- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.041
Benimde sık idrara çıkma bel ağrısı ve fazlaca gaz şikayetim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ayıp olmazsa özelden linkini atarmısın ürününYaa, ben de dayanamadım. Az önce netten sipariş verdim. Organik pamuk, bembeyaz hastane çıkış seti baskı,işleme hiç bir şey yok. Kız olsun erkek olsun giydiririm
yok canım bi kere çatladı mi ikincide daha çatlamıyor benim ayni kaldiDaha onceki gebeliginde çatlayanlar yine catlarmi acaba
Devletteki doktor şans işi kimisi dinletiyo kimisi dinletmi bebeğini görmene çok sevindim canım bebeğini gördün ya yeter içine sinmiyosa illa dinlemek istiyosan git bi doktora özelde dinlersin hayırlı olsun tekrarKızlaaar. 1 hafta önce yazmıştım buraya. Doktorum normalde 6 hafta 5 günlük hesaplamama rağmen 5 haftalık demişti bir de kesem 22mm idi yine de embriyo için bir şey dememişti. Bugün gittim kontrole. 7 hafta 2 günlüğüm. 80mm kese 11mm embriyo. Adam sadece ultrason çekti iyi her şey dedi yolladı. 1 ay sonra 2li taramaya gel dedi. Ne kalp dinleme ne bir şey. Devlet yapmadı. Özeller yapıyor dimi kızlar?
kese ve bebek varmış muhtemelen kalpatisinida gormustur açıklama yapmaya erinmis belliki doktorunu değiştir bence 9 aylık süreç öyle bir doktorla geçmez canimKızlaaar. 1 hafta önce yazmıştım buraya. Doktorum normalde 6 hafta 5 günlük hesaplamama rağmen 5 haftalık demişti bir de kesem 22mm idi yine de embriyo için bir şey dememişti. Bugün gittim kontrole. 7 hafta 2 günlüğüm. 80mm kese 11mm embriyo. Adam sadece ultrason çekti iyi her şey dedi yolladı. 1 ay sonra 2li taramaya gel dedi. Ne kalp dinleme ne bir şey. Devlet yapmadı. Özeller yapıyor dimi kızlar?
Ben işe giderken mecbur giyiyorum,ancak kar yağarsa giymiyorum :)Allah korusun yaa. Düşme sen lazımsın daha bize :)
Bravo valla o zman sana . Ben çok fazla yürüyüş yaptığım için çok topuklu günlük hayatta tercihim değil ama çok düzde giyemem.
Biz anneler istediğimizi yaparız bize bir şey olmaz :))
Öyle mi çok sevindim. Eylulü ucundan yakalamis olduk.ikimizinde sat ve bebiş sayısı eşit:)
Doktorla alakali o .Doktorunu değiştir bence. Bilgi vermeyen ilgisiz bir doktor insanı strese sokuyor. Kafanda hep acabalarla geziyorsun.Sormayın. Bir sürü kan alınıp tahlil yapıldı. Bakmayacaktı ben zorlamasam. Tahlil sonucuna bile zorla baktırdım ya. Şaka gibi.
Gözün aydın. Darısı kucağına sağlıkla alacağın zamana olsunKizlar ben de duydum kalp atiisini dünyanın en güzel sesi :) çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin
Canim bugun mu duydun? Cok sevindim allah saglikla kucagina almayi kismete etsin darisi da basimizaKizlar ben de duydum kalp atiisini dünyanın en güzel sesi :) çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin
Kaç haftada duydunuz daha önce gitmişmiydiniz darısı bizim başımıza sizede hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınızaKizlar ben de duydum kalp atiisini dünyanın en güzel sesi :) çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin
canım cok sevindim darısı basımıza kac haftalık suanKizlar ben de duydum kalp atiisini dünyanın en güzel sesi :) çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin
bende senin gibi yapıcam canm 5+2 bugun daha muayeneye gitmedim6+0 da gidicem inşallah duyarım bende,canm sana birşey sorucam özellikle sabahları küçük tuvaletimi yaparken agrı oluyor benim alt karın kısmım kasılıyo sendede oluyomutesekkur ederim Kizlar :) 6+3 oldu bugün ilk muayenemdi erken gidip stres olmak istememistim . dualarim sizinle