• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biz bugün doktora gittik keseyi gördükk :)
Sata göre 5+6yız :KK200::anneadayı:
Doktor 6+2 gibi iyi dedi..
Haftaya da nasipse kalp atışlarını duyarız dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20180125-113700.jpg
    Screenshot_20180125-113700.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 95
Ah canım iyi ki mi desem içten içe maalesef mi desem ama yok :))))) sadece hamilelikten önce acayip tatlı seven ben şimdi hiç yiyemiyorum , tuzlulara düştüm:110:önümüzdeki hafta ve sonraki hafta bulantının en yoğun olduğu haftalarmış bekliyorum bakalım:)) sende durum nedir başladı mı? Bi de S Sevimlipanduf vardı bekleyen başladı mı acaba:))
Benim de yok mide bulantım ama belirgin bi iştahsızlık var sadece su içiyorum isteyerek :)

Biz bugün doktora gittik keseyi gördükk :)
Sata göre 5+6yız :KK200::anneadayı:
Doktor 6+2 gibi iyi dedi..
Haftaya da nasipse kalp atışlarını duyarız dedi.

Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin. Aynıymış canım haftamız bence cumartesi günü gidicem doktor öyle çağırdı bende inşallah görürüm keseyi kalp atışlarını duymak için zaman var yani biraz daha ben belki duyarım diye ümit ediyordum ama keseyi de görsem sağlıklı olduğunun haberini de alsam yeter şu anda. Çok heyecanlıyım bende

Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin. Aynıymış canım haftamız bence cumartesi günü gidicem doktor öyle çağırdı bende inşallah görürüm keseyi kalp atışlarını duymak için zaman var yani biraz daha ben belki duyarım diye ümit ediyordum ama keseyi de görsem sağlıklı olduğunun haberini de alsam yeter şu anda. Çok heyecanlıyım bende
Aa evet aynıyızz doktorum perşembe gel duyarız kalp atışlarını dedi ama ben geciktircem az korkuyorum sonra duyamazsam diye İnşallah sende nedeni görürsünn sağlıkla kucağımıza alırızz

kızlar selamlar.
ya dün çok kötü hastaydım. grip mahvetti beni. birde bulantılar.. her şeyim birbirne karıştı. izin aldım erken gittim de biraz dinlenebildim..
o kadar sürede bile okadar çok yazışmışsınız ki hepsini okuyamadım :)

dün öğrendiğim bir şeyi paylaşayım sizlerle. tecrübeli anneler de yorum yazsınlar diğer hamileliklerinden bilelim lütfen :)
son adet tarihinizin ilk gününün son rakamı çift ise kız, tek ise erkek olurmuş. mesela son adet tarihimin ilk günü 24ü benim kızım olacak bu teoriye göre :)
sizlerden de yorum alalım lütfen..

kızlar selamlar.
ya dün çok kötü hastaydım. grip mahvetti beni. birde bulantılar.. her şeyim birbirne karıştı. izin aldım erken gittim de biraz dinlenebildim..

dün öğrendiğim bir şeyi paylaşayım sizlerle. tecrübeli anneler de yorum yazsınlar diğer hamileliklerinden bilelim lütfen :)
son adet tarihinizin ilk gününün son rakamı çift ise kız, tek ise erkek olurmuş. mesela son adet tarihimin ilk günü 24ü benim kızım olacak bu teoriye göre :)
Yok canım öyle birşey. İlk çocugumda 24 Aralıktı SAT oğlum oldu

kızlar selamlar.

Yaaa keşke doğru olsa o zaman benim de kızım oluyor ❤️ Ya tabiki hayırlısı sağlıklısı ama Allah biliyor kızım olsun istiyorum, hatta tarif ediyorum böyle adını güneş koyacağım sarışın veya kumral beyaz tenli gamzeli bi kızım olsun diye annem de ısmarlayınca olurmuymuş Allah'ın işine karışma diyor ama bi yerde okumuştum istediklerimiz Allah'ın gücüne gitmez ki o ol der ve olur detaylandırarak istemek güzelmiş ☺️☺️☺️

Yok canım öyle birşey. İlk çocugumda 24 Aralıktı SAT oğlum oldu

direk kafadan gitti yani diyorsun :):skandal:

Yaaa keşke doğru olsa o zaman benim de kızım oluyor ❤️ Ya tabiki hayırlısı sağlıklısı ama Allah biliyor kızım olsun istiyorum, hatta tarif ediyorum böyle adını güneş koyacağım sarışın veya kumral beyaz tenli gamzeli bi kızım olsun diye annem de ısmarlayınca olurmuymuş Allah'ın işine karışma diyor ama bi yerde okumuştum istediklerimiz Allah'ın gücüne gitmez ki o ol der ve olur detaylandırarak istemek güzelmiş ☺️☺️☺️

ayyy Allah'ım gönlüne göre versin.. okurken gözlerim doldu gerçekten. ne kadar güzel yazmışsın. hayırlısı olsun hakkında canımcım..rabbim sağlık sıhhat versin .. ilk erkek istiyorum nedense.. içim hoş oldu ya..

