• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben hamburgere bayılırım vupır :p hastasıyım ne zamandır yemiyordum sanki ekmeği küçülmüş malzemesi azalmıö gibi yediğim yerden de kaynaklanıyor olabilir artık hiç yiyesim yok.

Bamya var akşama çok seviyoruz ailecek :)

Ben severdim hamburgeri haftada bir mutlaka yerdim ama 1 senedir falan hiç yiyemiyordum zaten şimdi hiçten istemiyor ama buger değil de hani şu büfe hamburgerleri var ya ondan istiyorum da hiçbir yerde bulamıyorum İstanbul'da var da kim gidecek oraya ben İstanbulluyum ailem orada gittikçe yiyorum. Yalnız kfc ye bayılırım eşim de yasak koydu artık yiyemezsin onları diyor :KK12::işsiz:ev yemeği de severim tüp bebek transferimden beri annem var yemeğim önüme geliyor cumartesi kontrolde sorun yoksa haftaiçi gidecek bakalım ne yapacağım o_O

İnşallah canım Allaha emanet yavrular. Kahverengiden korkmuyoruz kırmızıdan Allah korısun. Çocuğun bayağı büyükmüş otun kuruyordur kendisi yemeğe yardım edecek kimse yok mu yakında.
Oğluş biraz bana düşkün oyunu benimle oynar hep ama konusacam babamız bakıyor şimdilik yemeğinde o yapıyor pazar günü gideceğim anneme biraz orda kalacağım

Burger canavarıyım bende,haftaiçi öğlen yiyorum bazen :) eşim hiç sevmez onunla yiyemiyorum malesef bende böyle çöZdüm burger işini :) bazen büyük ekmek oluyor bazen küçük bende anlayamıyorum.. steakhouse,da candır :)
Bizde dün sebze vardı,bugün etli nohut,pilav,salata var. Nohutu yerim onu seviyorum.
Afiyet olsun güzelmiş yemekler. Biz de yarın yapalım bakliyat. Kızının iştahı nasıl, benim kızım çok iştahsız bu yüzden de persantil altında :(

Ben severdim hamburgeri haftada bir mutlaka yerdim ama 1 senedir falan hiç yiyemiyordum zaten şimdi hiçten istemiyor ama buger değil de hani şu büfe hamburgerleri var ya ondan istiyorum da hiçbir yerde bulamıyorum İstanbul'da var da kim gidecek oraya ben İstanbulluyum ailem orada gittikçe yiyorum. Yalnız kfc ye bayılırım eşim de yasak koydu artık yiyemezsin onları diyor :KK12::işsiz:ev yemeği de severim tüp bebek transferimden beri annem var yemeğim önüme geliyor cumartesi kontrolde sorun yoksa haftaiçi gidecek bakalım ne yapacağım o_O
Sen eskişehirde değil misin canım ? Oradaki tüm cafelerde bulabilirsin bence o burgerden. Etine güvendiğin biyerde ye. Ben sana bi adres vereyim bursada,cumartesi doktordan çıkınca ye orada bayılacaksın. İçindeki herşeye son noktasına kadar güvenebilirsin,ekmeği bile özel yapım :) heryerde herşeyi yemem tavsiyeme güven :) bide eskişehirde papağan mıydı adı bi çiğbörekçi vardı off off :))
Eşin haklı ama arada kaçamak yapabilirsin okadarda kötü değiller bence :)

Gözün aydın canım ne güzel bana da dua et cumartesi iyi haberler alayım öyle merak ediyorum ki geçen hafta çarşamba beta hcg yaptırdım en son sonra bir daha yaptırma dediler meraktayım. Gününü de yakalar zaten döllenme zamanıyla da alakası var
İnşallah sen ve diğer bekleyen arkadaşlarımız da duyar kalp atışını. Hepimizin gebeliği ççok güzel geçsin daha fire vermeyelim inşallah :) ben bile herçyecanlıyım senin için ikiz olabilme ihtimali var ya :)

Afiyet olsun güzelmiş yemekler. Biz de yarın yapalım bakliyat. Kızının iştahı nasıl, benim kızım çok iştahsız bu yüzden de persantil altında :KK43:
Sağol canım. Kızımın maşallahı var,yemek ayırmaZ herşeyi yer. Boy ve kilo normalin üzerinde bizde. Anne baba biZde uzun boyluyuz ama beslenmeylede alakası var.
Seçenek hiç sunmadım doğduğundan beri,ne piştiyse o yendi. Hayatımda yemediğim şeyleri bende yedim onunla. Ben bunu yemem demeyi bilmiyor,yemezse başka bişey yok çünkü. Ve asla zorlamıyorum,yemek istemediği anda bırakıyorum. Peşinden koşmuyorum,yemek sadece mutfakta yenir diyorum başka yere taşınmıyoruz gibi kurallar var. Belkide yapıdandır bilmiyorum seviyor bizimki yemek yemeyi.

