• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bence artık geçsin :110:
bende ev yemegini daha cok severim dısardan pek hoşlanmam köfte balık vs seviyorum sadece hazır gelsin önüme :KK53:
Geçer canım yakında az kaldı.. eşimde ev yemeği seviyor,Bide çocuk var o yüzden pişiriyor kadın hergün bişeyler. Ben bazen yiyorum bazen yemiyorum :)

Canım geçmiş olsun ne oldu kanaman mı var
Çok sağol dün akşamdan beri kahverengi lekelenmem oldu birazda ağrım drumu aradım panik yapma ama yat dinlen bol sıvı al dedi kırmızı kanama gorursen hemen gel dedi Şubat 1de muayenem var kalp atışı için inşallah iyidir ve o pıt pıt sesleri tekrar duyarım

Geçer canım yakında az kaldı.. eşimde ev yemeği seviyor,Bide çocuk var o yüzden pişiriyor kadın hergün bişeyler. Ben bazen yiyorum bazen yemiyorum :)
cocuk için sart ev yemegi:emir_bebek: biz simdi yogurdu da kv den getircez kendisi yapıyo organige dönüş yapıyoruz yani :))

Çok sağol dün akşamdan beri kahverengi lekelenmem oldu birazda ağrım drumu aradım panik yapma ama yat dinlen bol sıvı al dedi kırmızı kanama gorursen hemen gel dedi Şubat 1de muayenem var kalp atışı için inşallah iyidir ve o pıt pıt sesleri tekrar duyarım
İnşallah canım Allaha emanet yavrular. Kahverengiden korkmuyoruz kırmızıdan Allah korısun. Çocuğun bayağı büyükmüş otun kuruyordur kendisi yemeğe yardım edecek kimse yok mu yakında.

• Beğen
Reactions: T_N
Ya ama istiyorum bi nasıl bi his anlamak istiyorum bebeğimi hissetmek istiyorum☺️ Beni anlayamazsınız ☺️☺️☺️☺️
ben çok çok iyi anlıyorum seni canım :) benimde şu anda mide bulantım yok,hatta anneme dedim midem niye bulanmıyo benim diye,hani hamilemiyim değilmiyim belli değil :) meğer anneminde hiç bulantısı olmamış :)

Ay ben hiç hissedemiyorum ama çevremdekiler hep erkek diyorlar genellikle bi de ayva aşermek erkek çocuğa işaretmiş günlerdir ayva yiyorum doyamadım hala ayvaya ☺️☺️Ama benim hala umudum var doktor cinsiyeti söyleyene kadar ☺️☺️

Ben Ayva sevmem zaten hala sevmiyorum çin takvimine bakayım bende bir merak ettim

Ben hamburgere bayılırım vupır :P hastasıyım ne zamandır yemiyordum sanki ekmeği küçülmüş malzemesi azalmıö gibi yediğim yerden de kaynaklanıyor olabilir artık hiç yiyesim yok.

Bamya var akşama çok seviyoruz ailecek :)

Bi de şey varmış ne kadar doğru bilmiyorum kız çocuğa hamile olanlar çok mide bulantısı yaşarmış ama erkek çocuk fazla mide bulantısı yapmazmış öyle deniliyor

Canım o tez yanlış maalesef teyzemin iki gelini de çok kustular hele küçük olan 3 ay kustu zayıfladı ama erkek oldu. Annem bende de kardeşimde de hiç bulantı yaşamamış ben kızım kardeşim erkek yani bunlara çok kafayı takma zamanı gelince öğreneceğiz nasılsa çin rus neyse onlara bakalım :KK51:

Merhaba kızlar geldik kontrolden.

Bebek iyi çok şükür, kanama alanı da gözülmedi. Bir hafta geriden geliyor hala ama düzene girer o da inşallah.

Gözün aydın canım ne güzel bana da dua et cumartesi iyi haberler alayım öyle merak ediyorum ki geçen hafta çarşamba beta hcg yaptırdım en son sonra bir daha yaptırma dediler meraktayım. Gününü de yakalar zaten döllenme zamanıyla da alakası var

Ben hamburgere bayılırım vupır :p hastasıyım ne zamandır yemiyordum sanki ekmeği küçülmüş malzemesi azalmıö gibi yediğim yerden de kaynaklanıyor olabilir artık hiç yiyesim yok.

Bamya var akşama çok seviyoruz ailecek :)
Burger canavarıyım bende,haftaiçi öğlen yiyorum bazen :) eşim hiç sevmez onunla yiyemiyorum malesef bende böyle çöZdüm burger işini :) bazen büyük ekmek oluyor bazen küçük bende anlayamıyorum.. steakhouse,da candır :)
Bizde dün sebze vardı,bugün etli nohut,pilav,salata var. Nohutu yerim onu seviyorum.

Canım o tez yanlış maalesef teyzemin iki gelini de çok kustular hele küçük olan 3 ay kustu zayıfladı ama erkek oldu. Annem bende de kardeşimde de hiç bulantı yaşamamış ben kızım kardeşim erkek yani bunlara çok kafayı takma zamanı gelince öğreneceğiz nasılsa çin rus neyse onlara bakalım :KK51:
Çin takvimi de bana kızın olacak diyor bakalım ☺️☺️

cocuk için sart ev yemegi:emir_bebek: biz simdi yogurdu da kv den getircez kendisi yapıyo organige dönüş yapıyoruz yani :))
kesinlikle şart.. ek gıdaya geçişle birlikte düzen geldi evimize :) sebze,bakliyat,et,balık döngüsünde ilerliyoruz. Köyden süt geliyor evde mayalanıyor,yumurtalar köyden organik,babam hususi 40 km gidiyor gezen tavuk almak için öyle manyaklıklar içindeyiz bizde :)

kesinlikle şart.. ek gıdaya geçişle birlikte düzen geldi evimize :) sebze,bakliyat,et,balık döngüsünde ilerliyoruz. Köyden süt geliyor evde mayalanıyor,yumurtalar köyden organik,babam hususi 40 km gidiyor gezen tavuk almak için öyle manyaklıklar içindeyiz bizde :)
organik yumurta yediktn sonra market yumurtaları cok boş geliyo :bicak: ailemin bi ara çiftliği vardı o yumurtanın tadı nasıl güzeldi allahım doyamıyoduk yemeye:KK36:

Benimde bulansın artık yoksa 100 kilo gidicem doğuma benimde bulansın allahım :KK200:
Ya bende o yüzden istiyorum birazda 65 kiloyum zAten ben biraz midem bulanır bi kaç kilo veririm ilk 3 ayda diye düşündüm ama hani neredeee☺️ 80 kiloya kadar izin verdim kendime maksimum 15 kg almalıyım inşaallah kontrol edebilirim kendimi :(

Back