• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba arkadaşlar bende hamileyim 5+5 oldu keseyi gördük kalp atışı iki hafta sonra çağırdı doktor saskinim daha inanamiyorim bir oğlum var iki yasında zor olacak iki çocuk ama hayırlısı bakalım bir kızık olmasını çok çok istiyorum ama kısmet Rabbimin takdiri

Bende 7 haftama girdim ama hala bişey yok aşırı göğüs hassasiyetinden başka bendemi bi problem var ya diğer hamileliğimde hiç belirtim yoktu boş gebelik denildi zaten içim içimi yiyo yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pazartesi gidicem bebeği görmeye inşallah bi sıkıntı yoktur ee biraz midemde bulansıb yahu
Benim de bulanmıyor midem ben de korkuyorum ya kese göründü ama henüz kalp atışı duymadık :(

Kızlar gece nasıl uyuyorsunuz ben iki kolumda başımın üstünde birde gerilerek sırt üstü yatıyorum bugün ilk defa korktum dedim çok geriliyorum bişi yapıcam bebişime :confused:

Vala canım yatabiliyoken sırt üstü ve yüzüstü yatabildiğimiz kadar yatalım. Marttan sonra yatamicaz çünkü :) hele son 3 ay sırt üstü yatmak bile işkence insanın nefesi kesiliyor :D
Öffff ağdaya gitmek de işkence son aylarda yaaa o kadar pişmanım ki ha bugün ha yarın diye diye geciktirdiğim için epilasyonu :(

2. Çocuğuna hamile olanlar hislerini yazabilir mi? Benim bir kızım var Nisan'da 5 yaşına girecek. Ilk hamileliğim biraz ani oldu evlendikten 2 ay sonra...o zamanki cahilliğimle cok ağlamıştım istememiştim ama şimdi onu o kadar cok seviyorum ki aşırı bir bağlılığım var anasınıfına bırakırken hep aklım onda kalıyor takıntılı panikli biri oldum çıktım..şimdi nasip olur da bu bebek doğarsa ona haksızlık edecekmişim gibi geliyor...tabiki saçma düşünce ama aklıma geliyor bazen...ve tabiki 2 çocuklu hayat...o da gözümü korkutuyor...

Yaaa keşke doğru olsa o zaman benim de kızım oluyor ❤️ Ya tabiki hayırlısı sağlıklısı ama Allah biliyor kızım olsun istiyorum, hatta tarif ediyorum böyle adını güneş koyacağım sarışın veya kumral beyaz tenli gamzeli bi kızım olsun diye annem de ısmarlayınca olurmuymuş Allah'ın işine karışma diyor ama bi yerde okumuştum istediklerimiz Allah'ın gücüne gitmez ki o ol der ve olur detaylandırarak istemek güzelmiş ☺️☺️☺️
Genelde çok isteyenlerin tam tersi oluyo canım benim bi arkadaşın ilk oğlu var acayip kız istiyo ama öyle böyle değil 2 de erkekmiş biraz morali bozuktu hayırlısınu isteyelim tabi ama insanın içinden elbet bişey geçiyo bendese var bi kız sevgisi anlatamam ama bakalım nolucak keşke hemencicik öğrenebilsek dimi yaa :emir_bebek::KK200:

Bende normalde çok uyuyan biri değilim ama akşamları işten eve gidip yemeğimizi yiyoruz en geç 7 de bitmiş oluyor ve ben 9 u hiç göremeden kanepede sızmış oluyorum..bazen yatağıma geçtiğimde uykum dağılıyor 1-2 saat uyuyamıyorum ama sonra yine uyuyup 7 de işe gitmek için eşim kaldırıyor..gün boyu iş yerinde de uykum geliyor...bu derece uyku herhalde bebişimiz büyüdüğündendir dimi?uyku iyilik hali iyileşme onarılma halidir çünkü..birde midem ekşiyor ara ara..isteksizde olsam beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum..birde kızlar hergün bir maden suyu mineral ve kalsiyum açısından çok iyi dedi bir arkadaşım..bir dr demiş..bebeğin ve annenin kemik gelişimi için...oda 2.doğumunu yaptı yeni..gazı çıkana kadar 15 dk bekletip öyle içmek gerekiyormuş ama..ben başladım bilginize..

