• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba anneler:anne: bugun buyuk bir şokla ogrendim ki 5hafta 3gunluk hamileyim. Tamamen kazayla:eek: 20 aylik bir kızım var :dua: rabbim nasip etmis ama işte hayirlisi diyelim:KK200: daha once 2016 mayis anneleri grubundaydim. Birazda kanamam varmis progestan verdi doktor:bicak:

Merhabaa:KK54: bende 2016 mayis annesiydim,simdi Eylül annesiyim. Listeye baktim bizimkilerden kimse var mi diye,nick degistin sanırım tanimadim seni.

Benm bebis de sürpriz oldu,digeri daha 20 aylik ve emziriyorum. Nolcak bilmiyorm, korkuyorum da:KK17:

Sen kendini kastığın ve ani hareket yaptığın içindir canım korkma ben bişi olacağını düşünmüyorum. Ama sakin ol ruh halin tamamen hamileliğin seyrini etkiliyor

sanırım ondan oldu kasıldım çünkü sinirlendim de. evet moral çok önemli ama bişey olsa bi kanama bişey olur dimi takip edeyim ben korktum çok

Sen eskişehirde değil misin canım ? Oradaki tüm cafelerde bulabilirsin bence o burgerden. Etine güvendiğin biyerde ye. Ben sana bi adres vereyim bursada,cumartesi doktordan çıkınca ye orada bayılacaksın. İçindeki herşeye son noktasına kadar güvenebilirsin,ekmeği bile özel yapım :) heryerde herşeyi yemem tavsiyeme güven :) bide eskişehirde papağan mıydı adı bi çiğbörekçi vardı off off :))
Eşin haklı ama arada kaçamak yapabilirsin okadarda kötü değiller bence :)

gidebilir miyim bursaya gittiğimde bilmiyorum eşimde yedirir mi bilmiyorum acayip hassas yani sorma çayı bile işyerinde içiyorum.Papağan çarşıda ve herkes orayı biliyor ama asıl Kırım çibörek var da ters kalıyor biraz ben buraya gelince müptelası oldum çiböreğin

İnşallah sen ve diğer bekleyen arkadaşlarımız da duyar kalp atışını. Hepimizin gebeliği ççok güzel geçsin daha fire vermeyelim inşallah :) ben bile herçyecanlıyım senin için ikiz olabilme ihtimali var ya :)

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Bilmiyorum ki ben keseyi göreyim sağlıklı olsun sorun olmasın diye düşünmekten tek mi ikiz mi düşünmeye pek fırsatım olmuyor ama merak ediyorum tabii son bir günüm kaldı

Çok kötü canım ilaç kullanmıyorum ama eve gelir gelmez çıkardım yediğim herşeyi öğlen zaten çok az salata yiyebilmiştim

Bat 16 kasımmıı sizin bebiş baya baya büyük olmalı 22 bin kan değeride yüksek çünkü
Yaa hadi yaa Allah biran önce şifa versin canım hayırlısyla atlat bu günleri hele çalışırken çok zor gerçekten

Kızlar biraz önce biraz sinirlendim aniden masadan kalktım bağırdım ağladım şimdi evham yapıyorum ya sancım oldu bişey olmaz dimi sakin olamadım inşallah bişey olmamıştır off
Hiçbirşey olmaz canım merak etme ne zor şartlarda yaşayan insanlar var çok kötü pskoloji içinde hamilelik geçirenler var bebeğin koruma altında bir şey olmaz

sanırım ondan oldu kasıldım çünkü sinirlendim de. evet moral çok önemli ama bişey olsa bi kanama bişey olur dimi takip edeyim ben korktum çok
Canim bence kanama onunla olmaz. Ama tabi ruh halinden bebis etkileniyor. Annesi iyi olursa bebek de iyi olur. Biraz daha kontrol etmeye calis kendini diycem ama ben de ayniyim hormonlar hormonlar...:eek::duduk:

Back