• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim bugün 5+1 hesabıma göre dün 5 bitti ama gebelik takviminde hala 5 hafta içindeyim gözüküyor neden ki acaba son regl tarihim 15 aralık
Canım ben de dikkat etmiştim ona 5+0 da değişmedi 5+1 gecesi takvimde 6. Hafta diye güncellendi burda böyle oluyor :110: sanırım adet gününü 0. Gün baz alıyor

Canım benim bugün 5+1 hesabıma göre dün 5 bitti ama gebelik takviminde hala 5 hafta içindeyim gözüküyor neden ki acaba son regl tarihim 15 aralık
Cnm benimde sat 15 aralik. Benimde uygulamaya gore bugun 5+2 gorunuyor.. acaba ne zaman duyariz kalp atisini ben gitmedim doktora daha cumaya vitmeyi dusunuyorum

Canım ben de dikkat etmiştim ona 5+0 da değişmedi 5+1 gecesi takvimde 6. Hafta diye güncellendi burda böyle oluyor :110: sanırım adet gününü 0. Gün baz alıyor

olabilir canım peki ultrason kaç ölçtü kaç haftalık gözüküyor dr birşey dedi mi.

Sağol bitanem darısı sana olsun mutlaka videoya alın eşim aldı dinliyorum sürekli :KK200::KK200::nazar:

Ay evet aklımızda olsun çekelim videoya ya haftaya duyarsak.Çok heyecanlı ya..

Cnm benimde sat 15 aralik. Benimde uygulamaya gore bugun 5+2 gorunuyor.. acaba ne zaman duyariz kalp atisini ben gitmedim doktora daha cumaya vitmeyi dusunuyorum

Beni doktor haftaya cumartesi çağırdı ben Eskişehirdeyim tüp bebek dr Bursa'da ilk ben bakayım dedi haftaiçi buradaki dr gitsen kalp atışı değil ama keseyi görebilirim de c.tesiyi beklicem

Kızlaaar çok şükür bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk 7+3 günlükmüş, şimdi inandım hamile olduğuma:)) Sabırlı olun bekleyin 7 haftadan önce nadir duyuluyormuş :anne:[/QUOT
Hayırlı olsun canım :) Ben sata göre 8+4 üm ama 7 haftalıkken gittiğimde kesem 4+1 günlük çıktı benim geç döllenme oldu 3 hafta geriden geliyon dedi doktor. Pazartesi gitcem net olarak 6+1 olcak ama sata göre 9 hafta nerdeyse inşallah bende duyarım 2 hafta bekledim :)

Kızlar ben daha dün gittim doktora. Normalde ben hesapladığımda 6 hafta 5 gündü. Doktor ultrasonda baktığında 5 hafta 5 gün dedi. Çoğunuzun kesesi 12-13 mm imiş. Benimki 20mm idi. Acaba doktorum pek anlamadı mı diye şüphe düştü içime şimdi. :/

Teşekkür ederm hepinize arkadaşlar sabah hiçbirşeyim yokken biraz önce kustum yine evhamda bir numarayım mide bulantım olsa suç olmasa suç:işsiz::işsiz::işsiz::KK17: dejavu_one dejavu_one K Kaya1333 patisserieyumyum patisserieyumyum MinikPiranha MinikPiranha tansell tansell noumenon noumenon
Benim hiç bulantım yok hanile olduğumu ilk öğrendiğim de kusmam olmuştu 2 gün o kadar oda çok hastaydım ondan sanırım gayatte güzel ilerliyo şimdi ama bende bazen niye midem bulanmıyo falan diye evham yapıyorum istiyorum da bulanmasını ama tık yok malesef biz bu kadınlar biraz değişiğiz sanırım acaba benimde midem bulanırmı diye bekliyorum yani bi umut cidden :KK70::-)

Kızlar ben daha dün gittim doktora. Normalde ben hesapladığımda 6 hafta 5 gündü. Doktor ultrasonda baktığında 5 hafta 5 gün dedi. Çoğunuzun kesesi 12-13 mm imiş. Benimki 20mm idi. Acaba doktorum pek anlamadı mı diye şüphe düştü içime şimdi. :/
Canım benim 5+5 ken 15.25 mm idi senin doktorun anlamamış olabilirmi 20 mm büyük yani bebeğin görünmesi lazımdı o kese içinde yada yolk sac senin göründümü bebeğin

Benim annem 6 çocuk doğurdu hiçbirinde de midesi bulanmamış. Sürekli anlatır. Hiçbir şey hissetmiyordum 3 aylıkken anca anlıyordum hatta diye. Küçük yengem ise ilk hamileliğini yaşadı o kadar çok kusuyordu ki sürekli hastanelere koşuyorduk. Şimdi tosuncuk çok güzel bir çocuğu var, çok dinç. Doktorlar bile söylüyor kızlar 200 hamile incelesek 200ünün de bambaşka semptomları olur diye hiçkimse aynı değil. Üzmeyin böyle minik şeylere canınızı. :)

Canım benim 5+5 ken 15.25 mm idi senin doktorun anlamamış olabilirmi 20 mm büyük yani bebeğin görünmesi lazımdı o kese içinde yada yolk sac senin göründümü bebeğin

Bana biraz kızdı idrara sıkışık gelmen lazımdı diye. Ben de bilmiyordum ilk kez gitmiştim. Çok göremiyorum su içinde haftaya gel tekrar bakalım dedi. Direkt tahlile yolladı. Hiç birşey söylemedi onun dışında bebekle alakalı. Sadece beni çok sağlıklı buldu tebrik etti. Folik asite ben 3 ay önce başlamıştım. Onun için de tebrik etti. Başka bir şey yok. Tahliller çıktı internetten baktım her şey iyi gibi ama anca cuma gideceğim. Bilemedim ya. Devlete gittim, iyi mi ettim kötü mü ettim. :/

Bu da ultrason görüntüsü.

