• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım ilk haftalarda sıkışık gitmek daha iyi oluyo daha net görünüyo belki ben su içmeseydim kesem o kadar görünmezdi şimdi ufak ya keselerimiz o yüzden su içmemiz gerek ilerleyen zamanlarda gerek kalmayacak inşallah hangi folik asiti verdi bide aç tok farkediyomu bende hamile kalmadan başladım ama tok içiyorum bunu sordunuzmu bi kaç gün sonra tekrar gidebilirsin hakkımızda hayırlısı olsun

Ben Folicus diye bir şeyi kullanıyorum. Zaten kullanıyorum diye ayrı vermedi bana. Aç tok fark etmiyor dedi. Ben sabahları içiyorum. Doğum öncesi Folik asitim 1di. Şu an 30larda. İyi gidiyor gibi. Kan ve demir eksikliğim vardı. Onlar da iyi şu an çok şükür. Bundan sonra sıkışık gideceğim artık o sırada beklerken altıma yapmam inşallah. Önüne gelen giriyor çat pat maşallah.

Ben Folicus diye bir şeyi kullanıyorum. Zaten kullanıyorum diye ayrı vermedi bana. Aç tok fark etmiyor dedi. Ben sabahları içiyorum. Doğum öncesi Folik asitim 1di. Şu an 30larda. İyi gidiyor gibi. Kan ve demir eksikliğim vardı. Onlar da iyi şu an çok şükür. Bundan sonra sıkışık gideceğim artık o sırada beklerken altıma yapmam inşallah. Önüne gelen giriyor çat pat maşallah.
Ee biraz sıkışıyosun hele bide o ultrasonu bastırdıkça karnına inşallah bi dahakine bebeğini görürsün daha bende görmedim devlet hastaneleri öyle malesef ay şunu sorcam yok benimki tahlil yok reçete bilmiyorum yavrularımızın kalp atışını duyalımda gerisi önemli değil :oops:

Birşey olmaz canımm o en korunaklı yerde bende çok heyecanlıyım bu ara herşeyde bir sıçrıyorum sonra ayy bişey olacak diyorum ama olmaz Allah'ın izniyle

Gözün aydın canım geri gözükmesi geç döllenme olmuştur ondandır merak etme kalp atışını duymuşsun önemli olan bu. Kanama alanı olabiliyor ilaç vermiş dağılır o dikkat et yeter.

canım zaten herkeste herzaman olmuyor benimde daha evde test yapmadan vardı tüp bebek hamilesiyim transferin 7.günü başladı bir hafta sabah akşam midem karışıyordu şimdi yok öyle ama bir lekelenme kanama olmadıkça korkmuyorum sen daha dün gitmişsin hem ben daha gitmedim de hafyaya gidicem ilk defa.

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim daha bir haftam var kese görmeye gidicem kalp atışlarını da duyarım inşallah
Sağol canım benim bende korkunca tedirgin olmuştüm sormak istedim çok sağolun içimi rahatlattın iz hepiniz kimi ani korku zararlı falan yazmış nette de korktum bende

Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş

olabilir canım peki ultrason kaç ölçtü kaç haftalık gözüküyor dr birşey dedi mi.

Ay evet aklımızda olsun çekelim videoya ya haftaya duyarsak.Çok heyecanlı ya..

Beni doktor haftaya cumartesi çağırdı ben Eskişehirdeyim tüp bebek dr Bursa'da ilk ben bakayım dedi haftaiçi buradaki dr gitsen kalp atışı değil ama keseyi görebilirim de c.tesiyi beklicem

Kuzu benim doktorun rakamlarla arası pek iyi değil . Sekretere sordum doktor boyut olarak ölçüm yapıp söylemiyor dedi. Hiç kese boyu bebek boyu söylemiyor genel tarıyor ultrasonla, ana Rahmi iyi, kese iyi gibi yorumlarda bulunuyor. Ben de sormuyorum şükür her şey yolundaymış diye. Gelişimi iyi hiç bi sıkıntı yok dedi sanırım haftasıyla uyumludur:110::dua:

Merhabalar canlar hayırlı olsun bebişler ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım bhcg kontrolü yaptırdım devamlı sıfırlanması gerekiyordu en son 11 ocak ta 1.24 olmuştu adet olmadım henüz bugün tekrar yaptırdım 55 çıktı inşallah saglikla ilerlerde araniza katilirim pazartesi ye randevu aldım bakalim

Selam kızlar bugün doktora gittim. Rahimde kese göründü. 9mm daha. Haftasıyla uyumlu gayet güzel haftaya gel kalp atışı var mı bakalım dedi. Kalp atışı gormeden sağlıklı gebelik var diyemezlermiş ama %90 normal gebelikmis. Iyice kafamizi karistirdi ama sonunda her sey yolunda dedi korktugumuzi gorunce:halay:@dejavu_one

