- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.541
İnşallah canım.Bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum ne kadr ultrason resmi gördüysem fasülye şeklinde genelde düzenli yuvarlak olarak görünmesi zor değilmi yani zaten kese büyüdükçecanım peki kesen kaç mm
Kağıtta yazıyo canım kese boyu gs diyeİnşallah canım.
Keseyi hatırlMıyorum moralim bozuldu doktor ne dedi hiç hatırlamıyorum.
Canım ben de alengirli şeyler giyemiyorum makarnaya yoğurt katıyorum pilava nohut katıyorum öyle zenginleştiriyorum. Geçen gün sulu köfte yedim hala kıymadan midem bulanıyor.Kızlar iştahlar nasıl? Ben saat başı bir şeyler yemek zorunda kalıyorum. Mide bulantısı da değil, böyle çok değişik bir his. Daha 7. haftaya yeni girdik, sanki 3 aylık hamileyim öyle bir göbek oldu. Ve yalnızca makarnadır, pilavdır öyle şeyleri yiyebiliyorum, sebze aklıma geldikçe midem kalkıyor. Var mı sizde de böyle şeyler??
Göremedim canım ya. 10.4 cm yazıyor biyerde ama bebek mi kese mi anlayamadımKağıtta yazıyo canım kese boyu gs diye
Hayır canım ne sorunu ben ilk gittiğimde yuvarlaktı en son gittiğimde fasulyeye benzemişti.Eki Görüntüle 2097662
Ay çok mutlu oldum demek kesede bir sorun yok :)
Canım doktor kesede sıkıntı var demedi ama arkadaşım aklıma kurt düşürdü işte.
Kesenin sol yanında karaladığım yer ise kanama alanı
Merhaba canım hoşgeldin, şnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin:)Merhabalar canlar hayırlı olsun bebişler ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım bhcg kontrolü yaptırdım devamlı sıfırlanması gerekiyordu en son 11 ocak ta 1.24 olmuştu adet olmadım henüz bugün tekrar yaptırdım 55 çıktı inşallah saglikla ilerlerde araniza katilirim pazartesi ye randevu aldım bakalim
Minnak fasulyelerimizi Allah bize bağışlasınHayır canım ne sorunu ben ilk gittiğimde yuvarlaktı en son gittiğimde fasulyeye benzemişti.
Ne güzel hBer canım inşallah sağlıkla devM eder hep :)Selam kızlar bugün doktora gittim. Rahimde kese göründü. 9mm daha. Haftasıyla uyumlu gayet güzel haftaya gel kalp atışı var mı bakalım dedi. Kalp atışı gormeden sağlıklı gebelik var diyemezlermiş ama %90 normal gebelikmis. Iyice kafamizi karistirdi ama sonunda her sey yolunda dedi korktugumuzi gorunce@dejavu_one
Paketli gıda yememeye çalışıyorum da daha çok hamur işi tarzı, makarna, pilav, börek,poğaça onları yiyorum. 10 senedir ağzıma koymamıştım hiç birini.Canım ben de alengirli şeyler giyemiyorum makarnaya yoğurt katıyorum pilava nohut katıyorum öyle zenginleştiriyorum. Geçen gün sulu köfte yedim hala kıymadan midem bulanıyor.
Göbek gazdan olabilir mi, bazen öyle şişiyorum ki normal pantolonum olmuyor hamilelik giyiyorum.
Ne yiyorsun onlar da önemli. Paketli gıdalar yeme de. Elma mandalina muz bunları ye.
Aynen fasülye gibi benimkide :)Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş
Amin insallah tesekkur ederimNe güzel hBer canım inşallah sağlıkla devM eder hep :)
Mrb bende 6 haftalık hamileyim ve 1 saat önce az miktarda kahverengi kanamam oldu doktora gitmelimiyim acabaEki Görüntüle 2097662
Ay çok mutlu oldum demek kesede bir sorun yok :)
Canım doktor kesede sıkıntı var demedi ama arkadaşım aklıma kurt düşürdü işte.
Kesenin sol yanında karaladığım yer ise kanama alanı
Kendin mi yapıyorsun evde poğaça böreği falan. İçine peynir patates koy bari çünkü hamur tek bAşına bebişe hiç yaramaz.Paketli gıda yememeye çalışıyorum da daha çok hamur işi tarzı, makarna, pilav, börek,poğaça onları yiyorum. 10 senedir ağzıma koymamıştım hiç birini.
