• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben kullanıyorum premesis hatta buradada önerdim ama iki gün iyi geldi sonrası maalesef eskisi gibi bebeğim için vitamin takviyesi diye devam ediyorum canım ama bulantıma çare olmadı az önce kustum yine :kusmuk:
Hadi yaa bende bunu kullancam artık napim diğerlerinin içerği içime sinmiyor artık çekicez 3 ay yapcak bişey yok sanırım canım

Yarın doktora gidiyoruz kızçeler :) çok heyecNlıyım. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum hiç bir şey bilmiyoruz çok garip:)

Ben 50 kilo ile gebe kaldım kızlar. Kızımda da aynısı olmuştu. 12 kilo almıştım, doğumdan 3 ay sonra da eski koyafetlerimi giyiyordum. Ama kızım düşük kilolu doğdu ( gerçi darbe sonrası yaşadığımız sıkıntılar yüzünden karnımda kilo verdi kızçem ama) inşallah bebişlerimiz hep 3 kilo üstü ve sağlıklı olurlar.
Aynıı ben gibi canım bende 50 kiloyla hamile kaldım 11 kilo almıştım kızımda şimdi yine 50 kiloyum. Ama kızımda ilk 3 ay 45 kiloya düşmüştüm

Dün bilerek Can'ım çikolata istedi dedim aldırdım diyor şimdiden aşerme mi olur diyor, olsun dikkat etmeye çalışıyorum kızım olduğu için ona baktığımdan dolayı ilk hamileliğim gibi aşırı dikkat etmiyorum

en çok istediğim de hamileliğimde nazlanmak istediğimi yaptırmak ama bizimkine sökmüyor annem dersen o daha beter ev işi konusunda daha çok batırır, iş başa düşüyor Neyse gelip geçici bunlar Rabbim sağlık versin

Doğru Allah sağlık versin ama sende herşeye yetişmeye çalışma sağlıkla gelsin inşallah bende naz yapmıyorum ama annem ve eşim bölüşüyorlar onun yaptığı şeylere ilişmiyorum yemek falan zaten yapamaz da.

Bende yesem hemen kilo alıcam boyumda kısa zaten çok korkuyorum bu durumdan

Bende kısayım 1.50yim 41 kioyum bakalım kaç kilo alıcam. karnım kazımıyor çok yemiyorum sık acıkıyorum gün içinde bişey atıştuyorum

Kızlar gece yattım yan tarafıma dönerken karnıma kramp girdi sancı oldu anlık oldu ama şiddetliydi korktum böyle olan var mı

Günaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptık :( Mide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.

Günaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptık :KK43: Mide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.
Bukadar sıtrest yapma cnm bısey olmucaksada cagırmanın anlamı yok ben cok ıyı anladımkı bu hayatta nasıp ı varsa bebegın ne olursa olsun annesıne tutunuyor ve dunyaya gelıyor ama ınan nasıbı yıcek lokması yoksa aksı bı durum oluyo bı arkadad ıle aynı anda gebe kaldık kızın durmadan kanaması vardı dr dr gezdı ve bu cocuk yuzde 50 duser dedıler ve kanamasını durduramadılar ve suanda doguma son gunlerı bı kızı olucak benimde asla bı sorunum yoktu kusuyor yatıyordum sadece ama cınsıyet ogrencex dıe gıttıgımde kalp durmus haberı aldık yanı arkadası beklerken saglıklıyım dıe düşündüğüm ben kaybettım yanı bu ısler nasıp kısmet ısı ne kadar takarsak takalım yasıyacagımızı görüyoruz

Evet bıde boyle olunca kımseye soyleyemıyosun... sevınemedım bıle sankı cok mutluyum ama tedırgınım bı esım bılıyo bıde en ıyı arkadasım kızıma bıle daha soyleyemedım aksam artık kardesım olsun karnın ıglessın anne demesıne rağmen soyleyemedım... sevıncını paylasamamakta cok zor bılıyorum :110:

Bukadar sıtrest yapma cnm bısey olmucaksada cagırmanın anlamı yok ben cok ıyı anladımkı bu hayatta nasıp ı varsa bebegın ne olursa olsun annesıne tutunuyor ve dunyaya gelıyor ama ınan nasıbı yıcek lokması yoksa aksı bı durum oluyo bı arkadad ıle aynı anda gebe kaldık kızın durmadan kanaması vardı dr dr gezdı ve bu cocuk yuzde 50 duser dedıler ve kanamasını durduramadılar ve suanda doguma son gunlerı bı kızı olucak benimde asla bı sorunum yoktu kusuyor yatıyordum sadece ama cınsıyet ogrencex dıe gıttıgımde kalp durmus haberı aldık yanı arkadası beklerken saglıklıyım dıe düşündüğüm ben kaybettım yanı bu ısler nasıp kısmet ısı ne kadar takarsak takalım yasıyacagımızı görüyoruz

Canım sana da çok geçmiş olsun. Çok doğru diyorsun, haklısın ama ben engel olamıyorum kendime. Normalde de bu kadar stresli biri değilimdir, hatta işim gereği o kadar soğuk kanlıyımdır ki, şu anki bu yersiz korkularıma çok şaşırıyorum ama kendime engel olamıyorum.

Günaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptık :KK43: Mide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.
İçini ferah tut canım hayırlısıyla bu sefer böyle bisey yasamazsin insallah stres yaparsan hep ona odaklanirsan şu güzel günlerin tadını cikaramazsin

Şiddetli olmasa da benim de arada oluyor.

öyle mi normal yani çok ani de dönmedim ama korktum sanırım rahim büyüdüğü için oluyor.

Canım onun o zaman olacağı varmış sağlıklı bir gebelik değildi demek ki ama bu seferde öyle olacağı anlamına gelmiyor biraz rahat olmaya kafanı dağıtmaya çalış düşünerek bir yere varamıyoruz seni çok iyi anlıyorum ben tüp bebekle kaldım bir kimyasal gebeliğim var değerlerim düşmüştü şimdi hep tedirginim bu sefer artış.iyiydi dr bi daha yaptırma dedi haftaya tüp yapan dr kontrole gidicem ama ağrı kramp oldukça korkuyorum işe başlayınca daha rahat olurum kafam dağılır gibi geliyor bana pazartesi gidicem yoksa 1 hafta geçmez bana

Back