- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #2.681
Gerçekten çok şanslısın arkadaşım masallahBenim hiç bulantım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok şanslısın arkadaşım masallahBenim hiç bulantım yok
Benimde bulantım çok var canım dün sabah bi tamamen iyi gibi uyandım normalde kalktığım gibi kusuyorum hatta neden iyiym dedim ama meğer iyi değilmişim
Aynen canım bende bazı yiyeceklerden tiksindim gerçekten . Tamda tüketilmesi gerekenleri yiyemiyorumAy ben bugun kustum bulantılarım artiyor sanki gunden gune sabah mideme tek iyi gelen sey yoğurtlu ekmek ustu pul biber ve portakal elma mandalin falan. Sut yumurta tuketemez oldum ya
Evey arkadaşım ilk kizimda benimde çok kusmam olurdu . Şimdi benimde sadece bulantı . Umarım kusmalar başlamazBenimde bazen olmuyo çok rahatim bazende çok bulantim oluyo. Kizimda 7.8. Hafta gibi baslamisti ama hep kusuyodum öğlene kadar. Bu sefer 5. Haftada basladi sadece bulantim var kusma yok. Her hamilelik farklı
Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi
Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim
Benimde bazen olmuyo çok rahatim bazende çok bulantim oluyo. Kizimda 7.8. Hafta gibi baslamisti ama hep kusuyodum öğlene kadar. Bu sefer 5. Haftada basladi sadece bulantim var kusma yok. Her hamilelik farklı
Ilerleyen günlerde gorecegiz hayirlisiyla insallah. Ama niyeyse kizim olacak gibi bir his var ruyamdada cinsiyet öğreniyodum kizim olacakti. Hemde doktorum ferhat göçer diCevremdeki insanlar kızda daha çok kusuluyor . Erkek bebekte çoğunlukla bulantı olur kusma olmaz diyorlar . Ama bilemiyorum tabi bilimsel açıklaması yok kizimda çok kustum bunda kusmuyorum eger erkekse bu tez doğru
Ya bende bulansın istiyorum ama yok yAni ilk yA bi de hissetmek istiyorumGerçekten çok şanslısın arkadaşım masallah
Allah senin iyiliğini versin, ne istediğini hiç bilmiyorsun. İnan beslenememek çok kötü hem bebiş için se hiç iyi bişey değil. İnşaşlah mide bulantısız ama sorunsuz bir gebelik geçirirsin kızımdaki gibi :)Ya bende bulansın istiyorum ama yok yAni ilk yA bi de hissetmek istiyorum
Evet canim bizim doktorun muayene ucreti 400 tl dogum icin 6000 aliyor ve hastanede 12000 aliyor.Of of onlar ne paralar öyle. Bana çok yüksek geldi ki sizin daha çokmuş. Umarım karşılığını veriyorlardır.
canım istanbulda gata yakın mı size.
Ben ilk doğumumu ankara gatada yapmıştım çok memnundum.
Gerçekten çok para bir muayene 230 yazmış arkadaş diğer arkadaş daha çok veriyoruz demiş. Allah bereket versin hepimizin kazancına ama çok grldi bana. Bir burada özele 75 muayene ücreti veriyoruz sanırım doğum da 1250 falan.
Hangi doktra gidiyorsunuz muayene ve dogum ücreti ne kadar acaba bende arastirma içindeyimMerhaba kızlar ben de nasipse ikinci kez bir Eylül annesi olacağım. Şu an Medical Park Bahcelievler 'e gidiyorum. Benimle aynı hastaneye giden arkadasim sizin doktorunuz kim?
Bursa acıbadem biraz farklı gerçekten. Neyse bikerelik verilir artık yapacak bişey yok,eskişehir çok iyiymiş fiyat anlamında :) özel sağlık sigortaları ilk bir yıl hamilelik ve doğumu karşılamıyor.
Cevremdeki insanlar kızda daha çok kusuluyor . Erkek bebekte çoğunlukla bulantı olur kusma olmaz diyorlar . Ama bilemiyorum tabi bilimsel açıklaması yok kizimda çok kustum bunda kusmuyorum eger erkekse bu tez doğru
Evet canim bizim doktorun muayene ucreti 400 tl dogum icin 6000 aliyor ve hastanede 12000 aliyor.
Bende istiyorum ama bi yandan da tırsmıyo değilim kusmak zor bişey istermiydim isterdim şöyle bi iki kere ama tık yok aynıyız senle canımYa bende bulansın istiyorum ama yok yAni ilk yA bi de hissetmek istiyorum
Canım internette aratma hiç birşeyi doktorum bana internete bakma bana sor bir şey kafana takıldımı dedi bende bir daha hiç aratmadım bişi. Hamile olmadan önce herşeye bakardım strese sokuyor insanı
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur iç nane limon iç terle güzelce hemencecik toparlan
Bende bir gün iyiyim bir gün kötü. Birde hep akşamları bulantım var çözemedim bu işi
Dün akşam ben öyleydim bulantıdan telefona bakamadım. Birşey izleyemedim televizyondaki şeyler bile hareket ettikçe midem çalkalanıyor benim
Canım tansel beyi duydum fakat erkek pek istemiyorum şimdi anadoluya geçmiş hatta anadoluda gulbin varmış onun hakkında bilgine var miCanım ben Eskişehirdeyim eğer Acıbadem istemiyorsan vişnelikte oturuyorum ben kab tahliline gittim oraya Ümit hastanesinde Tansel bey vardı oraya geçmiş biraz yoğun biri ama tavsiye ederim fiyatının uçuk olacağını düşünmüyorum.
Sağol canım hepimizin inşallah
Ben hiç duymadım doğum için o kadar paralar. Benim gittiğim dr uzman 120 tl doçent var 150 tl. İşyerinden arkadaşım ekimde 3000 tl ye yaptırdı başka bi kadın doktorda ama acıbademde şimdi 5000 miş tabi tam olarak ben oraya gidince öğrenicem ilk muayeneye tüp doktorum çağırdı ama aralıkta muayeneye gittiğimde öyleydi şehir çok farkediyor mesela bursa acıbadem 350 tl muayene
Latif Bey doktorum 230 tl muayene ücreti
Canım tansel beyi duydum fakat erkek pek istemiyorum şimdi anadoluya geçmiş hatta anadoluda gulbin varmış onun hakkında bilgine var mi