- Konu Sahibi MinikPiranha
- #4.021
Kızlar bir şey sormak istiyorum çok bulantim oluyor çalışamiyorum 14 gün rapor aldimm Ocak ayında hamile çalışan hanımların hakları nelerdir ve rapor sayısında belli bir sayı var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende aldım dayanamıyor ki insan halbuki daha kalp atışını bile duymadık bi aksilik olursa duymamazsam diye aklıma gelmiyor değil ama bende beyaz çıtçıtlı badiler patikler minicik çoraplar aldım onlara sarılıp yatıyorum, Allah bebişlerimizş sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin inşaallahYa dün trendyolda bebek ürünlerinde inridim vardı ay neler neler biberonlar, emzikler, göğüs pedleri, emzirme örtüleri, yastıkları bir bakın isterseniz ama daha çok erken işte hiç yeltenmiyorum ben. Annem almış geçen heveslenip dışarı çıkmıştı çıtçıtlı badilerden almış annem beni çok seviyo yazıyor birinde de babam beni çok seviyor yazıyordu çok güzeldi içinde hayal edince öyle güzel ki yıllarca başkalarına aldım şimdi kendi çocuğunun bir eşyası olması güzel bir duygu ama 5 aylık falan olmadan da pek birşey almam
Tutma cnm kendini ben tutunca ağrı oluyor eşim bıktı gaz olayından yemeklere kimyon at
Akşamları yemekten sonra açık havada biraz yürümek iyi geliyor:)
İnelim ağrıyorsa dinlen yat doktor düşük olmasın yat demişti ilk hamileliğimde bel ağrısından bahsedinceMerhaba bende de birkaç gün öncesine kadar kasık ağrısı vardı bilemiyorum ilk hamileliğimde olmamıştı ayrıca belim de ağrıyor
kanaman var ise kanaman lekelenmen geçene kadar yat iş güçKızlar bu yatıp dinlenmekten kasıt ne kanamam olmuştu salı günü akşam acile gitmiştim yatıp dinleneceksin kalkmayacaksın dedi progestan kullanıyorum ama yakınım da yok burada kalkmak da gerekiyor mesela ev süpürmem gerek yemek yapmam gerek kalkıyorum sonra vicdan yapıp geri oturuyorum
kamu çalışanı kadrolu mu sözleşmeli mi sin SGK lı mıKızlar bir şey sormak istiyorum çok bulantim oluyor çalışamiyorum 14 gün rapor aldimm Ocak ayında hamile çalışan hanımların hakları nelerdir ve rapor sayısında belli bir sayı var mi
ikimizinde sat ve bebiş sayısı eşit:)
Canım geçen hafta cumartesi günü duymuştuk. Darısı bekleyenlerin başına:))Ya çok güzel ne zaman duydum canim kalp atışını :) darısı başıma
Düşermişim falan filan :) yıllardır giyiyorum be adam :) doğuma 10 gün kala topuklu giymiş hatunum ben sen rahat ol diyorumevet o kayıptan dolayı iyice titizlenmiştir. ya yürüyen sensin bilirsin elbet kendini.. hem dümdüz ayakkabılar giymek hiç sağlıklı değil ki. bel sağlığı açısından topuk daha iyi.. söyle kocana
kakao yağı ve badem yagi öneriliyorÇatlak oluşumunu önlemek için ne kullanacaksınız benim hiçbir fikrim yok?
Ben lierac kullanıcam canım guzel diyrlarÇatlak oluşumunu önlemek için ne kullanacaksınız benim hiçbir fikrim yok?
Canım kamuda mı çalışıyosun. Eğer öyleyse 35 hafta hamilelikte rapor sıkıntı olmuyo diye biliyorum en fazla heyete gönderirler ordan da bişey çıkmazKızlar bir şey sormak istiyorum çok bulantim oluyor çalışamiyorum 14 gün rapor aldimm Ocak ayında hamile çalışan hanımların hakları nelerdir ve rapor sayısında belli bir sayı var mi
Fabrikada çalışıyorum canım şimdi 14 gün aldım 16 gün hakkım mi kaldı yoksa bir ayicinde 30 günde alabiliyormuyumİnelim ağrıyorsa dinlen yat doktor düşük olmasın yat demişti ilk hamileliğimde bel ağrısından bahsedince
kanaman var ise kanaman lekelenmen geçene kadar yat iş güç
Kalsın ev batsın boşver riskli dönem olduğun İçin yatarak geçir genelde kanama durursa yaparsın düşük olmasın diye dinlen dedi
kamu çalışanı kadrolu mu sözleşmeli mi sin SGK lı mı
Yılda bir kez 30 gün rapor alabilirsin
Doktor heyet verir ise sıkıntı YOk
En az heyet için 15 günden başlar diye biliyorum heyet raporlarına kısıtlama YÖK
Kadrolu çalışanın yılda bir kez 10 günden sonra maaşından kesinti yapılıyor SGK da 7 gün diye biliyorum
SGK alı hattı vardı en iyi bilgiyi oradan öğrenebilirsin cnm
En iyisi vazelinÇatlak oluşumunu önlemek için ne kullanacaksınız benim hiçbir fikrim yok?
Ferrum fort canım kullandığım ilacın adı senin benimkindede düşükmüş benim doktorum niye bu kadar erken başlattı anlamadım. İnşallah zararı yokturBenim 6 çıktı kasım ayında düşük yapmıştım o zaman 13 tü ama yarıya inmiş o kadar kan kaybından doktor 4. Aydan sonra ilaç başlarız duruma göre dedi sen ne kullanıyorsun ilaç olarak
Yok canım özelde çalışıyorum fabrikada 9.hastayım ve çok bulantim kusma oluyor beni çok zorluyor bu 1 ay daha geçse rahatlicam inşallah ama 1 ay nasıl geçirebilirim rapor aldım 14 gün bitti 7 gün çalıştım şimdi yine rapor almayi düşünüyorum ama nette bi bilgi yok 1 aylık bana rapor verirler mi acabaCanım kamuda mı çalışıyosun. Eğer öyleyse 35 hafta hamilelikte rapor sıkıntı olmuyo diye biliyorum en fazla heyete gönderirler ordan da bişey çıkmaz
Allah korusun yaa. Düşme sen lazımsın daha bize :)Düşermişim falan filan :) yıllardır giyiyorum be adam :) doğuma 10 gün kala topuklu giymiş hatunum ben sen rahat ol diyorum