Benim de çok uykum geliyor. 3 yaşında kızım var gün içinde uyumam imkansız , gece de 3-4 kere uyanıp beni çağırır yanına. 3 senedir uyumuyorum adam akıllı, bebiş doğunca zaten uyku bir süre hiç uyuyamicaz:(
Hamilelikte vücut neye ihtiyaç duyarsa onu istermiş. Ben su içmeyen uyumayan biriyim ve bu hamileliğimde sürekli ağız kuruluğu ve uykusuzluk yaşıyorum

Dün rüyamda ultrasona giriyodum, bebişim baya büyüktü poposunu dönmüştü ultrasonda :D sonra bacaklarını bi açtıı aaaa erkekmiş dedik doktorlar :D oğlum olacağını gördüm yani bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Vala canım yatabiliyoken sırt üstü ve yüzüstü yatabildiğimiz kadar yatalım. Marttan sonra yatamicaz çünkü :) hele son 3 ay sırt üstü yatmak bile işkence insanın nefesi kesiliyor :KK70:
Öffff ağdaya gitmek de işkence son aylarda yaaa o kadar pişmanım ki ha bugün ha yarın diye diye geciktirdiğim için epilasyonu :KK43:
Ah ah bende keşke gitseydim epilasyona diyorum ağdayada gidemem hiç canım çok yanıyor.

2. Çocuğuna hamile olanlar hislerini yazabilir mi? Benim bir kızım var Nisan'da 5 yaşına girecek. Ilk hamileliğim biraz ani oldu evlendikten 2 ay sonra...o zamanki cahilliğimle cok ağlamıştım istememiştim ama şimdi onu o kadar cok seviyorum ki aşırı bir bağlılığım var anasınıfına bırakırken hep aklım onda kalıyor takıntılı panikli biri oldum çıktım..şimdi nasip olur da bu bebek doğarsa ona haksızlık edecekmişim gibi geliyor...tabiki saçma düşünce ama aklıma geliyor bazen...ve tabiki 2 çocuklu hayat...o da gözümü korkutuyor...
Çok farklı değil canım hislerimiz.. ben ilk kızıma evlendikten epey sonra planlayarak hamile kaldım.. Allah ayırmasın bu dünyada onun sevgisinden daha üstün bi sevgi tanımadım.. ikinci çocuk fikrinr çok zor adapte oldum.. ikinci çocuk kızıma haksızlık gibi geldi hep.. onun ilgisinden,sevgisinden,zamanından çalacakmışım gibi hissettim.. eşim çok istekliydi,korkularımın yersiz olduğunu,kardeşin ne olduğunu anlattı durdu bıkmadan.. sonuç olarak hamileyim :) bazen yine diyorum başka bi çocuğu nasıl kızım kadar sevebilirim diye.. hayali zor ama gerçeği farklı demekki.. doğduktan sonra geçer bütün bu düşünceler.

Ah ah bende keşke gitseydim epilasyona diyorum ağdayada gidemem hiç canım çok yanıyor.

Can yanıtor ama yapacak bişey yok, göbeğinden ayaklarını göremiyo insan son 3 ay kaldı ki jilet yapabilsin :) ayak tırnaklarıma uzanıp kesemiyorum diye ağlamıştım ilk hamileliğğmde :D

Kızlar ben de 5 haftalık gebeyim doktora salı günü gidicem. Gece uyanmalarımdan başka herhangi bir şikayetim yada belirtim yok sizde de böyle miydi???

Genelde çok isteyenlerin tam tersi oluyo canım benim bi arkadaşın ilk oğlu var acayip kız istiyo ama öyle böyle değil 2 de erkekmiş biraz morali bozuktu hayırlısınu isteyelim tabi ama insanın içinden elbet bişey geçiyo bendese var bi kız sevgisi anlatamam ama bakalım nolucak keşke hemencicik öğrenebilsek dimi yaa :emir_bebek::KK200:
Hayırlısı olsun ya erkek oldu diye üzülmem eğer oğlum olursa, sonuçta daha 2. var ☺️☺️❤️

Çok farklı değil canım hislerimiz.. ben ilk kızıma evlendikten epey sonra planlayarak hamile kaldım.. Allah ayırmasın bu dünyada onun sevgisinden daha üstün bi sevgi tanımadım.. ikinci çocuk fikrinr çok zor adapte oldum.. ikinci çocuk kızıma haksızlık gibi geldi hep.. onun ilgisinden,sevgisinden,zamanından çalacakmışım gibi hissettim.. eşim çok istekliydi,korkularımın yersiz olduğunu,kardeşin ne olduğunu anlattı durdu bıkmadan.. sonuç olarak hamileyim :) bazen yine diyorum başka bi çocuğu nasıl kızım kadar sevebilirim diye.. hayali zor ama gerçeği farklı demekki.. doğduktan sonra geçer bütün bu düşünceler.

