• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kırk yıl görmesem aklıma gelmez ben de gebelikte çaya düştüm :)

Bende çay içemiyorum şartladım mı kendimi ne bilmem evdeyken de hep kahvaltıda portakal suyu sıktılar bana. Gitmiyor şimdi çay dün biraz abarttım ama arkadaşlarla içtim baya ama açık ve limonlu içiyorum geçen gün kahvede içtim ama hepsini bitirmedim

Canım yalnız değilsin aynı durum bende de var. Akıntım yok ama progesteron fitil kullanıyorum tedaviyle olduğu için o geri geliyor hissettiğim zaman hemen telaşa kapılıyorum. İş yerinde evde kaç kere lavaboya gidip bakıyorum bir şey var mı diye. Dün hiçbir yerim ağrımıyor diye niye ağrımıyor dedim akşam ağrıyor diye niye çok ağrıdı valla kafayı yicem daha da hiç görmedim ben ne kese ne birşey yarın gidicem kalpten gitmezsem

Allah kolaylık versin cidden hepimize. İnşallah yarın içine su serpilir, her şey yolundadır. Böyle böyle, 9 ayı geçirip doğuracağız işte :D Artık o zaman da, bu bebek neden ağlıyor, neden uyuyor, neden uyanıyor diye vesvese yaparım. Allah biliyor, köpeğimi bu zamana kadar hapşurduğunda veterinere götüren biriyim.

Sabah erkenden git,gizlice al yumurtaları :)
:KK48::KK48::KK48::KK48: millet der sonra x in gelini gidip gelip yumurta calışıyo :D

Yas: 29
Sat: 10 Aralık
2. Bebek
MinikPiranha MinikPiranha beni de ekler misin listeye?
hayırlı olsuunnnn:KK200: sağlıcakla kucagınıza alın inşallah:dua:

Çok dua etme bence :KK43: su bile kokuyo ya
evet yaaa :ruh: insanın su içinde mide si mi bulanırmıs:ruh:

Nasılsınız merak ettim sizi ??
sasırtıcı bi şekilde eve gidince normalden daha iyi oldm bulant geçti baş agrım geçti :oha:
ama bugün yine tamg az devam tabi sevinmiştim oysa ki:işsiz:

Günaydın Kızlar,

Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.
Bende öyleyim en ufak bi akıntıyı kanama sanıyorum Allah sonumuzu hayretsin :110:

Günaydın Kızlar,

Sabah yarım saatlik yol burnumdan geldi, Akıntı başladı, kanamam geldi sandım serviste, ağlaya ağlaya geldim bütün yolu. Ah ne yapıcam ben bu tetenekli halimle bilmiyorum. 31 Ocak olsa da görsem tekrar bebek iyi mi değil mi.
Bu korku hepimizde var canım anlıyorum seni ben. Mesela bu gece bir uyandım içimden resmen bişi aktı işte dedim kanamam oldu hemen lavaboya koştum akıntıymış ama sabahın dördü ve geride uyuyamadım

Bende çay içemiyorum şartladım mı kendimi ne bilmem evdeyken de hep kahvaltıda portakal suyu sıktılar bana. Gitmiyor şimdi çay dün biraz abarttım ama arkadaşlarla içtim baya ama açık ve limonlu içiyorum geçen gün kahvede içtim ama hepsini bitirmedim
Bende kahvaltıda süt yada sıkma meyve suyu içiyorum. Kızım için aldığım katı meyve sıkacağı işe yaradı,herşeyi atıp içine kokteyl yapıyorum :) günde 1 kahve içiyorum ama kafeinsiz. 4-5 bardak çay içiyorum açık olmasına dikkat ediyorum bazende limonla içiyorum. Doktorum bikaç bardak çay ve kahveden bişey olmaz içebilirsin dedi.

