- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.581
Gittim canım bebeğin kalp atışını duyduk şükür ams 1 hafta geriden geliyor. Bir de kanama var 1.5 cm lik. Progestan verdi dinlen dedi.Ne yaptın canım dr a gidecektin , görmüşsündür inş kalp atışını duymuşsundur
Kese şekline dr herhangi bir şey dedi mi bozulma filan mı varda, bir şey demediyse takma kafana, ultrason resmî çekilirken kayma yapıyor bazen , benim geçen hafta gittiğimde 2 resim verdi, biri yuvarlar biri kıvrık
Güzel canım artışın. İnşallah sağlıklı nir gebeliktir. Maşallah bebiş okuşur oluşmaz öğrenmişsin gebeliği:)9 gün önce değerim 1.24 du
Bugün 55.14 artış nasıl sizce kızlar
inşallah düşük yaptım geçen ay bhcg takibi yapıyorum geçen aydan beri bugünde içimden yapmak geldi tedbir amaclı dikkatli olmak için sorunsuz gebelikler olsun herkes içinGüzel canım artışın. İnşallah sağlıklı nir gebeliktir. Maşallah bebiş okuşur oluşmaz öğrenmişsin gebeliği:)
Bekle bence de, acele edince görünmedi haftaya gel dese canın sıkılacak en iyisi beklemek, ilk 3 ay bebeğin büyümesinin en hızlı olduğu dönem bi kaç günde bile değişikliktik gösterir.O zaman ben haftaya cumartesiyi tüp bebek doktorumun çağırdığı zamanı bekleyeyim dimi haftaiçi burada hiç.gitmeyeyim 6 haftam bitmiş olacak kafam da bulanmasın
Kalp atışını duyuysan iyi canım sevindim, sat a göre hesaplar herkesin tam tutmaz bence döllenme zamanı farklılık gösterir.Gittim canım bebeğin kalp atışını duyduk şükür ams 1 hafta geriden geliyor. Bir de kanama var 1.5 cm lik. Progestan verdi dinlen dedi.
Sağol canım eşim yardımcı oluyor şimdilik pazartesi de bir yakınımızın kızı gelecek üniversitede okuyan.Kalp atışını duyuysan iyi canım sevindim, sat a göre hesaplar herkesin tam tutmaz bence döllenme zamanı farklılık gösterir.
Aman dikkat et ani hareketler yapma, bi tane daha çocuğun var ama karnındakini unutma
Bekle bence de, acele edince görünmedi haftaya gel dese canın sıkılacak en iyisi beklemek, ilk 3 ay bebeğin büyümesinin en hızlı olduğu dönem bi kaç günde bile değişikliktik gösterir.
Insallah canimTabi daha erkendi senin ben tam bir hafta sonra gideceğim o zaman karından görünür bir sorun yoksa Allahın izniyle de kalp atışını duyar mıyım bilemiyorum bu haftada geçse..
Ayyy teşekürler kuzum çok sağol inşallahAllah sabır versin canım. Kısa zamanda sağlıkla tekrar gebe kalırsın inşallah.
Yok ikinci oldu ikidir 10 'ar gün geçiyor sonra adet gibi geliyor ilkinde 10.84 tu ikinci ayında ise 133 iki günü sonrasında ise 126 sonra 97 ve 3 gün sonra adet gibi geri geliyorAllah yardımcın olsun değerin ne kadardı ne kadara kadar düştü inşallah rabbim tekrar daha sağlıklı evlatlar nasip eder peki ilk kayıpmı genelde ilk kayıplarda hemen yapmıyorlar ya kan pıhtılaşma testini
Canım çok kolay tarifler var mayalama gerektirmeyen poğaça tarifim var mesela sana tarif verebilirim hem içine istediğin marka peynir koyarsın hem bol tutarsın. yufkadan da börek yapabilirsin. Beslenmene dikkat etmen lazım bir hafta içinde bakliyat,sebze,et,özellikle balık mutlaka tüketmelisin her çeşit yemelisin bol meyve yeşillik dışarıdan alma canım
Becerirsin canım neden becermeyesin. Denedin mi hiç. Mayalı hamurlarımi beğenirler benim de ama börek açamam. Onun da yufkasını hazır alıp kendim yapıyorum.
Alma dışarıdan. Bir akşam pişir at dondurucuya canın çektikçe çıkart ısıt ye.
En iyisini yapmışsın müjde vermek kolay da köyü haber vermek zor. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah kuzularımızı.
Kimyasa gebelik mi yaşıyosun acaba inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olur bak bnde 9 haftalık kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım tekrar düşükten ve kürtajdan sonrası hemen oluyo allah tez zamanda versin inşallah sağlıklıcaYok ikinci oldu ikidir 10 'ar gün geçiyor sonra adet gibi geliyor ilkinde 10.84 tu ikinci ayında ise 133 iki günü sonrasında ise 126 sonra 97 ve 3 gün sonra adet gibi geri geliyor
Canım ben yaşamadım bunu ama kayınvalidem söyledi böyle böyle seyirme gibi birşey hissediyormusun diye erkek bebek hemen hareketlenirmiş ondan olurmuş dedi :)Arkadaşlar ben bugun 8.haftama girdim karnimda ve kasigimda seyirme hissediyorum pit pit atiyor resmen bu tarz bir belirti yasayaniniz var mi ?
İlk gebeliğimde vardı kasığımda pıt pıt seğirmeler ama o zaman hamile olduğumu bilmiyodum tabi günüm baya gecikmişti 1 haftadan fazla sonrasında da oldu olabilir yani. Bu gebeliğimde olmadı daha hiçArkadaşlar ben bugun 8.haftama girdim karnimda ve kasigimda seyirme hissediyorum pit pit atiyor resmen bu tarz bir belirti yasayaniniz var mi ?
İnşallah tatlım ya çok istiyorum bebeğimin içimde büyüdgünü hissetmek ama daha ysşım küçük ve 6 aylık evliyim 19 yaşındayım :)Kimyasa gebelik mi yaşıyosun acaba inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olur bak bnde 9 haftalık kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım tekrar düşükten ve kürtajdan sonrası hemen oluyo allah tez zamanda versin inşallah sağlıklıca
Ben de çok büyük sayılmam 21 yaşındayım yeni girdimİnşallah tatlım ya çok istiyorum bebeğimin içimde büyüdgünü hissetmek ama daha ysşım küçük ve 6 aylık evliyim 19 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?