• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnsan kalp atışını duyana kadar zaman geçmiyor değilmi bende 6+6 da duydum sen 3ünde kesin görürsün inşallah:KK200:
Aynen ya ne kadar stres olmayacağım desem de aklımda fikrimde o var yata yata zaman da geçmiyor bi duysam kalp atışlarını öyle ferahlayacağım ki

Merhaba sizin durumunuz nasıl iyi mi tekrar kanamaNız olmadı değil mi???
Selam :KK68: tesekkur ederim valla yatiyorum evde tekrar kanamam olmadi cok sukur ama insallah icerde de her sey yolundadir?:dua: Aslinda ben de bu guzel kiloydu yeme icmeydi sohbetlere katilmak istiyorum ama pazartesi kontrolum var her sey yolunda mi emin olamiyorum. Kendimi cok kaptirmak istemiyorum. Sanki plan yaparsam ya da havaya girersem bir seyler kotu gidecek gibi geliyor . :63:

gidebilir miyim bursaya gittiğimde bilmiyorum eşimde yedirir mi bilmiyorum acayip hassas yani sorma çayı bile işyerinde içiyorum.Papağan çarşıda ve herkes orayı biliyor ama asıl Kırım çibörek var da ters kalıyor biraz ben buraya gelince müptelası oldum çiböreğin
İçinde sağlıksız hiçbişey yokki. Gerçek köfte,peynir,pişmiş kuru et ,turşu falan var. Gidecek olursan adres veririm. Biz eskişehire gelirdik öyle bişeyler içmeye falan :) papağanı keşfetmiştik,off canım çekti bak :)

Selam :KK68: tesekkur ederim valla yatiyorum evde tekrar kanamam olmadi cok sukur ama insallah icerde de her sey yolundadir?:dua: Aslinda ben de bu guzel kiloydu yeme icmeydi sohbetlere katilmak istiyorum ama pazartesi kontrolum var her sey yolunda mi emin olamiyorum. Kendimi cok kaptirmak istemiyorum. Sanki plan yaparsam ya da havaya girersem bir seyler kotu gidecek gibi geliyor . :63:
Bir daha kanama olmadıysa sorun olacağını sanmıyorum ki benim 2 yengemde çok kanamalı hamilelikler geçirdiler ikisinin de sağlıklı çocuklar doğdu. Bir yengem bildiğiniz parça düşürüyordu kanamasıyla çocuğu sağlıkla doğdu Allah ol dedikten sonra oluyor bir çok hamilelikte bu tarz şeyler olabiliyor zaten aksi olsa doktorun da söylerdi pazartesi güzel haberler alırsın inşallah. Bende yoğunluktan sohbete çok katılamıyorum zaten olsun:KK3:

Aynen insan o zamana kadar çok endişeli oluyor biliyorum inşallah duyarsın canım sende bu hafta bile duyulur aslında senin
Salı günü akşam acile gittim kanamam oldu biraz o sırada ultrasonda keseme falan bakmıştı doktor ama küçük bi gebelik dedi kalp atışı yok demişti 6+4 günlüktü o gün, bundan dolayı tedirginim biraz aslında

Çay ve kahve ne zararlı mı şuanda bize kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum günde 6-7 bardak çay içiyorum

Salı günü akşam acile gittim kanamam oldu biraz o sırada ultrasonda keseme falan bakmıştı doktor ama küçük bi gebelik dedi kalp atışı yok demişti 6+4 günlüktü o gün, bundan dolayı tedirginim biraz aslında
Olabilir canım kesen düzgün yeri iyiyse sorun olmaz inşallah şu an yakın arkadaşım hamile aslında 41.haftaya girdi ama 38 haftalık gelişimi hep 2 hafta geriden geldi hamileliğin ilk anından beri

Olabilir canım kesen düzgün yeri iyiyse sorun olmaz inşallah şu an yakın arkadaşım hamile aslında 41.haftaya girdi ama 38 haftalık gelişimi hep 2 hafta geriden geldi hamileliğin ilk anından beri
Geçen hafta kese boyunu falan söylemişti dr 14mm kesem vardı olması gereken yerdeydi bi sorun var demediler ama bakalım bi o pıt pıt atışları duyayım ❤️❤️

Selam iyi aksamlar bende dun evde test le öğrendim ve bugun kan degerime baktim 22 bin cikti hcg. 2 yasinda kizim var bat 16 kasim varmi benle ayni olan
Sat 16 kasımsa 22 bin düşük bile sayılır. Ben 10 gün önce kontrole gittim kalp atışı duymaya,hcg baktırdım 22bindi sonucu. Benim sat 5 aralık.
Bu arada benimde 2 yaşında kızım var.

Çay ve kahve ne zararlı mı şuanda bize kahveyi bıraktım ama çayı bırakamıyorum günde 6-7 bardak çay içiyorum
Canım benım bugun kontrolum vardı doktor liste verdi. Kahve yasak çay açık olacak sekılde 3-4cay bardagına izin verdi asitli içecekler, çiğ et, sigaralı ortam,ton balığı gibi ağır metal içeren balıklar yasak dedi. Onay verseydı spora yazılacaktım 12.haftaya kadar spora da izin vermedi.

Canım benım bugun kontrolum vardı doktor liste verdi. Kahve yasak çay açık olacak sekılde 3-4cay bardagına izin verdi asitli içecekler, çiğ et, sigaralı ortam,ton balığı gibi ağır metal içeren balıklar yasak dedi. Onay verseydı spora yazılacaktım 12.haftaya kadar spora da izin vermedi.
Yaa :(

Aramızda 1 gün var canım benim de 7+0 bugün bende 7+4 de gideceğim doktorum duyarız dedi bi sıkıntı yoksa 6+3 de duymadık çok küçük duyalmaz zaten dedi kese 20 25 mm olması lazım bebeğin görünmesi için
İnşaallah ya bi duyalım içimiz rahatlasın sonra gelsin bebiş hazırlıkları ☺️

Kizlar vücut ısılarınız nasıl benim en cok merak ettiğim durumlardan. :) benim vücudum oldum olası ısınmazdı hâlâ ısınmıyor ama ısındığı nadir zamanda da isi patlaması yasıyorum terliyorum resmen. Ayaklarim hep buz gibi. Ayaklari usuyenlere erkek derler cinsiyet ama benim kendimi bildim bileli böyle:)
Ben bayadir uşuyorum ki normlde tsortle dolasirdm evde bile. Sanirim hamilelikdenmis:deli:

Hayırlı olsun cnm kismet daha iyi beraber büyürler biraz zor olur ama bende hep geç kaldım keşke daha küçükken dusunseydim diyorum oğlum var 5yasinda
Hic degilse 3 4 yasina gelsin diyordum. Kizim çok fazla haraketli çunku dogdugundan beri pekde uyumaz. Cidden zor olcak ama hayirlisi

Benimde 6+7 haftalık bugün yarın sabah doktora gideceğim.insallah sağlıklı birşekilde görürüm bebeği ve kalp atışını hepimiz görürüz insallah

Back