günaydın cici anneler..
2 3 gündür kusmam yoktu bugün yine zor attım kendimi işe. ama bunlar normal tabi..
kızlar yumurta hala hiç yiyemiyorum. ceviz yiyemiyorum. tavuk yiyemiyorum. özellikle yumurta için üzülüyorum ama.
çay da sabahları belki belki içiyorum. oysa çok severdim. biri yazmış çaydan tiksinenin kızı olur diye.. ama benim kuzenim de 9 ay hiç içmedi. oğlu oldu.. başka teoriler arıyorum :spor:

günaydın kızlar..bugün 5+6 oldum..ilk defa dr a gidicem..bu akşam 18 de...bakalım kese ve kalp atışı belki ikisi bir arada görülür..dün akşam ilk defa çarpıntım oldu :( acaba eutr..25 kullanıyorum yetmiyor mu diye düşündüm..haftaya cuma endokrin randevum var ama o zamana kadar böyle sürer mi bilmiyorum..ilk hamileliğimde de böyle başlamıştı herşey sonra da kalbi durdu miniğimin korkuyorum :( akşam 2 küçük bardak çay içmiştim eşimle belki sadece ondandır diye umut ediyorum artık hiç çay içmeden denicem birde..ayy çok korkuyorum tansiyon nabız çok düşük ama göğsüm sıkışıyor sanki çarpıntım var gibi nefes darlığı da çekiyorum öyle olunca :(

günaydın kızlar..bugün 5+6 oldum..ilk defa dr a gidicem..bu akşam 18 de...bakalım kese ve kalp atışı belki ikisi bir arada görülür..dün akşam ilk defa çarpıntım oldu :KK43: acaba eutr..25 kullanıyorum yetmiyor mu diye düşündüm..haftaya cuma endokrin randevum var ama o zamana kadar böyle sürer mi bilmiyorum..ilk hamileliğimde de böyle başlamıştı herşey sonra da kalbi durdu miniğimin korkuyorum :KK43: akşam 2 küçük bardak çay içmiştim eşimle belki sadece ondandır diye umut ediyorum artık hiç çay içmeden denicem birde..ayy çok korkuyorum tansiyon nabız çok düşük ama göğsüm sıkışıyor sanki çarpıntım var gibi nefes darlığı da çekiyorum öyle olunca :KK43:
cok geçmiş olsun canım rabbim size bagıslasın miniğinizi kötü düşünme sakın :dua::dua:

Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemedi :110: ama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim

Merhaba bayanlar Allah sağsalim yavrunuza kavuştursun. Vaktim yok hemen yazmak istedim kısaca anlatıcam. Ablama sormadan 3lü tarama testi yapmışlardı ablam ne olduğunu sonuçlarıyla öğrendi testin özürlü dediler ciddi şekeri çıktı gebelikte hamdolsun bebek çok sağlıklı katıldı aramıza şimdi 6yaşında. Yakın tanıdık tansiyon hastası bebeğine down sendromlu dendi gene stresten tansiyon vurdu bebek öldü sezeryana alamadılar normal doğurdu 5 buçuk aylık anneyi zehirlemiş bebek anne yoğun bakımda şimdi. Ve bebek normalmiş sağlıklıymış maalesef kaybettiler inş annesine birşey olmaz. Bence bu konularda tevekkül etmek lazım öğrenmek sadece anneye ve bebeğe zarar varsın doğduktan sona eğer alınyazısıysa hayal kırıklığı olsun tek böyle kötü sonuçlar olacağına. Sevgiler herkese :-*

Allah kolaylık versin cidden hepimize. İnşallah yarın içine su serpilir, her şey yolundadır. Böyle böyle, 9 ayı geçirip doğuracağız işte :KK70: Artık o zaman da, bu bebek neden ağlıyor, neden uyuyor, neden uyanıyor diye vesvese yaparım. Allah biliyor, köpeğimi bu zamana kadar hapşurduğunda veterinere götüren biriyim.

Ay bir doğsunda o zaman vesvese yapsam da en azından gözümün önünde olur şimdi karnımın içinde hiç bilmiyorum ne alemde nasıl keyfi iyi mi halinden konumundan memnun mu dimi ama :-) ay seninde fenaymış yani köpeğine öyleysen çocuğuna tabii düşünemiyorum. Bizde ben saha sakin yapıdayım tabii şu an ki durumum hariç, ama eşim çok paniktir benim ben asıl ondan korkuyorum doğunca hali ne olacak bir hapşırsa soluğu hastanede alır adam kesin :rolleyes:

Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemedi :110: ama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim
Canım bendede var doktor ilaç verdi değerin kaç çıktı benim 9 du. İlacı gebelik boyunca kullanacakmışım.

Şimdi doktordan çıktım bebişim benimle kalbi atıyor ama düşük riskim var.6+2 gözüktü 1 hafta geriden geliyormus
Oy maşallah duymuşsunuz kalbini hayırlısıyla birşey olmaz seninle kalır bebişin bol bol dua et

Back