Eklentiler

• IMG-20180119-WA0008_1.jpg
    IMG-20180119-WA0008_1.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
Benim hiç bulantım yok hanile olduğumu ilk öğrendiğim de kusmam olmuştu 2 gün o kadar oda çok hastaydım ondan sanırım gayatte güzel ilerliyo şimdi ama bende bazen niye midem bulanmıyo falan diye evham yapıyorum istiyorum da bulanmasını ama tık yok malesef biz bu kadınlar biraz değişiğiz sanırım acaba benimde midem bulanırmı diye bekliyorum yani bi umut cidden :KK70::-)
Aynen yaa:KK45::KK45: dün midem bulanıyo diye ağlıyodum bu sabah kalktım niye bulanmıyo diye ağlıcaktım nerdeyse niye böyleyiz biz:KK53::silah:

Benim annem 6 çocuk doğurdu hiçbirinde de midesi bulanmamış. Sürekli anlatır. Hiçbir şey hissetmiyordum 3 aylıkken anca anlıyordum hatta diye. Küçük yengem ise ilk hamileliğini yaşadı o kadar çok kusuyordu ki sürekli hastanelere koşuyorduk. Şimdi tosuncuk çok güzel bir çocuğu var, çok dinç. Doktorlar bile söylüyor kızlar 200 hamile incelesek 200ünün de bambaşka semptomları olur diye hiçkimse aynı değil. Üzmeyin böyle minik şeylere canınızı. :)
zaten bulanması da kesilmemiş boşuna üzülmüşüm canım şu an yine sürünüyorum annem de öyle neden neden dersen al sana bulantı diyor:KK53:

Eğer beklenenen doğum tarhin buraya yazdığın gibi 16 eylülse doğru hesaplamış canım 6 +5 olmuyosun. Devlette bazen pek ilgilenmeyebiliyorlar zaten 5+5se keseyi görmüştür bir tek haftaya kalp atışı duyulur içine sinmezse özele de görün derim

Eğer beklenenen doğum tarhin buraya yazdığın gibi 16 eylülse doğru hesaplamış canım 6 +5 olmuyosun. Devlette bazen pek ilgilenmeyebiliyorlar zaten 5+5se keseyi görmüştür bir tek haftaya kalp atışı duyulur içine sinmezse özele de görün derim

Ben buraya doktorunkini yazdım. Normalde benim hesaplamamda 10 eylüldü doğum. 4 aralık çünkü en son reglimin ilk günü.

Ben buraya doktorunkini yazdım. Normalde benim hesaplamamda 10 eylüldü doğum. 4 aralık çünkü en son reglimin ilk günü.
Hmmm ozaman evet doğru hesaplamışsın canım ama bazen döllenme zamanına göre geriden gelebiliyor mesela benim 3 gün geriden geliyor. Ya da ultrason cihazına göre hatalı da hesaplamış olabilir idrara sıkışık olmak da önemli net görmesi içinn

Bana biraz kızdı idrara sıkışık gelmen lazımdı diye. Ben de bilmiyordum ilk kez gitmiştim. Çok göremiyorum su içinde haftaya gel tekrar bakalım dedi. Direkt tahlile yolladı. Hiç birşey söylemedi onun dışında bebekle alakalı. Sadece beni çok sağlıklı buldu tebrik etti. Folik asite ben 3 ay önce başlamıştım. Onun için de tebrik etti. Başka bir şey yok. Tahliller çıktı internetten baktım her şey iyi gibi ama anca cuma gideceğim. Bilemedim ya. Devlete gittim, iyi mi ettim kötü mü ettim. :/
Evet canım ilk haftalarda sıkışık gitmek daha iyi oluyo daha net görünüyo belki ben su içmeseydim kesem o kadar görünmezdi şimdi ufak ya keselerimiz o yüzden su içmemiz gerek ilerleyen zamanlarda gerek kalmayacak inşallah hangi folik asiti verdi bide aç tok farkediyomu bende hamile kalmadan başladım ama tok içiyorum bunu sordunuzmu bi kaç gün sonra tekrar gidebilirsin hakkımızda hayırlısı olsun

Ya ben hiç sıkıntı etmedin aslında dün. Bugün benimle aynı zamanda olan insanların kesesi 13-15mm iken benimki nasıl 20mm oluyor, ona takıldım şimdi. İnternete yazıyorum 20mm 6 haftayı işaretliyor. Bilemedim ya. Belki fazla düşünüyorum.

Back