• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç sorma,tek hayalim yatak.. kızımla ilgilenmekten vakit kalmıyor yatmaya ama olsun hayali bile güzel :) sıcacık yatak,battaniye of of :)
oyy bide evde minik mi var :emir_bebek:
ben eve gidip yemek bile yapmadna yatıyorum. ama bugün eşime corba yapma sözü verdm en hızlısından bi corba yapmam lazım :ruh:

Bende 7 haftama girdim ama hala bişey yok aşırı göğüs hassasiyetinden başka bendemi bi problem var ya diğer hamileliğimde hiç belirtim yoktu boş gebelik denildi zaten içim içimi yiyo yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pazartesi gidicem bebeği görmeye inşallah bi sıkıntı yoktur ee biraz midemde bulansıb yahu
Ben de senle ayni şeyleri yaşadım canim çok iyi anlıyorum seni ben de o yüzden midem bulansin istiyorum

oyy bide evde minik mi var :emir_bebek:
ben eve gidip yemek bile yapmadna yatıyorum. ama bugün eşime corba yapma sözü verdm en hızlısından bi corba yapmam lazım :ruh:
Evet canım 2 yaşında bi minnoş var evde.. babası gelince beni sallamıyor gerçi ama dün uzandım diye annecim sen hasta mı oldun dedi bana :) alışkın değil çocuk anneyi yatarken görmeye :)
Yemek konusunda rahatım çok şükür,eve gittiğimde hazır oluyor herşey:rapci: yoksa hiç uğraşamazdım heralde,çok zor geliyor işten sonra evde bişey yapmak..

Uykuyu falan severim ben ama beden yorulmayınca insanın uykusu da gelmiyor düşük tehlikesi olmasa ben evde mi dururdum :KK43: 3 şubata kadar yatış sonra minnakımı bi göreyim iyi olsun kalp atışını da duyalım bi kendime geleyim
Haklısın canım devamlı yatmakta sıkıcı.. Güzel haberler alırsın inşallah sonra bol bol gezersin,şunun şurasında 3 şubata ne kaldıki :)

Evet canım 2 yaşında bi minnoş var evde.. babası gelince beni sallamıyor gerçi ama dün uzandım diye annecim sen hasta mı oldun dedi bana :) alışkın değil çocuk anneyi yatarken görmeye :)
Yemek konusunda rahatım çok şükür,eve gittiğimde hazır oluyor herşey:rapci: yoksa hiç uğraşamazdım heralde,çok zor geliyor işten sonra evde bişey yapmak..
yaa kıyamam normalde yatmayınca demk ki :) bnm olmuyo malesef ve bi haftadır atıştırmalık yiyoruz soğah kokusuna tahammülüm yok.. ama mecbur akşam :kusmuk:

yaa kıyamam normalde yatmayınca demk ki :) bnm olmuyo malesef ve bi haftadır atıştırmalık yiyoruz soğah kokusuna tahammülüm yok.. ama mecbur akşam :kusmuk:
Ben ev yemeği sevmem zaten :) bana kalsa fast food’la ömür geçirebilirim.. hamilelik falan derken sağlıklı beslenme adına yiyorum işte ev yemeği.. hergün düzenli yemek pişiyor evde özellikle kızımdan sonra çok daha dikkat ediyorum ne pişirildiğine. Miden bulanıyorsa boşver atıştırmalıkla idare et,yoksa tiksinirsin hiç yiyemezsin. Geçici bi süreç bu,sabret.

Merhaba kızlar geldik kontrolden.

Bebek iyi çok şükür, kanama alanı da gözülmedi. Bir hafta geriden geliyor hala ama düzene girer o da inşallah.
Canim kanama alani gitmis mi yani super haber cok sevindim darisi da basima insallah :dua::KK68:senin kanaman ne zaman olmustu?

Ben ev yemeği sevmem zaten :) bana kalsa fast food’la ömür geçirebilirim.. hamilelik falan derken sağlıklı beslenme adına yiyorum işte ev yemeği.. hergün düzenli yemek pişiyor evde özellikle kızımdan sonra çok daha dikkat ediyorum ne pişirildiğine. Miden bulanıyorsa boşver atıştırmalıkla idare et,yoksa tiksinirsin hiç yiyemezsin. Geçici bi süreç bu,sabret.
bence artık geçsin :110:
bende ev yemegini daha cok severim dısardan pek hoşlanmam köfte balık vs seviyorum sadece hazır gelsin önüme :KK53:

Back