• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende kahvaltıda süt yada sıkma meyve suyu içiyorum. Kızım için aldığım katı meyve sıkacağı işe yaradı,herşeyi atıp içine kokteyl yapıyorum :) günde 1 kahve içiyorum ama kafeinsiz. 4-5 bardak çay içiyorum açık olmasına dikkat ediyorum bazende limonla içiyorum. Doktorum bikaç bardak çay ve kahveden bişey olmaz içebilirsin dedi.

Benimde var katı meyve sıkacağı ama büyük tezgahta çok yer kaplıyor bir de birşey sıktığım zaman apartlarını yıokamak zor geliyor eşim daha pratik bir narenciye sıkacağı almış onu kullanıyoruz. Akşamları da muzlu ballı süt yapıyor onun içinde vestelin bir ürünün almıştı çok pratik oda kendi kabında karıştırıyorsun aynı kap ayrıca bardak olarak kullanılıyor büyük boyu da var ama süt sabah asla içemem. Dün uykudan dolayı kahvaltı etmedim poğaça yedim bugünde işyerinde kantinden peynirli domatesli tost yedim çayı işyerinde açık olarak içiyorum ama çok da içesim yok

günaydın kızlar..bugün 5+6 oldum..ilk defa dr a gidicem..bu akşam 18 de...bakalım kese ve kalp atışı belki ikisi bir arada görülür..dün akşam ilk defa çarpıntım oldu :KK43: acaba eutr..25 kullanıyorum yetmiyor mu diye düşündüm..haftaya cuma endokrin randevum var ama o zamana kadar böyle sürer mi bilmiyorum..ilk hamileliğimde de böyle başlamıştı herşey sonra da kalbi durdu miniğimin korkuyorum :KK43: akşam 2 küçük bardak çay içmiştim eşimle belki sadece ondandır diye umut ediyorum artık hiç çay içmeden denicem birde..ayy çok korkuyorum tansiyon nabız çok düşük ama göğsüm sıkışıyor sanki çarpıntım var gibi nefes darlığı da çekiyorum öyle olunca :KK43:

Benimde bugün tam 6 haftam bitti. 6+0 yani. Bende yarın gidicem ilk defa umut ediyorum bende hem keseyi görüp hem kalbini duymayı ama ksımet. Doktorunla konuşursun önlem alınır canım stres yapma. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bendede var doktor ilaç verdi değerin kaç çıktı benim 9 du. İlacı gebelik boyunca kullanacakmışım.

Oy maşallah duymuşsunuz kalbini hayırlısıyla birşey olmaz seninle kalır bebişin bol bol dua et

Benim 6 çıktı kasım ayında düşük yapmıştım o zaman 13 tü ama yarıya inmiş o kadar kan kaybından doktor 4. Aydan sonra ilaç başlarız duruma göre dedi sen ne kullanıyorsun ilaç olarak

Benimde var katı meyve sıkacağı ama büyük tezgahta çok yer kaplıyor bir de birşey sıktığım zaman apartlarını yıokamak zor geliyor eşim daha pratik bir narenciye sıkacağı almış onu kullanıyoruz. Akşamları da muzlu ballı süt yapıyor onun içinde vestelin bir ürünün almıştı çok pratik oda kendi kabında karıştırıyorsun aynı kap ayrıca bardak olarak kullanılıyor büyük boyu da var ama süt sabah asla içemem. Dün uykudan dolayı kahvaltı etmedim poğaça yedim bugünde işyerinde kantinden peynirli domatesli tost yedim çayı işyerinde açık olarak içiyorum ama çok da içesim yok
Benimkide dolapta duruyordu pek kullanmıyordum onu. Geçen gün doğradığım tüm meyveler kalınca aklıma geldi sıkayım bunları dedim. Gerçekten iyiymiş aklına gelen herşeyi sıktım :) benim tezgah u dönüş yapıyor yer konusunda sıkıntı yok,narenciye sıkacağı güzel gerçekten hemde yer kaplamaz. Ben bu katı meyve sıkacağına portakal mandalinada attım sıktı valla,ayrıca sıkmaya gerek yok. Ben sütü gece içersem çok şişkinlik ve gaz yapıyor,işyerindede içmeye fırsat olmaz mecbur sabah içiyorum. Soğuk sütü seviyorum allahtan sıkıntı olmuyor.