Merhabalar canlar hayırlı olsun bebişler ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım bhcg kontrolü yaptırdım devamlı sıfırlanması gerekiyordu en son 11 ocak ta 1.24 olmuştu adet olmadım henüz bugün tekrar yaptırdım 55 çıktı inşallah saglikla ilerlerde araniza katilirim pazartesi ye randevu aldım bakalim
Insalah canim :dua::dua::dua:

Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş
Benim bildiğim fasülye gibi olunca kese erkek oluyo derler yuvarlak olunca kız ama fasülye gibi olması bi sıkıntı mı demek miş anlamadım benim kesem çok küçük olduğu için anlaşılmıyo o kadar

Kalp atışı için idrara sıkışık mi gidiliyor simdi ona gore gideyim ben de :)
Kalp atışı için değilde daha net görünmesi için şimdi küçükler ya biraz ondan 7,8 haftada gerek kalmıyo pek büyümüş oluyo keselerimiz bu 5,6 hafta için ilk zamanlar bana öyle diyolardı ilk gebeliğimde de şimdi de öyle girdim çok ufak göründü kesem haftaya gerek kalmaz sanırım

686F6ABE-5214-4E10-83C3-E335D349934D.jpeg
Benimkide fasulye şeklinde :) ilk kızımdada aynen böyleydi.
Ay çok mutlu oldum demek kesede bir sorun yok :)
Benim bildiğim fasülye gibi olunca kese erkek oluyo derler yuvarlak olunca kız ama fasülye gibi olması bi sıkıntı mı demek miş anlamadım benim kesem çok küçük olduğu için anlaşılmıyo o kadar

Canım doktor kesede sıkıntı var demedi ama arkadaşım aklıma kurt düşürdü işte.

Kesenin sol yanında karaladığım yer ise kanama alanı

Kızlar iştahlar nasıl? Ben saat başı bir şeyler yemek zorunda kalıyorum. Mide bulantısı da değil, böyle çok değişik bir his. Daha 7. haftaya yeni girdik, sanki 3 aylık hamileyim öyle bir göbek oldu. Ve yalnızca makarnadır, pilavdır öyle şeyleri yiyebiliyorum, sebze aklıma geldikçe midem kalkıyor. Var mı sizde de böyle şeyler??

Eki Görüntüle 2097662
Ay çok mutlu oldum demek kesede bir sorun yok :)

Canım doktor kesede sıkıntı var demedi ama arkadaşım aklıma kurt düşürdü işte.

Kesenin sol yanında karaladığım yer ise kanama alanı
Bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum ne kadr ultrason resmi gördüysem fasülye şeklinde genelde düzenli yuvarlak olarak görünmesi zor değilmi yani zaten kese büyüdükçe :KK52: canım peki kesen kaç mm

Kızlar iştahlar nasıl? Ben saat başı bir şeyler yemek zorunda kalıyorum. Mide bulantısı da değil, böyle çok değişik bir his. Daha 7. haftaya yeni girdik, sanki 3 aylık hamileyim öyle bir göbek oldu. Ve yalnızca makarnadır, pilavdır öyle şeyleri yiyebiliyorum, sebze aklıma geldikçe midem kalkıyor. Var mı sizde de böyle şeyler??
Bazı yiyecekler aklıma geldikçe benimde midem almıyo özellikle tatlı türü sabah hiç yemek yemek istemiyorum kahvaltı yapmak istemiyorum ama bu saatlerde yiyorum ve gece çok acıkıyorum tok olsamda acıkıyorum gece

Bazı yiyecekler aklıma geldikçe benimde midem almıyo özellikle tatlı türü sabah hiç yemek yemek istemiyorum kahvaltı yapmak istemiyorum ama bu saatlerde yiyorum ve gece çok acıkıyorum tok olsamda acıkıyorum gece
Ben uyuduğum zamanlar hariç sürekli açım. Yemek yedikten sonra midem biraz rahatlıyor, yarım saat sonra tekrar. Sağlıklı denebilecek hiç bir şeyi midem almıyor. Yalnızca meyve yiyebiliyorum.

Ben uyuduğum zamanlar hariç sürekli açım. Yemek yedikten sonra midem biraz rahatlıyor, yarım saat sonra tekrar. Sağlıklı denebilecek hiç bir şeyi midem almıyor. Yalnızca meyve yiyebiliyorum.
Normalde bende sağlıklı beslenen bi insan değilim ama rahatsızlandığım için annem bakıyor bana ilk gebelik te kayıp olunca kemik suyu et meyve sebze ne varsa yediriyo kiloda aldım ama normalde ben de sebze meyve yiyen biri değilim kendi evime gidince napcam bilmiyorum ama zorda olsa bebeğin için yemelisin meyve sebze

Back