direk kafadan gitti yani diyorsun :):skandal:

ayyy Allah'ım gönlüne göre versin.. okurken gözlerim doldu gerçekten. ne kadar güzel yazmışsın. hayırlısı olsun hakkında canımcım..rabbim sağlık sıhhat versin .. ilk erkek istiyorum nedense.. içim hoş oldu ya..
Kız çocuklarına karşı içimde hep böyle bişiy var 2 ablamın da kızı olmadı, annemde hep çok katıydı bize karşı hiç arkadaş gibi olamadık annemizle, yani sırası da hiç önemli değil atıyorum 3 tane çocuğum olacaksa biri kız olsun o da bana yeter ❤️☺️

Kız çocuklarına karşı içimde hep böyle bişiy var 2 ablamın da kızı olmadı, annemde hep çok katıydı bize karşı hiç arkadaş gibi olamadık annemizle, yani sırası da hiç önemli değil atıyorum 3 tane çocuğum olacaksa biri kız olsun o da bana yeter ❤️☺️

bende kızlara farklıyım.. annem hep der keşke bir tane daha kızım olaydı.. benim için elim kolum her şeyim kızım der.. bende mutlaka bir tane isterim..anneye yoldaştır candır kız çocuğu.. ama nedensizce ilk çocuğum erkek olsun o abi olsun kızıma istiyorum.. kızım evimizin minnoşu olsun istiyorum.. ben öyle oldum çnkü. abilerinin gülü minnakı oldum. kızım da öyle olsun.. sadece bir his işte..
annelik şimdiden bile çok güzel...:nazar::KK36:

bende kızlara farklıyım.. annem hep der keşke bir tane daha kızım olaydı.. benim için elim kolum her şeyim kızım der.. bende mutlaka bir tane isterim..anneye yoldaştır candır kız çocuğu.. ama nedensizce ilk çocuğum erkek olsun o abi olsun kızıma istiyorum.. kızım evimizin minnoşu olsun istiyorum.. ben öyle oldum çnkü. abilerinin gülü minnakı oldum. kızım da öyle olsun.. sadece bir his işte..
annelik şimdiden bile çok güzel...:nazar::KK36:
Kesinlikle çok güzel ya karnınızdaki susam taneleri için planlar yapıyoruz ☺️☺️❤️

Mrb.kizlar bizde bugun 8+2 olduk Elhamdulillah. Konunuza madozlama dalmis gibi olucam ama 2li 3lu vs testleri bende yaptirmayi dusunmuyorum. Allah cc herseyin iyisini bilir. Allah buyuktur. Insallah hepimizin hayirli ve saglikli evlatlari olur. Bu arada erken biliyorum ama seker yuklemeside yaptirmayi dusunmuyorum. Kimseye karismam extra arastirmis biri degilim . Ama benim annem ananem babanem ninem vs yaptirmadiysa benimde yaptirmama gerek yok :) Ben bu kafadayim. Bu arada dogumumuz Allah nasip ederse 5 Eylul.. :)
Canım şeker yüklemesini bilmem de ikili ve üçlü testleri yaptır bence ben önceki gebeliğimde yaptırmadım (23 haftalık kaybettiğim) çok kanamam oldu doktorlar çok kızdı yaptırmadığım için Allah korusun ama herhangi bir sorun olduğunda o testler yol gösterici oluyo.

Canım bende öyleydim herşey 7. haftada başladı çok fena mide bulantısı
Bende 7 haftama girdim ama hala bişey yok aşırı göğüs hassasiyetinden başka bendemi bi problem var ya diğer hamileliğimde hiç belirtim yoktu boş gebelik denildi zaten içim içimi yiyo yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum pazartesi gidicem bebeği görmeye inşallah bi sıkıntı yoktur ee biraz midemde bulansıb yahu

canım ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim..meğer hipotoidi olmuşum ve pıhtılaşma faktörü varmış..neyse işte o hamileliğimde çarpıntıdan ölüyordum nefes alamıyor gece gündüz uyuyamıyordum..tansiyon düşük nabız daha da düşük çıkıyordu..dr kardiyoloğa bile gönderdi holter takıldı o dr da şaşırdı bayılırsın yollarda tek başına dolaşma ama kalple ilgili değil bu dedi..kısaca hepsi troid ile ilgili çıktı hemen en kısa zamanda tsh baktır ve 2.5 üstüne hamilelikte çıkmaması gerektiğini bil..ben şu anda 25 mg eutr..kullanarak hamile kaldım o türden bir şikayetimde yok ama doz arttırılması gerekecek diye aylık kontroldeyim..ihmal etme derim hem düşük hem zeka geriliği nedenleri arasında en önemlisidir...tedavisi en basiti ama en dikkatten kaçanıdır troid sorunları!
Benimde var şuan 1,5 çok şükür peki kan pıhtılaşması bunamı bağlı oluyomuş bunu ilk defa duydum yoksa ayrıyetenmi çıktı pıhtılaşma ilaç vs bişey çıktımı bu arada bende ilk gebeliğimi kaybettim 9 haftada benimde kalp çarpıntım oluyo ilk hamilelikte 4 veya 5 ti hatırlamıyorum tam

Back