Sizin kızınız kaç yaşında? Ne güzel eşiniz destek olmuş size benim eşim hep tek çocuk istedi şimdi tabiki iyi davranıyor ama bilmiyorum...umarım dediğiniz gibi herşey iyi olur...

Aranızda genelde 2. Çocukları olanlar var kızları olanlar bence çok şanslı acayip imreniyorum kız çocuk annelerine kıskanıyorum da denilebilir ☺️ Kız çocuk bi kere evin bereketi, çok vefalılar, resmen ömürlük arkadaş kız çocuk ❤️

Hayırlı olsun cnm Rabbim sagsalim kucağına almani nasip etsin
Merhaba cnm bende 2.cocuguma hamileyim 5yasinda oğlum var bizim oğlumuz 2senedir kardeş istiyor ama ben cesaret edemiyorum kısmet 7haftalik hamileyim ve oğlum çok mutlu okuldan gelip kardeşim biraz daha buyudumu diyor Eylül'de ilkokula başlayacak çoğu zaman yanında olamayacagim biraz onun için üzülüyorum ama güzel bir duygu sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz inşallah

Beniöde ikinci ve sürpriz, oğlum iki olacak 5 Şubat'ta bende ilk öğrendiğimde oğlum adına üzüldüm daha dolu dolu onunla vakit geçirmek istiyordum ama nasip işte bazende yalnızıyla yacak yaşı yakın bir arkadaş olacak ona diyorlar hem daha iyi oluyor birinci için diyorlar bilemiyorum zaten hamilelik aniden olunca dumur olduk bişey hissedemiyoruz eşime hatırlatıyorum hamileyim ben diye daha doktorada gitmedim zaten böyle sürpriz olmasa idi ben uzun süre düşünmezdim gibi geliyor :KK12:

Beniöde ikinci ve sürpriz, oğlum iki olacak 5 Şubat'ta bende ilk öğrendiğimde oğlum adına üzüldüm daha dolu dolu onunla vakit geçirmek istiyordum ama nasip işte bazende yalnızıyla yacak yaşı yakın bir arkadaş olacak ona diyorlar hem daha iyi oluyor birinci için diyorlar bilemiyorum zaten hamilelik aniden olunca dumur olduk bişey hissedemiyoruz eşime hatırlatıyorum hamileyim ben diye daha doktorada gitmedim zaten böyle sürpriz olmasa idi ben uzun süre düşünmezdim gibi geliyor :KK12:
Canım benim oğlum da 31 ocak 2016 doğumlu haftaya iki bitecek ayni sayılırız ben de PKK vardı oglumda 10 ay sonra çatlatma ignesuyle hamile kaldım bu da öyle olur diye düşündük ama ilk denemede oldu bende çok saskinim inan ama yaşım 30 oldu beraber çok zor olacak ama sonra rahatlaacaz inşallah

Canım benim oğlum da 31 ocak 2016 doğumlu haftaya iki bitecek ayni sayılırız ben de PKK vardı oglumda 10 ay sonra çatlatma ignesuyle hamile kaldım bu da öyle olur diye düşündük ama ilk denemede oldu bende çok saskinim inan ama yaşım 30 oldu beraber çok zor olacak ama sonra rahatlaacaz inşallah
Yaşımızda aynı sayılır 29 um bakalım ya nasip artık oğlum yaramaz sayılamaz ama sabırlı bir insan olmayınca zor oluyor bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsınlarda inşaallah

Sizin kızınız kaç yaşında? Ne güzel eşiniz destek olmuş size benim eşim hep tek çocuk istedi şimdi tabiki iyi davranıyor ama bilmiyorum...umarım dediğiniz gibi herşey iyi olur...
Kızım tam 2 yaşında. Eşim çok istekli,bana kalsa tek çocukla kalırdım.. hepsi evlat,eminim çok sevilecek :)

Back