2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Pazartesi günü gidecektim inş artmaz çok endişeliyim..şimdilik iyiyim ama bekliycem artık

Yat dinlen kontrol et artarsa gidersin genelde kahverengi olunca korkmayın diyorlar. bende bugün kayınvalidemin mezarlığına gittim kayınpederimi de aldım orada ayakta birşey aktı dedim birşey oldu ordan kayınpederime geçtik doğru lavaboya koştum neyse ki progesteron kapsül gelmiş çok korktum hafyaya c.tesi kontrolüm tüp bebek doktorunda ama haftaiçi buradaki doktoruma gitsem mi kese için diyorum bir yandan bekleyeyim diyorum kararsızım

evet canım düşük bitti değerim düştü bu yeni bir hamilelik

Ah nerde kendim yapayım, hiç beceremem peynirli falan alıyorum ne yapayım. Çok zorlanıyorum, ben yemek yapmayı da beceremem, bir bildiğim mercimek kuru fasulye falan, hep et , sebze haşlama ile beslenen biriyim. Hiç birini midem almıyor. Anneme de gidemiyorum beni besle diye, bilmiyor daha, düşükten korktuğum için söyleyemiyorum. 31 ocakta kontrolüm var, bir 9 haftaya gireyim öyle söyleyeceğim.

Yok ben hiç dışardan börek yiyemem poğaça falan eh işte bir yer var güzel yapan ama evde yapmak daha iyi benimde canım ıspanaklı börek istiyordu annem yaptı onu yedim. dediğin gibi hamurişi aslında yararı yok bebeğe boşa kilo yapar kuruyemiş pekmez tahin meyve bunlarla beslenip sağlıklı kilo almak lazım yaparkende evde yapıp içini fazla tutarız dışarda ne marka koyuyorlar belli değil bir de azıcık

evet canım düşük bitti değerim düştü bu yeni bir hamilelik

Gözün aydın bu sefer devam etsin sağlıkla

Canım çok kolay tarifler var mayalama gerektirmeyen poğaça tarifim var mesela sana tarif verebilirim hem içine istediğin marka peynir koyarsın hem bol tutarsın. yufkadan da börek yapabilirsin. Beslenmene dikkat etmen lazım bir hafta içinde bakliyat,sebze,et,özellikle balık mutlaka tüketmelisin her çeşit yemelisin bol meyve yeşillik dışarıdan alma canım

Becerirsin canım neden becermeyesin. Denedin mi hiç. Mayalı hamurlarımi beğenirler benim de ama börek açamam. Onun da yufkasını hazır alıp kendim yapıyorum.

Alma dışarıdan. Bir akşam pişir at dondurucuya canın çektikçe çıkart ısıt ye.

En iyisini yapmışsın müjde vermek kolay da köyü haber vermek zor. Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah kuzularımızı.

İyi aklıma getirdin tahin pekmez yemiyordum ne zamandır. Severim de yapıp yiteyim birazdan.

Canım benim tüp bebek yani hazır embriyo koyuldu geç döllenme olmaz beta hcg de iki katından daha fazla arttı hep bakalım kakp atışı duyulmayabilir ama kese ve bebeği görsek de rahatlıcam biraz acaba haftaiçi buradakü doktora mı gitsem dedim c.tesi tüp doktoruna bursaya giderim yine ama ya çok görünmezse moralim bozulur diyorum fatoceren benden 1 gün önce transferi bugün keseyi gördü

Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş
Ne yaptın canım dr a gidecektin , görmüşsündür inş kalp atışını duymuşsundur
Kese şekline dr herhangi bir şey dedi mi bozulma filan mı varda, bir şey demediyse takma kafana, ultrason resmî çekilirken kayma yapıyor bazen , benim geçen hafta gittiğimde 2 resim verdi, biri yuvarlar biri kıvrık

İyi aklıma getirdin tahin pekmez yemiyordum ne zamandır. Severim de yapıp yiteyim birazdan.

ye canım hem sağlıklı hem enerji verir valla bende evde var ama aklıma gelip yemedim hiç kahvaltılarda yiyeyim bari ekmek banıp banıp hmmm:)) ben 40 kiloyum kilo almam lazım biraz

Bence
bence sıkıntı yapma bebişinde orda maşallah daha ne olsun :) kese hep yuvarlak kalmayacak bence büyüdükçe şekli değişir gibi geliyor.

Keseyi görürsün bence, ama bebek için erken, karından ultrasonla 6. haftanın sonu 7. hafta gibi görünür

inşallah çok tesekkur ederim canim

Canim yalniz benimkini vajinal ultrasonla gordu. Karindan da bakti karalti var bu muhtemelen kese ama emin olalim dedi alttan muayene etti.ama sen haftaya gidersen karindan gorunur muhtemelen.sen vajinal istemiyorsun ya soyliyeyim dedim.

Keseyi görürsün bence, ama bebek için erken, karından ultrasonla 6. haftanın sonu 7. hafta gibi görünür

O zaman ben haftaya cumartesiyi tüp bebek doktorumun çağırdığı zamanı bekleyeyim dimi haftaiçi burada hiç.gitmeyeyim 6 haftam bitmiş olacak kafam da bulanmasın

Canim yalniz benimkini vajinal ultrasonla gordu. Karindan da bakti karalti var bu muhtemelen kese ama emin olalim dedi alttan muayene etti.ama sen haftaya gidersen karindan gorunur muhtemelen.sen vajinal istemiyorsun ya soyliyeyim dedim.

Tabi daha erkendi senin ben tam bir hafta sonra gideceğim o zaman karından görünür bir sorun yoksa Allahın izniyle de kalp atışını duyar mıyım bilemiyorum bu haftada geçse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…