• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende ilk oğlumu 9 yıldan sonra tüp bebekle buldum şimdi 2.5 yasinda.ilk kez normal yolla hamile kaldım ona da sevinemedim.bos olmasından korkuyorum
Bilmiyorum canım en azından bi çocuğun var yinede olsun hiç olmayanlar var yıllarca içini ferah tut inan çok zor bi durum 1 yılı geçmişti evliliğimiz onca sıkıntıdan sonra geldi meleğim çok sevinmiştim çok ağlamıştım ama olmadı ne yaptıysam olmadı kürtaj olmak çok zor allah kimseye yaşatmasın banada bir daha yaşatmaz inşallah çok zor olur benim için üstünden daha 3 ay geçti bu bebeğimde çok ani bi şekilde oldu anlamadım bende 6+2 de bebeğimi göremiyince yine çok kötü oldum yinemi dedim ama aklıma getirmek istemiyorum inşallah görürüz bebeklerimizi ilkinde lekenmem olmuştu çok şükür bunda olmadı bakalım inşallah yoktur inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza

Kesemi 5+5 de gördüm 6+2 de yine gördüm büyümüştü yeri güzel şeklinde bi sıkıntı yok kanama alanı yok şimdilik herkey normal kesen küçük ama daha bebeği görmek için ilkindede çok doktor gezdiğim için biliyorum kese 20 mm den büyük olması lazım bebeği görmek için bazı zayıf arkadaşlar erken görebiliyo ama ben hep ufak göbişliyimdir inşallah bu sefer aynu şeyleri yaşamam çok zor bi durum rabbim hiçkimseye verip göstermisin inşallah düşünmek bile istemiyorum aklıma gelince hala çok kötü oluyorum

Anladım canım ben baya zayıfım yarın bana nasıl geçecek bilmiyorum. Sende kafanı takma öyleyse daha görünmemesi normal sağlıkla alacaksın kucağına inşallah

Ay bende diyorum bu ayaklarım neden buz :) ev yerden ısıtma normalde çıplak ayak gezerdim. Şimdi iki kat çorap giyiyorum en kalınından ama hala buz ayaklarım ısınmıyor ısınmıyor :)

benimde ayaklar üşüyor annem bakıyor buz gibi diyor.Bugünde işyerinde çok üşüme geldi titredim bazen de yanıyorum bi acayibim yanii

benimde ayaklar üşüyor annem bakıyor buz gibi diyor.Bugünde işyerinde çok üşüme geldi titredim bazen de yanıyorum bi acayibim yanii
Bendede var üşüme,ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum böyle bişey. Şu ayaklara bi çözüm olsa keşke,donuyor bütün gün :) ayağım ısınmayınca vücutta ısınmıyor tabi.

Anladım canım ben baya zayıfım yarın bana nasıl geçecek bilmiyorum. Sende kafanı takma öyleyse daha görünmemesi normal sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
İnşallah rabbim onu ömrüme nasip eder o kadar hevesle bekliyorumki gerçi herkez için öyle inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız eylül ayında

Yüzük testi yapanlar oldu mu :)

Anem bıçak makas yaptı valla hangisi hangisiydi bilmiyorum saklamış oturdum erkek dedi annem. Valla açıkçası çok da takmıyorum cinsiyet olayına ilk bebeğim ve senelerce tedaviyle geldi belki de ondan keseyi kalbini düşünmekten sıra gelmedi daha çok yeni zaten hem önceden cinsiyet belli olmazken yaparlarmış bunları 3 aya kalmadan öğrenicez inşallah geris farazi şeyler ama tatlı heyecanlar tabii

Anem bıçak makas yaptı valla hangisi hangisiydi bilmiyorum saklamış oturdum erkek dedi annem. Valla açıkçası çok da takmıyorum cinsiyet olayına ilk bebeğim ve senelerce tedaviyle geldi belki de ondan keseyi kalbini düşünmekten sıra gelmedi daha çok yeni zaten hem önceden cinsiyet belli olmazken yaparlarmış bunları 3 aya kalmadan öğrenicez inşallah geris farazi şeyler ama tatlı heyecanlar tabii
Onu hiç duymadim. Cinsiyet önemli degil benim icin de. Önemli olan saglikki sihhatli olmasi. Iste heyecan merak tahmin yapiyoruz :)

Slmlar herkese 3.5 yildir nihayet bende hamileyim. Pazartesi bebegimin kalp atisini aldik. Ve artik bende eylul annesi olucam diyebiliyorum.:halay:
Rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirsin insallah....:dua:
Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucaginiza inşallah

Günaydın Kızlar,

Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.

Günaydın Kızlar,

Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.
Günaydın canım. Çok az kalmış sabret. Hafta sonu geliyor zaten güzelce dinlenirsin evde.

Günaydın Kızlar,

Canım yalnız değilsin aynı durum bende de var. Akıntım yok ama progesteron fitil kullanıyorum tedaviyle olduğu için o geri geliyor hissettiğim zaman hemen telaşa kapılıyorum. İş yerinde evde kaç kere lavaboya gidip bakıyorum bir şey var mı diye. Dün hiçbir yerim ağrımıyor diye niye ağrımıyor dedim akşam ağrıyor diye niye çok ağrıdı valla kafayı yicem daha da hiç görmedim ben ne kese ne birşey yarın gidicem kalpten gitmezsem

Back