- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.941
Kırk yıl görmesem aklıma gelmez ben de gebelikte çaya düştüm :)
Canım yalnız değilsin aynı durum bende de var. Akıntım yok ama progesteron fitil kullanıyorum tedaviyle olduğu için o geri geliyor hissettiğim zaman hemen telaşa kapılıyorum. İş yerinde evde kaç kere lavaboya gidip bakıyorum bir şey var mı diye. Dün hiçbir yerim ağrımıyor diye niye ağrımıyor dedim akşam ağrıyor diye niye çok ağrıdı valla kafayı yicem daha da hiç görmedim ben ne kese ne birşey yarın gidicem kalpten gitmezsem
Sabah erkenden git,gizlice al yumurtaları :)
hayırlı olsuunnnn
evet yaaaÇok dua etme bencesu bile kokuyo ya
sasırtıcı bi şekilde eve gidince normalden daha iyi oldm bulant geçti baş agrım geçtiNasılsınız merak ettim sizi ??
Bende öyleyim en ufak bi akıntıyı kanama sanıyorum Allah sonumuzu hayretsinGünaydın Kızlar,
Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.
Bu korku hepimizde var canım anlıyorum seni ben. Mesela bu gece bir uyandım içimden resmen bişi aktı işte dedim kanamam oldu hemen lavaboya koştum akıntıymış ama sabahın dördü ve geride uyuyamadımGünaydın Kızlar,
Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.
Bende kahvaltıda süt yada sıkma meyve suyu içiyorum. Kızım için aldığım katı meyve sıkacağı işe yaradı,herşeyi atıp içine kokteyl yapıyorum :) günde 1 kahve içiyorum ama kafeinsiz. 4-5 bardak çay içiyorum açık olmasına dikkat ediyorum bazende limonla içiyorum. Doktorum bikaç bardak çay ve kahveden bişey olmaz içebilirsin dedi.Bende çay içemiyorum şartladım mı kendimi ne bilmem evdeyken de hep kahvaltıda portakal suyu sıktılar bana. Gitmiyor şimdi çay dün biraz abarttım ama arkadaşlarla içtim baya ama açık ve limonlu içiyorum geçen gün kahvede içtim ama hepsini bitirmedim
hiç içemiyorum ben artık cayÇaydan tiksinenlerin kızı oluyor derler. Nebileyim bi annene sözü
cok geçmiş olsun canım rabbim size bagıslasın miniğinizi kötü düşünme sakıngünaydın kızlar..bugün 5+6 oldum..ilk defa dr a gidicem..bu akşam 18 de...bakalım kese ve kalp atışı belki ikisi bir arada görülür..dün akşam ilk defa çarpıntım olduacaba eutr..25 kullanıyorum yetmiyor mu diye düşündüm..haftaya cuma endokrin randevum var ama o zamana kadar böyle sürer mi bilmiyorum..ilk hamileliğimde de böyle başlamıştı herşey sonra da kalbi durdu miniğimin korkuyorum akşam 2 küçük bardak çay içmiştim eşimle belki sadece ondandır diye umut ediyorum artık hiç çay içmeden denicem birde..ayy çok korkuyorum tansiyon nabız çok düşük ama göğsüm sıkışıyor sanki çarpıntım var gibi nefes darlığı da çekiyorum öyle olunca
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi olursunuz bebeğinle.Şimdi doktordan çıktım bebişim benimle kalbi atıyor ama düşük riskim var.6+2 gözüktü 1 hafta geriden geliyormus
Allah kolaylık versin cidden hepimize. İnşallah yarın içine su serpilir, her şey yolundadır. Böyle böyle, 9 ayı geçirip doğuracağız işteArtık o zaman da, bu bebek neden ağlıyor, neden uyuyor, neden uyanıyor diye vesvese yaparım. Allah biliyor, köpeğimi bu zamana kadar hapşurduğunda veterinere götüren biriyim.
Canım bendede var doktor ilaç verdi değerin kaç çıktı benim 9 du. İlacı gebelik boyunca kullanacakmışım.Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemediama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim
Oy maşallah duymuşsunuz kalbini hayırlısıyla birşey olmaz seninle kalır bebişin bol bol dua etŞimdi doktordan çıktım bebişim benimle kalbi atıyor ama düşük riskim var.6+2 gözüktü 1 hafta geriden geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?