• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhabaa:KK54: bende 2016 mayis annesiydim,simdi Eylül annesiyim. Listeye baktim bizimkilerden kimse var mi diye,nick degistin sanırım tanimadim seni.

Benm bebis de sürpriz oldu,digeri daha 20 aylik ve emziriyorum. Nolcak bilmiyorm, korkuyorum da:KK17:
Aaa cigerci kedisi ben. Ama bende taniyamadim seni. Aktifmiydin sen. Hatirlardim yoksa

Evet gitmiştim en son geçen hafta cuma günü gittim.vajinal bakıldı.14 mm di kese.ama ne yolk nede bebek bişey yoktu doktor 1 hafta sonra gel dedi yarın gidicem inşallah görürüm.
İnşallah görürsün canım hepimiz görürüz inşallah benimde 6+2 mi neydi görünmedi malesef bende bekliyorum birazda korkuyorum bebeğimi görememiştim ilkinde de kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden ben daha tedirginim hakkımızda hayırlısı olsun

Slm kıZlar :KK76:oku oku bıtıremedım masallah sıze :KK49: aksıyonlu bır gun gecırdım vallahı kafam kazan oldu bugun. 2 kalbı duran gebelık olunca genetık yollarına dusmustum bugun sonuclarımdan bırı cıkmıs sukur onemlı olan pıhtılasmar normal ama anormal olan bı deger cıkmıs nette ara tara ben panık ol neyse kadın dogumcuma hemen resım attım bende folık asıt pıhtılasması varmıso_O neler duycaz allahım daha dedım bana ılac başla hemen dedı yarın eczacı ılacı getırcek baslıcam kısmetse. Soyle bısey hafıf aldıgım folbıol mesela yada b12 bebege gecmıyormus oyuzden bu ılac ıle desteklıcekmısız :KK64:

İnşallah görürsün canım hepimiz görürüz inşallah benimde 6+2 mi neydi görünmedi malesef bende bekliyorum birazda korkuyorum bebeğimi görememiştim ilkinde de kürtajla sonuçlandı malesef o yüzden ben daha tedirginim hakkımızda hayırlısı olsun

keseyi gördün ama bebeği mi göremedin bende cumartesi 6+1 de gidicem bakalım kese görünmesi lazım zaten de bebeği görebilecek miyim kese de bir sorun var mı çok merak ediyorum inşallah bir daha yaşamazsın Allah yardımcımız olsun

Bende ilk oğlumu 9 yıldan sonra tüp bebekle buldum şimdi 2.5 yasinda.ilk kez normal yolla hamile kaldım ona da sevinemedim.bos olmasından korkuyorum

keseyi gördün ama bebeği mi göremedin bende cumartesi 6+1 de gidicem bakalım kese görünmesi lazım zaten de bebeği görebilecek miyim kese de bir sorun var mı çok merak ediyorum inşallah bir daha yaşamazsın Allah yardımcımız olsun
Kesemi 5+5 de gördüm 6+2 de yine gördüm büyümüştü yeri güzel şeklinde bi sıkıntı yok kanama alanı yok şimdilik herkey normal kesen küçük ama daha bebeği görmek için ilkindede çok doktor gezdiğim için biliyorum kese 20 mm den büyük olması lazım bebeği görmek için bazı zayıf arkadaşlar erken görebiliyo ama ben hep ufak göbişliyimdir inşallah bu sefer aynu şeyleri yaşamam çok zor bi durum rabbim hiçkimseye verip göstermisin inşallah düşünmek bile istemiyorum aklıma gelince hala çok kötü oluyorum

Kizlar vücut ısılarınız nasıl benim en cok merak ettiğim durumlardan. :) benim vücudum oldum olası ısınmazdı hâlâ ısınmıyor ama ısındığı nadir zamanda da isi patlaması yasıyorum terliyorum resmen. Ayaklarim hep buz gibi. Ayaklari usuyenlere erkek derler cinsiyet ama benim kendimi bildim bileli böyle:)
Ay bende diyorum bu ayaklarım neden buz :) ev yerden ısıtma normalde çıplak ayak gezerdim. Şimdi iki kat çorap giyiyorum en kalınından ama hala buz ayaklarım ısınmıyor ısınmıyor :)

Back