- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.497
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.781
oyy bide evde minik mi varHiç sorma,tek hayalim yatak.. kızımla ilgilenmekten vakit kalmıyor yatmaya ama olsun hayali bile güzel :) sıcacık yatak,battaniye of of :)
Ben de senle ayni şeyleri yaşadım canim çok iyi anlıyorum seni ben de o yüzden midem bulansin istiyorumBende 7 haftama girdim ama hala bişey yok aşırı göğüs hassasiyetinden başka bendemi bi problem var ya diğer hamileliğimde hiç belirtim yoktu boş gebelik denildi zaten içim içimi yiyo yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pazartesi gidicem bebeği görmeye inşallah bi sıkıntı yoktur ee biraz midemde bulansıb yahu
Evet canım 2 yaşında bi minnoş var evde.. babası gelince beni sallamıyor gerçi ama dün uzandım diye annecim sen hasta mı oldun dedi bana :) alışkın değil çocuk anneyi yatarken görmeye :)oyy bide evde minik mi var
ben eve gidip yemek bile yapmadna yatıyorum. ama bugün eşime corba yapma sözü verdm en hızlısından bi corba yapmam lazım
Haklısın canım devamlı yatmakta sıkıcı.. Güzel haberler alırsın inşallah sonra bol bol gezersin,şunun şurasında 3 şubata ne kaldıki :)Uykuyu falan severim ben ama beden yorulmayınca insanın uykusu da gelmiyor düşük tehlikesi olmasa ben evde mi dururdum3 şubata kadar yatış sonra minnakımı bi göreyim iyi olsun kalp atışını da duyalım bi kendime geleyim
yaa kıyamam normalde yatmayınca demk ki :) bnm olmuyo malesef ve bi haftadır atıştırmalık yiyoruz soğah kokusuna tahammülüm yok.. ama mecbur akşamEvet canım 2 yaşında bi minnoş var evde.. babası gelince beni sallamıyor gerçi ama dün uzandım diye annecim sen hasta mı oldun dedi bana :) alışkın değil çocuk anneyi yatarken görmeye :)
Yemek konusunda rahatım çok şükür,eve gittiğimde hazır oluyor herşeyyoksa hiç uğraşamazdım heralde,çok zor geliyor işten sonra evde bişey yapmak..
Ya benimde başlasın artık benimde midem bulansın nolur Allah'ımMide bulantılarım bugün itibariyle başladı
yaa cok sevindiiim geriden gelmeside düzelir zamanla inşallah
Sağılun kızlarr :) hep güzel haberlerle gelelim inşallahGözünaydın canım,güzel haberler getirdin :)
Allahım nolur şu kızcağızın üç günlüğüne midesi bulansın.Ya benimde başlasın artık benimde midem bulansın nolur Allah'ım
Maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah o gerilemede hemen düzelir inşallahMerhaba kızlar geldik kontrolden.
Bebek iyi çok şükür, kanama alanı da gözülmedi. Bir hafta geriden geliyor hala ama düzene girer o da inşallah.
Ben ev yemeği sevmem zaten :) bana kalsa fast food’la ömür geçirebilirim.. hamilelik falan derken sağlıklı beslenme adına yiyorum işte ev yemeği.. hergün düzenli yemek pişiyor evde özellikle kızımdan sonra çok daha dikkat ediyorum ne pişirildiğine. Miden bulanıyorsa boşver atıştırmalıkla idare et,yoksa tiksinirsin hiç yiyemezsin. Geçici bi süreç bu,sabret.yaa kıyamam normalde yatmayınca demk ki :) bnm olmuyo malesef ve bi haftadır atıştırmalık yiyoruz soğah kokusuna tahammülüm yok.. ama mecbur akşam
Canim kanama alani gitmis mi yani super haber cok sevindim darisi da basima insallahMerhaba kızlar geldik kontrolden.
Bebek iyi çok şükür, kanama alanı da gözülmedi. Bir hafta geriden geliyor hala ama düzene girer o da inşallah.
kız deli misin o nasıl dua tövbe de :))))Ya benimde başlasın artık benimde midem bulansın nolur Allah'ım
Ayy çok güzel dua edin heh Allah kabul etsinn inşaallahhhAllahım nolur şu kızcağızın üç günlüğüne midesi bulansın.
Doktorumu aradım yatacakmisin tuvalet harici kalkmak yok dedi evde 5yasinda bir afacan varken nasıl olacak bilmiyorum yasayı hiç sevmemBi sıkıntı olmayabilir ama doktora görünebilirsiniz yarın falan gidersiniz hemde içiniz rahat eder
Ya ama istiyorum bi nasıl bi his anlamak istiyorum bebeğimi hissetmek istiyorumkız deli misin o nasıl dua tövbe de :))))
bence artık geçsinBen ev yemeği sevmem zaten :) bana kalsa fast food’la ömür geçirebilirim.. hamilelik falan derken sağlıklı beslenme adına yiyorum işte ev yemeği.. hergün düzenli yemek pişiyor evde özellikle kızımdan sonra çok daha dikkat ediyorum ne pişirildiğine. Miden bulanıyorsa boşver atıştırmalıkla idare et,yoksa tiksinirsin hiç yiyemezsin. Geçici bi süreç bu,sabret.
İnşallah canım darısı başına olsun. Geçtiğimiz cumartesi farketmişti doktorum dışarı atmadığı için ne zaman başladı bilemiyorum.Canim kanama alani gitmis mi yani super haber cok sevindim darisi da basima insallahsenin kanaman ne zaman olmustu?
Gerçekten bunu istiyormusun cnm çok zor yaa tabiki hissetmek o duyguyu yaşamak istiyorsun ama bişey yiyemeyince daha halsiz oluyorsunAyy çok güzel dua edin heh Allah kabul etsinn inşaallahhh
Ayy çok güzel dua edin heh Allah kabul etsinn inşaallahhh
Canım geçmiş olsun ne oldu kanaman mı varDoktorumu aradım yatacakmisin tuvalet harici kalkmak yok dedi evde 5yasinda bir afacan varken nasıl olacak bilmiyorum yasayı hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?