• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar size bişey soracam benimde çok az kahverengi lekelenmem oldu genelde herkes olabilir sıkıntı olmaz diyorlar peceteyle silince oldu iki kere ama çok azdı oğluma hamileyken hiç başıma böyle birşey gelmemişti çok tedirgin oldum zaten panik atagimda var telaşa kapıldım ne yapsam ki
Kahverengi lekelenmeye genelde yerleşme kanaması diyorlar, korkma yat dinlen, devam ederse de görünürsün akşam falan bi acile

Benimde oglum 7 yasinda henuz soylemedik kalp atisini duymadan soylemeyi dusunmuyorum
benim oğlumda yedi yaşında birlikte hastaneye gittik çekirdek ailecek kalp atışını dinledik nohutumun erkek isimleri öneriyor herkes erkek olacak diyince kabullendm bende kızım olacakmış gibi gelmiyor hiç :(

cnm ilkiyle aynı sanki ordada yerleşme kanaması oldu bundada ondada iştahsızlık ve halsizlik vardı ilk aylar bundada midem kaynıyor ama kusmuyorum .bi ark dedi benimde hamileliğim ikisi aynıydı ama bi oğlum bi kızım oldu yani her bünyede farklıymış inş sağlıklı hayırlı bir kızım olur ama kaynanamın senin kızın olmayacak bak görürsün demesinden midir kızım olmayacak gibi geliyor bana

Yalnız yata yata başarıya ulaşan bi tavuk bi de ben olcam herhalde☺️ Yatmaktan da gına geldi :(

Bi de şey varmış ne kadar doğru bilmiyorum kız çocuğa hamile olanlar çok mide bulantısı yaşarmış ama erkek çocuk fazla mide bulantısı yapmazmış öyle deniliyor
Ben de öyle duydum canim ablaminki erkekti mide bulantısı olmuyordu :) bakalım artik hayirlisiyla kalp atışlarını bir duysaydik rahatlayacagiz

Arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum .Sat ile alakali. Aralık ayında iki hafta kadar oruç tuttum. Oruç tuttunca da adetim erkenden oluyor. Böylece 3 gün önce 20 aralıkta ilk kanamam oldu ama üç gün bulanık geldi sonra normal adetim gibi oldu. Sorum şu :sizce Sat olarak 20 aralık mı yoksa 23 aralık mı kabul etmeliyim

Şuanda senin yerinde olup yatmak için neler vermezdim :)
Uykuyu falan severim ben ama beden yorulmayınca insanın uykusu da gelmiyor düşük tehlikesi olmasa ben evde mi dururdum :( 3 şubata kadar yatış sonra minnakımı bi göreyim iyi olsun kalp atışını da duyalım bi kendime geleyim

Ben de öyle duydum canim ablaminki erkekti mide bulantısı olmuyordu :) bakalım artik hayirlisiyla kalp atışlarını bir duysaydik rahatlayacagiz
Ya benim de iki ablamında çocukları erkek oldu ve onların da mide bulantıları olmamış benimde yok kız kıtlığı var bizim ailede üff:KK43:

Son düzenleme:
Back