- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.561
Pazartesi günü gidecektim inş artmaz çok endişeliyim..şimdilik iyiyim ama bekliycem artık
evet canım düşük bitti değerim düştü bu yeni bir hamilelikGözün aydın diyeceğim sana yani o kadar takmıştın ki çünkü hiiiç şikayet etme
Canım bulanınca tabi daha hamile moduna giriyorsun geçen hafta benimde karışıyordu midem bu hafta pek yok sonra da olmasın dersin
Bende su içeyim o zaman daha iyi görünür.Tüp bebek yaptırdım transferde de su içiriyorlar görmek için ama muayene için hiç aklıma gelmemişti.
Ah şu sürekli fikir beyan edenler yahu nereden biliyor bebek büyüdükçe de yuvarlak kalmasının imkanı yok başta da öyle çok belirli şekli olan bişey değil ki herkesin farklı dr sorun var dememiş boşver
1.24 gibi bir değere düşünce tekrar yükselmesi çok zor aslında gebelik aralıkta başlamış ve düşüş olmuş ondan sonra tekrar denememiz oldu ve yeni bir hamilelik mi başladı acaba hayırlı olsun
Ayy gözün aydın canım Maşallah kalp atışlarını da görürsün haftaya filan darısı başıma inşallah normal bir gebeliktir benim de. Bir hafta nasıl geçecek bilmem.
Benimde hemen midem kazınıyor bişeyler yiyorum yemek yerken birden çok bişey yiyemiyorum da ara atıştırmalar yapıyorum. kuruyemiş az meyve her akşam muzlu ballı süt falan. 40.5 kiloyum çok gün içinde yiyince 41 olıyorum ama karnımda da garip bir şişkinlik var
amin inşallahMerhaba canım hoşgeldin, şnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin:)
Ah nerde kendim yapayım, hiç beceremem peynirli falan alıyorum ne yapayım. Çok zorlanıyorum, ben yemek yapmayı da beceremem, bir bildiğim mercimek kuru fasulye falan, hep et , sebze haşlama ile beslenen biriyim. Hiç birini midem almıyor. Anneme de gidemiyorum beni besle diye, bilmiyor daha, düşükten korktuğum için söyleyemiyorum. 31 ocakta kontrolüm var, bir 9 haftaya gireyim öyle söyleyeceğim.Kendin mi yapıyorsun evde poğaça böreği falan. İçine peynir patates koy bari çünkü hamur tek bAşına bebişe hiç yaramaz.
Benim de cAnım börek istedi bugün satın Ldık yarım dilim bile yiyemedim. Neden o kadar yağ koyRlar anlamış değilim hem maliyeti artırıtor hem de hiç lezzetli olmuyor.
Kendin mi yapıyorsun evde poğaça böreği falan. İçine peynir patates koy bari çünkü hamur tek bAşına bebişe hiç yaramaz.
Benim de cAnım börek istedi bugün satın Ldık yarım dilim bile yiyemedim. Neden o kadar yağ koyRlar anlamış değilim hem maliyeti artırıtor hem de hiç lezzetli olmuyor.
evet canım düşük bitti değerim düştü bu yeni bir hamilelik
Ah nerde kendim yapayım, hiç beceremem peynirli falan alıyorum ne yapayım. Çok zorlanıyorum, ben yemek yapmayı da beceremem, bir bildiğim mercimek kuru fasulye falan, hep et , sebze haşlama ile beslenen biriyim. Hiç birini midem almıyor. Anneme de gidemiyorum beni besle diye, bilmiyor daha, düşükten korktuğum için söyleyemiyorum. 31 ocakta kontrolüm var, bir 9 haftaya gireyim öyle söyleyeceğim.
Becerirsin canım neden becermeyesin. Denedin mi hiç. Mayalı hamurlarımi beğenirler benim de ama börek açamam. Onun da yufkasını hazır alıp kendim yapıyorum.Ah nerde kendim yapayım, hiç beceremem peynirli falan alıyorum ne yapayım. Çok zorlanıyorum, ben yemek yapmayı da beceremem, bir bildiğim mercimek kuru fasulye falan, hep et , sebze haşlama ile beslenen biriyim. Hiç birini midem almıyor. Anneme de gidemiyorum beni besle diye, bilmiyor daha, düşükten korktuğum için söyleyemiyorum. 31 ocakta kontrolüm var, bir 9 haftaya gireyim öyle söyleyeceğim.
