2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
cinsiyet belirlemede kan yenilenme olayı varmış. kadınların 3 senede bir erkeklerin 4 senede bir yenilenirmiş en son kiminki yenilendiyse cinsiyet o olurmuş
Bir oğlum var deli gibi erkek kardeş istiyor..Hayırlısıyla bende kızım olsun istiyorum bir de onu tadalım inşallah diyorum

Sağlıklı olsunda diyeyim önce:) ama kız çocuk gerçekten başka.. hep kızım olsun istedim allah nasip etti.. şimdi yine inşallah kız olur diyorum :)

Bızım kesınlıkle ıkıncı çocuk planımız yoktu, annem yoğun bakımdayken hamıle olduğumu öğrendim. Kafam o kadar karışık ve vücudum o kadar yorgundu ki ilk öğrendiğim de, şimdi fikir olarak daha çok alıştım. Oğlum yedi yaşında, sürekli kardeş isterdi. Onuda ıkna etmiştik kardeşi olmayacağı konusunda. Hatta son zamanlarda bari bir köpek alsak dıyordu. Duyguların çok normal ama şuna sevinki ilk çocugun çok küçük değil. Daha kolay adapte olacağız hiç merak etme.

Kızlar ben de 5 haftalık gebeyim doktora salı günü gidicem. Gece uyanmalarımdan başka herhangi bir şikayetim yada belirtim yok sizde de böyle miydi???
Hayirli olsun canim. Aynen benim 1 hafta oncege kadar gece uyanmalarim cok oluyordu. Bi kac gundur azaldi

Benimde oglum 7 yasinda henuz soylemedik kalp atisini duymadan soylemeyi dusunmuyorum

Aa evet aynıyızz doktorum perşembe gel duyarız kalp atışlarını dedi ama ben geciktircem az korkuyorum sonra duyamazsam diye İnşallah sende nedeni görürsünn sağlıkla kucağımıza alırızz

İnşallah canım ben Bursaya tüp bebek doktoruma gidicem önce o çağırdı sonra Eskişehir'de devam edicem duyamazsak bir hafta sonraya randevu alır buradaki doktoruma giderim zaten gitmem lazım ki bu hastanede kaydım açılsın daha sağlık ocağına da gidicem.

Benim 15 Aralık erkek mi olacak yani bilmem bana mantıklı da gelmedi yani sonuçta erkeğin spermi belirliyor cinsiyeti. Geçmiş olsun bu arada canım dikkat et salgın var zaten.

benim tüm hurafelere göre erkek olacak ilkindede erkekti herşeyi araştırdım yok çin takvimi yok ovulasyon tarihine göre birliktelik herşeyde erkeği denk getirdim sanki plan program tutmuyor demek hayırlısı artık inş bi kızım olurda sağlıklı hayırlı iki evlat yeter bana ama herşey erkeği işaret ediyor bende

Bende kızım olursa Güneş koymak istiyorum ama eşimi razı edemedim henüz. Cinsiyet belli olunca kızsa eğer tabii ki ısrarlarım sürecek bakalım. Bende kız olsun istiyorum da kısmet hayırlısı annemle bana öyle doğuyor ama eşim rüyasında erkek gördü.

Canim benimde 2. Olucak inş oğlum 6 yaşına giricek yakinda hiç öyle düşünme kızın büyümüş zaten onunda bir kardeşe ihtiyacı var ben çok daha önce istedim ama nasip olmadı oğlum gizli gizli dua ediyo Allahım kardeşim olsun diye emin ol senin prensesinde güzel kalrsilayacaktir

Benim 15 Aralık erkek mi olacak yani bilmem bana mantıklı da gelmedi yani sonuçta erkeğin spermi belirliyor cinsiyeti. Geçmiş olsun bu arada canım dikkat et salgın var zaten.

Aynen canım.. erkek belirliyor. bunlarda kulaktan dolma hurafa işte.. cinsiyeti öğrenene kadar her şeye bakar olduk işte.. yavrumu seviyorum karnımda.. ağzıma bir kızım geliyor biz oğlum geliyor.. bu ne yaa dedim. çocuk kendinden geçti
valla o salgından fena nasiplendim. mahvetti beni. erken çıkıp yine yatmayı düşünüyorum şu an sadece

allah hayırlısı versin canım.. şu ana kadar çin rus yok bilmem ne takvimine göre hepsi kız çıktı benim.. bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla gerçek cinsiyeti
senin ilkinde tam tersi mi oldu yanı?

Ay ben hiç hissedemiyorum ama çevremdekiler hep erkek diyorlar genellikle bi de ayva aşermek erkek çocuğa işaretmiş günlerdir ayva yiyorum doyamadım hala ayvaya Ama benim hala umudum var doktor cinsiyeti söyleyene kadar

Benim sanki birkaç gündür var gibi ya tam anlamadım henüz :) ama ben de dört gözle bekliyorum .

Benim sanki birkaç gündür var gibi ya tam anlamadım henüz :) ama ben de dört gözle bekliyorum .
Bi de şey varmış ne kadar doğru bilmiyorum kız çocuğa hamile olanlar çok mide bulantısı yaşarmış ama erkek çocuk fazla mide bulantısı yapmazmış öyle deniliyor

Kızlar size bişey soracam benimde çok az kahverengi lekelenmem oldu genelde herkes olabilir sıkıntı olmaz diyorlar peceteyle silince oldu iki kere ama çok azdı oğluma hamileyken hiç başıma böyle birşey gelmemişti çok tedirgin oldum zaten panik atagimda var telaşa kapıldım ne yapsam ki

Ğ
Bi de şey varmış ne kadar doğru bilmiyorum kız çocuğa hamile olanlar çok mide bulantısı yaşarmış ama erkek çocuk fazla mide bulantısı yapmazmış öyle deniliyor
ben bunuda duymuştum bide kese sağdaysa erkek soldaysa kız diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum büyük babaanneler falan söylüyodu ben hariç herkez erkek hissediyo bizde de ama bn bi prensesim olsun istiyorum ne biliyim ya onu kimselere vermem heralde yanımda gözümün önünde onunla yaşlanırım görmemişin de kızı oldu derler sonra kesin ama çok bıcı bıcı oluyor ya ama önemlisi sağlıcakla doğmaları tabiki tecrübeli annelere soruyorum bu cinsiyet kaç haftada belli oluyo acaba

Bi sıkıntı olmayabilir ama doktora görünebilirsiniz yarın falan gidersiniz hemde içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…