Merhaba canım hoşgeldin.Mrb bende 6 haftalık hamileyim ve 1 saat önce az miktarda kahverengi kanamam oldu doktora gitmelimiyim acaba
İnş şuan dinleniyorum sancım ağrım artarsa mutlaka gidicem doktora teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin.
Kahverengiden korkmayın kırmızı önemli diyorlar ama sen ne hissediyorsan onu yap bence.
İnşallah bir sıkımtı yoktur.
Teşekkür ederm hepinize arkadaşlar sabah hiçbirşeyim yokken biraz önce kustum yine evhamda bir numarayım mide bulantım olsa suç olmasa suçdejavu_one @Kaya1333 patisserieyumyum MinikPiranha @tansell @noumenon
Benim hiç bulantım yok hanile olduğumu ilk öğrendiğim de kusmam olmuştu 2 gün o kadar oda çok hastaydım ondan sanırım gayatte güzel ilerliyo şimdi ama bende bazen niye midem bulanmıyo falan diye evham yapıyorum istiyorum da bulanmasını ama tık yok malesef biz bu kadınlar biraz değişiğiz sanırım acaba benimde midem bulanırmı diye bekliyorum yani bi umut cidden
Bana biraz kızdı idrara sıkışık gelmen lazımdı diye. Ben de bilmiyordum ilk kez gitmiştim. Çok göremiyorum su içinde haftaya gel tekrar bakalım dedi. Direkt tahlile yolladı. Hiç birşey söylemedi onun dışında bebekle alakalı. Sadece beni çok sağlıklı buldu tebrik etti. Folik asite ben 3 ay önce başlamıştım. Onun için de tebrik etti. Başka bir şey yok. Tahliller çıktı internetten baktım her şey iyi gibi ama anca cuma gideceğim. Bilemedim ya. Devlete gittim, iyi mi ettim kötü mü ettim. :/
Kızçeler keselerinizin durumu nedir. Benimki fasulyeye benziyor. Arkadaşım yucarlak olması gerekirdi diyor kızımda üçgen gibiymiş
Merhabalar canlar hayırlı olsun bebişler ben 18 aralıkta düşük yapmaya başladım bhcg kontrolü yaptırdım devamlı sıfırlanması gerekiyordu en son 11 ocak ta 1.24 olmuştu adet olmadım henüz bugün tekrar yaptırdım 55 çıktı inşallah saglikla ilerlerde araniza katilirim pazartesi ye randevu aldım bakalim
Selam kızlar bugün doktora gittim. Rahimde kese göründü. 9mm daha. Haftasıyla uyumlu gayet güzel haftaya gel kalp atışı var mı bakalım dedi. Kalp atışı gormeden sağlıklı gebelik var diyemezlermiş ama %90 normal gebelikmis. Iyice kafamizi karistirdi ama sonunda her sey yolunda dedi korktugumuzi gorunce@dejavu_one
Kızlar iştahlar nasıl? Ben saat başı bir şeyler yemek zorunda kalıyorum. Mide bulantısı da değil, böyle çok değişik bir his. Daha 7. haftaya yeni girdik, sanki 3 aylık hamileyim öyle bir göbek oldu. Ve yalnızca makarnadır, pilavdır öyle şeyleri yiyebiliyorum, sebze aklıma geldikçe midem kalkıyor. Var mı sizde de böyle şeyler??
İnşallah artmaz canım. Randevun yakın tarihte miydi kalp atışı için.İnş şuan dinleniyorum sancım ağrım artarsa mutlaka gidicem doktora teşekkür ederim
Pazartesi günü gidecektim inş artmaz çok endişeliyim..şimdilik iyiyim ama bekliycem artıkİnşallah artmaz canım. Randevun yakın tarihte miydi kalp atışı için.
Pazartesi günü gidecektim inş artmaz çok endişeliyim..şimdilik iyiyim ama bekliycem artık
Sanada çok geçmiş olsun,Allahın izniyle kavuşuruz yavrularımızaYakınmış günün. Birşey olmaz ünşallah canım. Dinlen sen ağır kaldırma pek. Benim de içerde kanama varmış bugün öğrendim progestan kullanıp yatıtorum Allaha emanet yavrularımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?