontrole. 7 hafta 2 günlüğüm. 80mm kese 11mm embriyo. Adam sadece ultrason çekti iyi her şey dedi yolladı. 1 ay sonra 2li taramaya gel dedi. Ne kalp dinleme ne bir şey. Devlet yapmadı. Özeller yapıyor dimi kızlar?
Devletteki doktor şans işi kimisi dinletiyo kimisi dinletmi bebeğini görmene çok sevindim canım bebeğini gördün ya yeter içine sinmiyosa illa dinlemek istiyosan git bi doktora özelde dinlersin hayırlı olsun tekrar :KK200:

kese ve bebek varmış muhtemelen kalpatisinida gormustur açıklama yapmaya erinmis belliki doktorunu değiştir bence 9 aylık süreç öyle bir doktorla geçmez canim

Sormayın. Bir sürü kan alınıp tahlil yapıldı. Bakmayacaktı ben zorlamasam. Tahlil sonucuna bile zorla baktırdım ya. Şaka gibi.

Allah korusun yaa. Düşme sen lazımsın daha bize :)
Bravo valla o zman sana . Ben çok fazla yürüyüş yaptığım için çok topuklu günlük hayatta tercihim değil ama çok düzde giyemem.
Biz anneler istediğimizi yaparız bize bir şey olmaz :))
Ben işe giderken mecbur giyiyorum,ancak kar yağarsa giymiyorum :)

Doktor konusunu ben çok araştırdım ve doktorumu buldum çok şükür başka şehirde 60 km uzaklıkta bana ama çok iyi ve ilgili tafsiye üzerine gittim zaten ve devlet hastanesinde çalışıyor ama özellere 5 çeker:21:

Sormayın. Bir sürü kan alınıp tahlil yapıldı. Bakmayacaktı ben zorlamasam. Tahlil sonucuna bile zorla baktırdım ya. Şaka gibi.
Doktorla alakali o .Doktorunu değiştir bence. Bilgi vermeyen ilgisiz bir doktor insanı strese sokuyor. Kafanda hep acabalarla geziyorsun.

kızlar ya bişe sorucam,özellikle sabahları küçük tuvaletinizi yaparken agrı oluyormu sizde benim alt karın kısmım kasılıyo,korkuyorum valla

tesekkur ederim Kizlar :) 6+3 oldu bugün ilk muayenemdi erken gidip stres olmak istememistim . dualarim sizinle :dua:
bende senin gibi yapıcam canm 5+2 bugun daha muayeneye gitmedim6+0 da gidicem inşallah duyarım bende,canm sana birşey sorucam özellikle sabahları küçük tuvaletimi yaparken agrı oluyor benim alt karın kısmım kasılıyo sendede oluyomu

Back