2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum ne kadr ultrason resmi gördüysem fasülye şeklinde genelde düzenli yuvarlak olarak görünmesi zor değilmi yani zaten kese büyüdükçe canım peki kesen kaç mm
İnşallah canım.

Keseyi hatırlMıyorum moralim bozuldu doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum.

Canım ben de alengirli şeyler giyemiyorum makarnaya yoğurt katıyorum pilava nohut katıyorum öyle zenginleştiriyorum. Geçen gün sulu köfte yedim hala kıymadan midem bulanıyor.

Göbek gazdan olabilir mi, bazen öyle şişiyorum ki normal pantolonum olmuyor hamilelik giyiyorum.

Ne yiyorsun onlar da önemli. Paketli gıdalar yeme de. Elma mandalina muz bunları ye.

Hayır canım ne sorunu ben ilk gittiğimde yuvarlaktı en son gittiğimde fasulyeye benzemişti.

Merhaba canım hoşgeldin, şnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin:)

Ne güzel hBer canım inşallah sağlıkla devM eder hep :)

Paketli gıda yememeye çalışıyorum da daha çok hamur işi tarzı, makarna, pilav, börek,poğaça onları yiyorum. 10 senedir ağzıma koymamıştım hiç birini.

Paketli gıda yememeye çalışıyorum da daha çok hamur işi tarzı, makarna, pilav, börek,poğaça onları yiyorum. 10 senedir ağzıma koymamıştım hiç birini.
Kendin mi yapıyorsun evde poğaça böreği falan. İçine peynir patates koy bari çünkü hamur tek bAşına bebişe hiç yaramaz.

Benim de cAnım börek istedi bugün satın Ldık yarım dilim bile yiyemedim. Neden o kadar yağ koyRlar anlamış değilim hem maliyeti artırıtor hem de hiç lezzetli olmuyor.

Gözün aydın diyeceğim sana yani o kadar takmıştın ki çünkü hiiiç şikayet etme

Canım bulanınca tabi daha hamile moduna giriyorsun geçen hafta benimde karışıyordu midem bu hafta pek yok sonra da olmasın dersin

Bende su içeyim o zaman daha iyi görünür.Tüp bebek yaptırdım transferde de su içiriyorlar görmek için ama muayene için hiç aklıma gelmemişti.

Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş

Ah şu sürekli fikir beyan edenler yahu nereden biliyor bebek büyüdükçe de yuvarlak kalmasının imkanı yok başta da öyle çok belirli şekli olan bişey değil ki herkesin farklı dr sorun var dememiş boşver

1.24 gibi bir değere düşünce tekrar yükselmesi çok zor aslında gebelik aralıkta başlamış ve düşüş olmuş ondan sonra tekrar denememiz oldu ve yeni bir hamilelik mi başladı acaba hayırlı olsun

Ayy gözün aydın canım Maşallah kalp atışlarını da görürsün haftaya filan darısı başıma inşallah normal bir gebeliktir benim de. Bir hafta nasıl geçecek bilmem.

Benimde hemen midem kazınıyor bişeyler yiyorum yemek yerken birden çok bişey yiyemiyorum da ara atıştırmalar yapıyorum. kuruyemiş az meyve her akşam muzlu ballı süt falan. 40.5 kiloyum çok gün içinde yiyince 41 olıyorum ama karnımda da garip bir şişkinlik var

Pazartesi günü gidecektim inş artmaz çok endişeliyim..şimdilik iyiyim ama bekliycem artık

Yakınmış günün. Birşey olmaz ünşallah canım. Dinlen sen ağır kaldırma pek. Benim de içerde kanama varmış bugün öğrendim progestan kullanıp yatıtorum Allaha emanet yavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…