Ya bende o yüzden istiyorum birazda 65 kiloyum zAten ben biraz midem bulanır bi kaç kilo veririm ilk 3 ayda diye düşündüm ama hani neredeee☺️ 80 kiloya kadar izin verdim kendime maksimum 15 kg almalıyım inşaallah kontrol edebilirim kendimi :KK43:
Kilolarımızda aynı yani 62 63 çıkıyorum boyumda 1.70 doğuma bu yiyişle 90 kilo gitmeyi düşünüyorum :sinirli: ama o kadar almak istemiyorum annem 12 kilodan fazla alırsan seni öldürürüm diyo azcık dikkat et sağlık ye diyı ama bn hamur işi hastasıyım :oops: bakalım ilerleyen zamanlarda görcez kaç kilo aldığımızı inşallah bebeğim tombik tombik doğar ben çok almam :sampiyon:

Biz şanslıyız eşimin ailesi de benim ailem de köyde yaşıyor:) 120 tane köy yumurtamız yeni geldi :) 2 eşim 2 ben 1 kızım mutlaka yiyoruz ger gün.
Ohh ne güzel.. 120 yumurta mı ? Onu nasıl tüketiyorsunuz? Bayatlamaz mı ? Babam her hafta taze almak için gidiyor köye,yeni yumurtladı bunları bak diye getiriyor eve :)

Kilolarımızda aynı yani 62 63 çıkıyorum boyumda 1.70 doğuma bu yiyişle 90 kilo gitmeyi düşünüyorum :sinirli: ama o kadar almak istemiyorum annem 12 kilodan fazla alırsan seni öldürürüm diyo azcık dikkat et sağlık ye diyı ama bn hamur işi hastasıyım :oops: bakalım ilerleyen zamanlarda görcez kaç kilo aldığımızı inşallah bebeğim tombik tombik doğar ben çok almam :sampiyon:
Gene senin boyun uzun ben kısayım da 162 benim boy şuan iştahım yok bişiy yemesem acıkmıyorum akşama kadar ama böyle gitmez herhalde, 15 kilo bile fazla diyorum ben sen neredeyse 30 kilo diyorsun ☺️☺️ Doğumun kolay olması kiloyla ilgisi var mı bilmiyorum da çok kilo alırsam normal doğum yapamam diye düşünüyorum sonradan verebileceğimi bilsem hiç sorun değil de ben zor kilo veren biriyim

Gene senin boyun uzun ben kısayım da 162 benim boy şuan iştahım yok bişiy yemesem acıkmıyorum akşama kadar ama böyle gitmez herhalde, 15 kilo bile fazla diyorum ben sen neredeyse 30 kilo diyorsun ☺️☺️ Doğumun kolay olması kiloyla ilgisi var mı bilmiyorum da çok kilo alırsam normal doğum yapamam diye düşünüyorum sonradan verebileceğimi bilsem hiç sorun değil de ben zor kilo veren biriyim
Ben doğumu normal düşünmüyorum ya kilo o kadar almayı tabiki istemiyorum ama iştahımın maşallahı var yemiyince hemen veren biriyim zaten

ben çok çok iyi anlıyorum seni canım :) benimde şu anda mide bulantım yok,hatta anneme dedim midem niye bulanmıyo benim diye,hani hamilemiyim değilmiyim belli değil :) meğer anneminde hiç bulantısı olmamış :)
Benim annemin abimde de bende de çok olmuş ama bende hala tık yok bazen unutuyorum hamile olduğumu bu sebepten :KK12:

Ohh ne güzel.. 120 yumurta mı ? Onu nasıl tüketiyorsunuz? Bayatlamaz mı ? Babam her hafta taze almak için gidiyor köye,yeni yumurtladı bunları bak diye getiriyor eve :)
Günde 5 fix yiyoruz zaten. Bir kek yapsak 3 tane poğaçaya 2 tane derken iki üç haftada bitiriyoruz.

Sağol canım. Kızımın maşallahı var,yemek ayırmaZ herşeyi yer. Boy ve kilo normalin üzerinde bizde. Anne baba biZde uzun boyluyuz ama beslenmeylede alakası var.
Seçenek hiç sunmadım doğduğundan beri,ne piştiyse o yendi. Hayatımda yemediğim şeyleri bende yedim onunla. Ben bunu yemem demeyi bilmiyor,yemezse başka bişey yok çünkü. Ve asla zorlamıyorum,yemek istemediği anda bırakıyorum. Peşinden koşmuyorum,yemek sadece mutfakta yenir diyorum başka yere taşınmıyoruz gibi kurallar var. Belkide yapıdandır bilmiyorum seviyor bizimki yemek yemeyi.
Maşallah ne güzel ya. Benim kuzu doğduğundan beri minnak, babası yapılı ben de kısa sayılmam ama zayıfım 168-50 belki bana çekmiştir diyorum. Ay neler neler deniyoruz belki senin gibi yapabilsem benim kuzum da yer ama dayanamaz veririm ben arada kesin.

Maşallah ne güzel ya. Benim kuzu doğduğundan beri minnak, babası yapılı ben de kısa sayılmam ama zayıfım 168-50 belki bana çekmiştir diyorum. Ay neler neler deniyoruz belki senin gibi yapabilsem benim kuzum da yer ama dayanamaz veririm ben arada kesin.
Baştan alıştırmak önemli,yoksa çocuğada zor geliyor. Herşeyi yemesi benim için önemli. O yemeğini yiyince ben doyuyorum resmen:) zaten okula başlayınca engel olamayacağım birsürü şeyle tanışacak. En azından ozamana kadar sağlıklı beslemeye çalışayım diyorum ve asla paketli gıda vermiyoruz. Şeker,çikolata hiçbişeyle tanışmadı daha. Markette görünce acı bunlar acı diyor :) sadece burçak bisküvi yiyor,onuda benden görüyor o yüzden yiyor :)

Back