• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar. Doktordan geliyoruz. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. Ama bir sorun var. 8 haftalık olmasına rağmen 7+1 gözüküyor ve kesenin alt tarafında 1.5 cm lik bir kanama alanı var. Doktor progestan verdi.

Dua edin bize olur mu.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah hiç birşey olmayacak kalbinide duymuşsunuz maşallah

Canım öncelikle kalp atışını duymana çok sevindim gözünüz aydın. Benim de ilk gebeliğimde 6+3 de hafif kanamam olmuştu, progestan kullandım geçti normale döndük gönlünü ferah tut, ilaç iyi gelicek

Bir sorun olmaz Allahın izniyle canım içini ferah tut olabiliyor bu tür şeylerr progestan falan kullanılıyor sanırımm

Panık yok tatlım rahatla bı sorun olda kalp atısı duymazdınız emınım bıdahakı kontrolde haftasını yakalıycaktır bebegın annesi progestan 10 gebeden 7 sı kullanıyor artık gecmıs olsun doyelım ama dertlencek bı sorun deıl cnm ıcını ferah tut

Belki geç döllenme olmuştur doktor bisey soylemedimi ayrıca kendini yorma dikkat et Allahin izniyle bisey olmaz

Sıkma canını stres yapma geriden gelmesi olabilecek bir durum geç döllenmiştir kanama alanı içinde dinlen yorulma inşaallah bişey olmaz eski topiğimde büyük kanama alanı oluşta küçülüp kaybolanlar oldu dua zamanı senin için demekki

Geç yumurtlamışsındır geç döllenme olmuştur takma kafana çok normal. Progestan inşallah iyi gelecek,hiçbişey olmaz sen rahat ol yeterki.

Çok sağolun kızlar. Evet progestan yazdı kullanmaya başladım. Moralimi yüksek tutuyorum, tek sıkıntım kızçemi kucağıma alamayacak olmak. Bu da Allahın izniyle.

Kızlar dün mide bulantısından bahsediyordum bu sabah uyandım hiç bulantım yok sanki kesilmiş gibi daha dün doktordaydım bi sorun yoktu ama neden mide bulantım azaldı ki çok endişelendim bişey olur mu acaba
Canım senin yine azalmış benim dün birden kesildi. Bendede o tedirginlik oldu ama bence bulantı varken bebek iyi yokken kötü diye birşey yok allaha emanetler hepsi

Canım ben de berbatım...mide bulantilarim giderek artiyor bas agrisiyla birlikte bu hafta perişan oldumm....yarin kalp atislarini duyarsam kücügumun sanirim biraz daha guclenicem...ama ilaç isticem doktordan verirse yarin yazarim canim...

Selamlar çok şükür kücugumun kalp atislarini duyduk...durumumu anlattim mide bulantim için zofer 4 mg tablet verdi.Ayrıca daha önce bir dusugum olduğu icin crione JEL verdi.3 hafta sonra gidicez tekrar inşallah..

Merhaba kızlar. Doktordan geliyoruz. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. Ama bir sorun var. 8 haftalık olmasına rağmen 7+1 gözüküyor ve kesenin alt tarafında 1.5 cm lik bir kanama alanı var. Doktor progestan verdi.

Dua edin bize olur mu.
Geç döllenme olmuştur canım hiç üzülme haftasına kanamanda inşallah geçer ilaçlarınla bebek yerleşirken oluyomuş o kanama alanı nette okumuştum sen kendine iyi bakta rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın kalp atışını da duymussun çok şükür bi sıkıntı olmayacak inşallah :KK200:

Geç döllenme olmuştur canım hiç üzülme haftasına kanamanda inşallah geçer ilaçlarınla bebek yerleşirken oluyomuş o kanama alanı nette okumuştum sen kendine iyi bakta rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın kalp atışını da duymussun çok şükür bi sıkıntı olmayacak inşallah :KK200:
İnşallah canım çok sağol.

Kızlar bişey sormak istiyorum dün akşam salça sisesi elimden düştü anı bi korku yaşadım bebeğe zarar vermiş olabilir mi düşünceleriniz nelerdir biraz tedirginim

Birşey olmaz canımm o en korunaklı yerde bende çok heyecanlıyım bu ara herşeyde bir sıçrıyorum sonra ayy bişey olacak diyorum ama olmaz Allah'ın izniyle

Dua edin bize olur mu.

Gözün aydın canım geri gözükmesi geç döllenme olmuştur ondandır merak etme kalp atışını duymuşsun önemli olan bu. Kanama alanı olabiliyor ilaç vermiş dağılır o dikkat et yeter.

Kızlar dün mide bulantısından bahsediyordum bu sabah uyandım hiç bulantım yok sanki kesilmiş gibi daha dün doktordaydım bi sorun yoktu ama neden mide bulantım azaldı ki çok endişelendim bişey olur mu acaba

canım zaten herkeste herzaman olmuyor benimde daha evde test yapmadan vardı tüp bebek hamilesiyim transferin 7.günü başladı bir hafta sabah akşam midem karışıyordu şimdi yok öyle ama bir lekelenme kanama olmadıkça korkmuyorum sen daha dün gitmişsin hem ben daha gitmedim de hafyaya gidicem ilk defa.

Selamlar çok şükür kücugumun kalp atislarini duyduk...durumumu anlattim mide bulantim için zofer 4 mg tablet verdi.Ayrıca daha önce bir dusugum olduğu icin crione JEL verdi.3 hafta sonra gidicez tekrar inşallah..

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim daha bir haftam var kese görmeye gidicem kalp atışlarını da duyarım inşallah

Birşey olmaz canımm o en korunaklı yerde bende çok heyecanlıyım bu ara herşeyde bir sıçrıyorum sonra ayy bişey olacak diyorum ama olmaz Allah'ın izniyle

Gözün aydın canım geri gözükmesi geç döllenme olmuştur ondandır merak etme kalp atışını duymuşsun önemli olan bu. Kanama alanı olabiliyor ilaç vermiş dağılır o dikkat et yeter.

canım zaten herkeste herzaman olmuyor benimde daha evde test yapmadan vardı tüp bebek hamilesiyim transferin 7.günü başladı bir hafta sabah akşam midem karışıyordu şimdi yok öyle ama bir lekelenme kanama olmadıkça korkmuyorum sen daha dün gitmişsin hem ben daha gitmedim de hafyaya gidicem ilk defa.

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim daha bir haftam var kese görmeye gidicem kalp atışlarını da duyarım inşallah
Sağol canım dikkat edeceğim inşallah. 15 gün sonra randevum var.

Kızlarr miniğimin kalp atışlarını duyduk bugün 6+0 olduk. Harika bir duygu bekleyen herkese nasip olur inşallah:KK200:

Canım benim bugün 5+1 hesabıma göre dün 5 bitti ama gebelik takviminde hala 5 hafta içindeyim gözüküyor neden ki acaba son regl tarihim 15 aralık

Iyi aksamlar kizlar burda yeniyim 5+6 gunluk eylul annesiyim allah nadip ederse cokkk minnak annesi iki defa gitti kalp atisini duymaya ama kucuk oldugu icin insallah sali gunu kucuk o minigimim kuzumun kalp attisinibduyacaz.
Insallah duyarsin canim. Bende 5+2yim.daha gitmedim cumaya gitmeyi dusunuyorum insallah duyarim...

Dua edin bize olur mu.
Ilk haftalarda oyle eksi yada arti gorunmeler olabilir cnm sıkma xanini.bol bol dinlen bisey olmaz allah in izniyle

Back