2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar keyifler nasıl?? Bulantılar ne alemde benim sanki biraz daha iyi gbi yani az da olsa birşeyler yiyebiliyorum.sizlerde nasıl durumlar??

Bu ardada İçinizde devit 3 kullanan var mı şu an??

Kizlar vücut ısılarınız nasıl benim en cok merak ettiğim durumlardan. :) benim vücudum oldum olası ısınmazdı hâlâ ısınmıyor ama ısındığı nadir zamanda da isi patlaması yasıyorum terliyorum resmen. Ayaklarim hep buz gibi. Ayaklari usuyenlere erkek derler cinsiyet ama benim kendimi bildim bileli böyle:)

Benimde canım ayaklarım hep buz gibidir kendimi bildim bileli hatta doktora bile gitmiştim damarlarım inceymiş kan akışım yavaşmış.hep sıcak su torbasıyla yaşarım hatta. Ama şimdi resmen donuyorum hatta adetimden bi hafta önce ayaklarım öyle soğuduki hiç olmadğı kadar oradan hamile olabileceğimi düşündüm.

Benimde elim ayağım buz gibi şuan ama benim hep öyleydi arada terlemelerim oluyor geceleri uyurken

Hayırlı olsun cnm kismet daha iyi beraber büyürler biraz zor olur ama bende hep geç kaldım keşke daha küçükken dusunseydim diyorum oğlum var 5yasinda

Selam iyi aksamlar bende dun evde test le öğrendim ve bugun kan degerime baktim 22 bin cikti hcg. 2 yasinda kizim var bat 16 kasim varmi benle ayni olan

Kızlar biraz önce biraz sinirlendim aniden masadan kalktım bağırdım ağladım şimdi evham yapıyorum ya sancım oldu bişey olmaz dimi sakin olamadım inşallah bişey olmamıştır off

Selam kızlar keyifler nasıl?? Bulantılar ne alemde benim sanki biraz daha iyi gbi yani az da olsa birşeyler yiyebiliyorum.sizlerde nasıl durumlar??

Bu ardada İçinizde devit 3 kullanan var mı şu an??
Çok kötü canım ilaç kullanmıyorum ama eve gelir gelmez çıkardım yediğim herşeyi öğlen zaten çok az salata yiyebilmiştim

Selam iyi aksamlar bende dun evde test le öğrendim ve bugun kan degerime baktim 22 bin cikti hcg. 2 yasinda kizim var bat 16 kasim varmi benle ayni olan
Bat 16 kasımmıı sizin bebiş baya baya büyük olmalı 22 bin kan değeride yüksek çünkü

Kızlar biraz önce biraz sinirlendim aniden masadan kalktım bağırdım ağladım şimdi evham yapıyorum ya sancım oldu bişey olmaz dimi sakin olamadım inşallah bişey olmamıştır off
Sen kendini kastığın ve ani hareket yaptığın içindir canım korkma ben bişi olacağını düşünmüyorum. Ama sakin ol ruh halin tamamen hamileliğin seyrini etkiliyor

Valla bende öyle düşünüyodum ama bu defa da bişey yiyemiyorum bebek besinsiz kalıyo diye düşünmeye başladım. Bide bende sadece bulantı var kusma yok
Bebek 3. Aydan sonra anneden beslenmeye basliyor,suan bi midesi bile yok merak etme besinsiz kalmiyor. Suan sadece kan ile besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…