2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gittim canım bebeğin kalp atışını duyduk şükür ams 1 hafta geriden geliyor. Bir de kanama var 1.5 cm lik. Progestan verdi dinlen dedi.

Güzel canım artışın. İnşallah sağlıklı nir gebeliktir. Maşallah bebiş okuşur oluşmaz öğrenmişsin gebeliği:)
inşallah düşük yaptım geçen ay bhcg takibi yapıyorum geçen aydan beri bugünde içimden yapmak geldi tedbir amaclı dikkatli olmak için sorunsuz gebelikler olsun herkes için

O zaman ben haftaya cumartesiyi tüp bebek doktorumun çağırdığı zamanı bekleyeyim dimi haftaiçi burada hiç.gitmeyeyim 6 haftam bitmiş olacak kafam da bulanmasın
Bekle bence de, acele edince görünmedi haftaya gel dese canın sıkılacak en iyisi beklemek, ilk 3 ay bebeğin büyümesinin en hızlı olduğu dönem bi kaç günde bile değişikliktik gösterir.

Gittim canım bebeğin kalp atışını duyduk şükür ams 1 hafta geriden geliyor. Bir de kanama var 1.5 cm lik. Progestan verdi dinlen dedi.
Kalp atışını duyuysan iyi canım sevindim, sat a göre hesaplar herkesin tam tutmaz bence döllenme zamanı farklılık gösterir.
Aman dikkat et ani hareketler yapma, bi tane daha çocuğun var ama karnındakini unutma

Sağol canım eşim yardımcı oluyor şimdilik pazartesi de bir yakınımızın kızı gelecek üniversitede okuyan.

Çok haklısın, kucağıma almıyorum bıgünden itibaren kızımı.

Bekle bence de, acele edince görünmedi haftaya gel dese canın sıkılacak en iyisi beklemek, ilk 3 ay bebeğin büyümesinin en hızlı olduğu dönem bi kaç günde bile değişikliktik gösterir.

Evet canım şimdilerde gün gün ne çok değişiklik oluyor betama göre salı falan kese karından görünür duruma gelecek çarşamba ölçtürmüştüm en son aynı hızla artıyorsa eğer. Ben cumartesi gidicem kalp atışını da duyarım inşallah hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmaz

Güzel anneler selam
Bugün kontrole gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. O ses o kadar muhtesemdi ki. Eşimle birbirimize bakışımız o kadar çok şey anlattı ki o anda. Rabbim devamını nasip etsin inşallah
7+2. Her şey normal seyrinde. Tahlillerim normal cıktı. Vitaminler için erken şu an bir sıkıntı yok dedi.
Kusmalar yanmalar bunlar normal süreç dedi .. ama eve geldik içim dışıma çıktı yine. Dayanıyoruz mecburen.
Hepinize güzellikler diliyorum cici annelr

Arkadaşlar ben bugun 8.haftama girdim karnimda ve kasigimda seyirme hissediyorum pit pit atiyor resmen bu tarz bir belirti yasayaniniz var mi ?

Yok ikinci oldu ikidir 10 'ar gün geçiyor sonra adet gibi geliyor ilkinde 10.84 tu ikinci ayında ise 133 iki günü sonrasında ise 126 sonra 97 ve 3 gün sonra adet gibi geri geliyor

Ah ya, halim olsa deneyeceğim ama o da yok. Sabah 6 buçukta çıkıyorum evden, akşam 8de giriyorum. 2 gün tatilimde de ancak evi temizle dip köşe, zaten hemen yoruluyorum, 1 günü tüm gün yatayım tembellik edeyim desem hemen bi yerden çağırıyorlar, ya da başka bir işimiz oluyor falan. Bahane değil tabii bunlar da, ruhum tembel ne yapayım.

Yok ikinci oldu ikidir 10 'ar gün geçiyor sonra adet gibi geliyor ilkinde 10.84 tu ikinci ayında ise 133 iki günü sonrasında ise 126 sonra 97 ve 3 gün sonra adet gibi geri geliyor
Kimyasa gebelik mi yaşıyosun acaba inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olur bak bnde 9 haftalık kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım tekrar düşükten ve kürtajdan sonrası hemen oluyo allah tez zamanda versin inşallah sağlıklıca

Arkadaşlar ben bugun 8.haftama girdim karnimda ve kasigimda seyirme hissediyorum pit pit atiyor resmen bu tarz bir belirti yasayaniniz var mi ?
Canım ben yaşamadım bunu ama kayınvalidem söyledi böyle böyle seyirme gibi birşey hissediyormusun diye erkek bebek hemen hareketlenirmiş ondan olurmuş dedi :)

İlk gebeliğimde vardı kasığımda pıt pıt seğirmeler ama o zaman hamile olduğumu bilmiyodum tabi günüm baya gecikmişti 1 haftadan fazla sonrasında da oldu olabilir yani. Bu gebeliğimde olmadı daha hiç

İnşallah tatlım ya çok istiyorum bebeğimin içimde büyüdgünü hissetmek ama daha ysşım küçük ve 6 aylık evliyim 19 yaşındayım :)

Herkese merhaba :)
Ben de hamileler kervanına katılmış bulunmaktayım çok şükür :)
6+5 günlüğüm geçen ayın 5 inde kimyasal gebelik yaşadım bir ay geçmeden tekrar hamile kaldım çok şükür umarım bunda bir sorun yaşamam ilk bebişim olacak inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…