Benimde bugün tam 6 haftam bitti. 6+0 yani. Bende yarın gidicem ilk defa umut ediyorum bende hem keseyi görüp hem kalbini duymayı ama ksımet. Doktorunla konuşursun önlem alınır canım stres yapma. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım inş

Ay bir doğsunda o zaman vesvese yapsam da en azından gözümün önünde olur şimdi karnımın içinde hiç bilmiyorum ne alemde nasıl keyfi iyi mi halinden konumundan memnun mu dimi ama :-) ay seninde fenaymış yani köpeğine öyleysen çocuğuna tabii düşünemiyorum. Bizde ben saha sakin yapıdayım tabii şu an ki durumum hariç, ama eşim çok paniktir benim ben asıl ondan korkuyorum doğunca hali ne olacak bir hapşırsa soluğu hastanede alır adam kesin :rolleyes:
Daha komiği bizim evde var. Kızım gece rüya gördü muhtemelen ağlayarak uyandı gece yarısı. Ben pış pış uyusun diye uğraşıyorum,benimkine baktım giyinme odasına koşmuş pantolon giyiyor. Hastaneye gidelim diyor. Yat,uyu benim asabımı bozma gece gece dedim:işsiz:

Daha komiği bizim evde var. Kızım gece rüya gördü muhtemelen ağlayarak uyandı gece yarısı. Ben pış pış uyusun diye uğraşıyorum,benimkine baktım giyinme odasına koşmuş pantolon giyiyor. Hastaneye gidelim diyor. Yat,uyu benim asabımı bozma gece gece dedim:işsiz:
ayy ben çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün :)

İstanbul’da olan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi. Avrupa yakasında özel hastane ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var.

Medipol esenler hastahanesinde birkaç iyi doktor var.biri yardımcı doçent ve randevu bulmak zor.diğeri selma orkan isminde çok iyi ve çok detaylı anlatan hoş bir hanım.yalnız o sırf gece çalışıyor haftada 3-4 gece orda.ben ona gidiyorum.gece daha rahat oluyor.hem eşim de izin almak zorunda kalmıyor.kızımdaki doktorum da özel güngören hastahanesinde hatice hanımdı.o da şu an doğum izninde 1 şubatta başlayabilirmiş.o da çok çok iyi bir doktor.benim tavsiyelerim bunlar.ayrıca bu 2 hastahane de fiyat olarak nispeten uygun.yalnız medipol bağcılardaki büyük olan değil esenler birlik mahallesindeki medipol.

günaydın kızlar..bugün 5+6 oldum..ilk defa dr a gidicem..bu akşam 18 de...bakalım kese ve kalp atışı belki ikisi bir arada görülür..dün akşam ilk defa çarpıntım oldu :KK43: acaba eutr..25 kullanıyorum yetmiyor mu diye düşündüm..haftaya cuma endokrin randevum var ama o zamana kadar böyle sürer mi bilmiyorum..ilk hamileliğimde de böyle başlamıştı herşey sonra da kalbi durdu miniğimin korkuyorum :KK43: akşam 2 küçük bardak çay içmiştim eşimle belki sadece ondandır diye umut ediyorum artık hiç çay içmeden denicem birde..ayy çok korkuyorum tansiyon nabız çok düşük ama göğsüm sıkışıyor sanki çarpıntım var gibi nefes darlığı da çekiyorum öyle olunca :KK43:
Canim sen bu sikintilarini ayni sekilde doktoruna anlat bugun, boyle gecmez zaman. O seni yonlendirir zaten. Yazik sana. Biraz rahatlaman lazim. Her seferinde ayni sey olacak diye bir sey yok. Asiri streslisin:duduk::cry:

Ayn anlarsın beni o zaman yaa fena panik yani her konuda öyle aklına geleni o anda yapacak aceleci çok bana sürekli sabah d vitamini var onu veriyor iç diye gün içinde foliği içtin mi onu bunu yaptın mı sürekli başımda. Bakakım halimiz ne olacak her dakika elinde derece ateş ölçer kesinn

İki gündür öğlene doğru bulantım oluyor biraz önce daha fena oldu çok öğürdüm ama çıkarmıyorum baya öğürme geldi oturduğum yerden hemen kalktım lavaboya gittim gözlerim yaşarmaktan kan çanağı oldu iki gündür yemeğe de gidemiyorum çokta ani kalktım o an yerimden

Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemedi :110: ama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim
Benımde cok dusuk cıktı ama dr suanda bı ılaca gerek yok ılerleyen vakıtte baslarız dedı sabahları kecıboynuzu pekmezı yıyorum dedım en cok o demır yaparmıs tmm dedı druna guven cnm

Kızlar aranızda demir eksikliği olan var mı benim çok düşük çıktı ama doktor çok önemsemedi :110: ama nette okuyorum bir sürü şeye yol açıyormuş napsam bilemedim

Benim ilk hamileliğimde uzun bir süre demir hapı içmiştim. Şuan drum daha test sonuçlarım çıkmadığından vermedi ama verir muhtemelen çünkü demirim hep düşüktür benim. Başka bir dr a daha danış ve o zamana kadar hergün mutlaka kırmızı et ye. Hatta kinoa içinde en fazla demir barındıran besindir bulgur pilavı gibi pişirip yiyebilir istersen salatalara koyabilir yada yatla çorbasına dolmalara falan pirinç yerine kinoa koyabilirsin. Pirincin bir besleyiciliği yok zaten

Back