• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay ben bugun kustum:KK43: bulantılarım artiyor sanki gunden gune :KK43: sabah mideme tek iyi gelen sey yoğurtlu ekmek ustu pul biber ve portakal elma mandalin falan. Sut yumurta tuketemez oldum ya :KK43:
Aynen canım bende bazı yiyeceklerden tiksindim gerçekten . Tamda tüketilmesi gerekenleri yiyemiyorum

Benimde bazen olmuyo çok rahatim bazende çok bulantim oluyo. Kizimda 7.8. Hafta gibi baslamisti ama hep kusuyodum öğlene kadar. Bu sefer 5. Haftada basladi sadece bulantim var kusma yok. Her hamilelik farklı
Evey arkadaşım ilk kizimda benimde çok kusmam olurdu . Şimdi benimde sadece bulantı . Umarım kusmalar başlamaz

Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi

Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim

Sabah uyanınca bende birşey yok .en yoğun olduğu vakitler benimde akşam . Herkes sabah bulantısı çekiyor . Bende buna bir türlü anlam veremiyorum . Gece yatarken bile bulantimin devam ettiği günler oluyor

Benimde bazen olmuyo çok rahatim bazende çok bulantim oluyo. Kizimda 7.8. Hafta gibi baslamisti ama hep kusuyodum öğlene kadar. Bu sefer 5. Haftada basladi sadece bulantim var kusma yok. Her hamilelik farklı

Cevremdeki insanlar kızda daha çok kusuluyor . Erkek bebekte çoğunlukla bulantı olur kusma olmaz diyorlar . Ama bilemiyorum tabi bilimsel açıklaması yok :-) kizimda çok kustum bunda kusmuyorum eger erkekse bu tez doğru :-)

Cevremdeki insanlar kızda daha çok kusuluyor . Erkek bebekte çoğunlukla bulantı olur kusma olmaz diyorlar . Ama bilemiyorum tabi bilimsel açıklaması yok :-) kizimda çok kustum bunda kusmuyorum eger erkekse bu tez doğru :-)
Ilerleyen günlerde gorecegiz hayirlisiyla insallah. Ama niyeyse kizim olacak gibi bir his var ruyamdada cinsiyet öğreniyodum kizim olacakti. Hemde doktorum ferhat göçer di:-)

Bu arada kızlar ağıstos annelerinden arkadaşım anne sütünden kolye yapmaya başlamış ve şuanda çekilişi var. Katılmak isteyen olursa @annesutundenkolye diye aratabilirsiniz instada.

Of of onlar ne paralar öyle. Bana çok yüksek geldi ki sizin daha çokmuş. Umarım karşılığını veriyorlardır.

canım istanbulda gata yakın mı size.

Ben ilk doğumumu ankara gatada yapmıştım çok memnundum.

Gerçekten çok para bir muayene 230 yazmış arkadaş diğer arkadaş daha çok veriyoruz demiş. Allah bereket versin hepimizin kazancına ama çok grldi bana. Bir burada özele 75 muayene ücreti veriyoruz sanırım doğum da 1250 falan.
Evet canim bizim doktorun muayene ucreti 400 tl dogum icin 6000 aliyor ve hastanede 12000 aliyor.

Bursa acıbadem biraz farklı gerçekten. Neyse bikerelik verilir artık yapacak bişey yok,eskişehir çok iyiymiş fiyat anlamında :) özel sağlık sigortaları ilk bir yıl hamilelik ve doğumu karşılamıyor.

öyleymiş yararlanmak için hamileliğin 6 ay öncesinden yaptırmış olmak lazımmış e benim tedaviyle oldu önceden nerden bileyim ama çocuk kontrollerinde falan yararlanırız artık

alakası yok canım kuzenimin eşi 3 ay kustu kilo verdi çok fenaydı durumu ama erkek oldu.Hayırlısı olsun

Evet canim bizim doktorun muayene ucreti 400 tl dogum icin 6000 aliyor ve hastanede 12000 aliyor.

hastane doktordan ayrı 12000 tl mi alıyor anlamadım ben

Aynen öyle canım nete bakınca çok stres yaptım aklıma neler geldi
Canım internette aratma hiç birşeyi doktorum bana internete bakma bana sor bir şey kafana takıldımı dedi bende bir daha hiç aratmadım bişi. Hamile olmadan önce herşeye bakardım strese sokuyor insanı

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur iç nane limon iç terle güzelce hemencecik toparlan

Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi

Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim

Canım ben Eskişehirdeyim eğer Acıbadem istemiyorsan vişnelikte oturuyorum ben kab tahliline gittim oraya Ümit hastanesinde Tansel bey vardı oraya geçmiş biraz yoğun biri ama tavsiye ederim fiyatının uçuk olacağını düşünmüyorum.

Sağol canım hepimizin inşallah

Ben hiç duymadım doğum için o kadar paralar. Benim gittiğim dr uzman 120 tl doçent var 150 tl. İşyerinden arkadaşım ekimde 3000 tl ye yaptırdı başka bi kadın doktorda ama acıbademde şimdi 5000 miş tabi tam olarak ben oraya gidince öğrenicem ilk muayeneye tüp doktorum çağırdı ama aralıkta muayeneye gittiğimde öyleydi şehir çok farkediyor mesela bursa acıbadem 350 tl muayene
Canım tansel beyi duydum fakat erkek pek istemiyorum şimdi anadoluya geçmiş hatta anadoluda gulbin varmış onun hakkında bilgine var mi

Canım tansel beyi duydum fakat erkek pek istemiyorum şimdi anadoluya geçmiş hatta anadoluda gulbin varmış onun hakkında bilgine var mi

Gülbin'e de bir iki defa gittim çok detaylu muayene için gitmedim ama o da iyi o da Anadolu'ya geçmiş evet ona da gidebilirsin. Evimde oraya çok yakın beklerim :)

Back