İyi aklıma getirdin tahin pekmez yemiyordum ne zamandır. Severim de yapıp yiteyim birazdan.Yok ben hiç dışardan börek yiyemem poğaça falan eh işte bir yer var güzel yapan ama evde yapmak daha iyi benimde canım ıspanaklı börek istiyordu annem yaptı onu yedim. dediğin gibi hamurişi aslında yararı yok bebeğe boşa kilo yapar kuruyemiş pekmez tahin meyve bunlarla beslenip sağlıklı kilo almak lazım yaparkende evde yapıp içini fazla tutarız dışarda ne marka koyuyorlar belli değil bir de azıcık
Gözün aydın bu sefer devam etsin sağlıkla
Ben normal gittim canım sıkışık değildim dr herhangi uyarıda bulunmadı.Kalp atışı için idrara sıkışık mi gidiliyor simdi ona gore gideyim ben de :)
Doğrudur canım geç döllenmedir, haftaya 6+1 oluyorsan kese görünür ama bebek görünmeyebilir stres yapma sakın, geçen hafta gittiğimde 6+1 di benim kesenin içi boştu görünmedi, ister istemez stres oldum dr normal daha çok küçük dedi, dün gittiğimde kuzumu hemen gördüm şükür , ne güzel duygudur o, Allah herkese nasip etsin
Ne yaptın canım dr a gidecektin , görmüşsündür inş kalp atışını duymuşsundurKızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş
İyi aklıma getirdin tahin pekmez yemiyordum ne zamandır. Severim de yapıp yiteyim birazdan.
bence sıkıntı yapma bebişinde orda maşallah daha ne olsun :) kese hep yuvarlak kalmayacak bence büyüdükçe şekli değişir gibi geliyor.Eki Görüntüle 2097662
Ay çok mutlu oldum demek kesede bir sorun yok :)
Canım doktor kesede sıkıntı var demedi ama arkadaşım aklıma kurt düşürdü işte.
Kesenin sol yanında karaladığım yer ise kanama alanı
Keseyi görürsün bence, ama bebek için erken, karından ultrasonla 6. haftanın sonu 7. hafta gibi görünürCanım benim tüp bebek yani hazır embriyo koyuldu geç döllenme olmaz beta hcg de iki katından daha fazla arttı hep bakalım kakp atışı duyulmayabilir ama kese ve bebeği görsek de rahatlıcam biraz acaba haftaiçi buradakü doktora mı gitsem dedim c.tesi tüp doktoruna bursaya giderim yine ama ya çok görünmezse moralim bozulur diyorum fatoceren benden 1 gün önce transferi bugün keseyi gördü
inşallah çok tesekkur ederim canimYok ben hiç dışardan börek yiyemem poğaça falan eh işte bir yer var güzel yapan ama evde yapmak daha iyi benimde canım ıspanaklı börek istiyordu annem yaptı onu yedim. dediğin gibi hamurişi aslında yararı yok bebeğe boşa kilo yapar kuruyemiş pekmez tahin meyve bunlarla beslenip sağlıklı kilo almak lazım yaparkende evde yapıp içini fazla tutarız dışarda ne marka koyuyorlar belli değil bir de azıcık
Gözün aydın bu sefer devam etsin sağlıkla
Canim yalniz benimkini vajinal ultrasonla gordu. Karindan da bakti karalti var bu muhtemelen kese ama emin olalim dedi alttan muayene etti.ama sen haftaya gidersen karindan gorunur muhtemelen.sen vajinal istemiyorsun ya soyliyeyim dedim.Canım benim tüp bebek yani hazır embriyo koyuldu geç döllenme olmaz beta hcg de iki katından daha fazla arttı hep bakalım kakp atışı duyulmayabilir ama kese ve bebeği görsek de rahatlıcam biraz acaba haftaiçi buradakü doktora mı gitsem dedim c.tesi tüp doktoruna bursaya giderim yine ama ya çok görünmezse moralim bozulur diyorum fatoceren benden 1 gün önce transferi bugün keseyi gördü
Keseyi görürsün bence, ama bebek için erken, karından ultrasonla 6. haftanın sonu 7. hafta gibi görünür
Canim yalniz benimkini vajinal ultrasonla gordu. Karindan da bakti karalti var bu muhtemelen kese ama emin olalim dedi alttan muayene etti.ama sen haftaya gidersen karindan gorunur muhtemelen.sen vajinal istemiyorsun ya soyliyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?