• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bişey sormak istiyorum dün akşam salça sisesi elimden düştü anı bi korku yaşadım bebeğe zarar vermiş olabilir mi düşünceleriniz nelerdir biraz tedirginim

Kızlar bişey sormak istiyorum dün akşam salça sisesi elimden düştü anı bi korku yaşadım bebeğe zarar vermiş olabilir mi düşünceleriniz nelerdir biraz tedirginim

Sanmıyorum arkadasim birşey olmamıştır . Ben araba kullanirken otobüsle carpistik. Öyle korkmuştum ki islemleri halledip hemen Dr a gittim . Dr tramva varmı bebekte diye bakalım dedi baktı birşey yok demişti . Ayrıca sarsıntıyı da düşün yani bendeki . Sende de birşey yoktur Allah'ın izniyle

Sanmıyorum arkadasim birşey olmamıştır . Ben araba kullanirken otobüsle carpistik. Öyle korkmuştum ki islemleri halledip hemen Dr a gittim . Dr tramva varmı bebekte diye bakalım dedi baktı birşey yok demişti . Ayrıca sarsıntıyı da düşün yani bendeki . Sende de birşey yoktur Allah'ın izniyle
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattı korktum bnde bişey oldu dye

Canım sana da çok geçmiş olsun. Çok doğru diyorsun, haklısın ama ben engel olamıyorum kendime. Normalde de bu kadar stresli biri değilimdir, hatta işim gereği o kadar soğuk kanlıyımdır ki, şu anki bu yersiz korkularıma çok şaşırıyorum ama kendime engel olamıyorum.

Canım herzaman iyi düşün, kötü enerjiyi çekme üzerine. Aklına kötü şeyler gelince başka güzel anılar düşünmeye çalış stresin bebeğini etkiler unutma. Sen her zaman mutlu olucaksın ki bebişin de sağlıkla gelişicek :)

Merhaba kızlar. Doktordan geliyoruz. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. Ama bir sorun var. 8 haftalık olmasına rağmen 7+1 gözüküyor ve kesenin alt tarafında 1.5 cm lik bir kanama alanı var. Doktor progestan verdi.

Dua edin bize olur mu.

Canım öncelikle kalp atışını duymana çok sevindim gözünüz aydın. Benim de ilk gebeliğimde 6+3 de hafif kanamam olmuştu, progestan kullandım geçti normale döndük gönlünü ferah tut, ilaç iyi gelicek

Bişey olmaz canım, çok büyük travmalar yaşamadıkça bebişler oldukça güzel biryerde korunuyorlar, birşey olmaz bu tür şeylerle :)

Merhaba kızlar. Doktordan geliyoruz. Kalp atışlarını duyduk bebeğimin. Ama bir sorun var. 8 haftalık olmasına rağmen 7+1 gözüküyor ve kesenin alt tarafında 1.5 cm lik bir kanama alanı var. Doktor progestan verdi.

Dua edin bize olur mu.
Bir sorun olmaz Allahın izniyle canım içini ferah tut olabiliyor bu tür şeylerr progestan falan kullanılıyor sanırımm

Dua edin bize olur mu.
Panık yok tatlım rahatla bı sorun olda kalp atısı duymazdınız emınım bıdahakı kontrolde haftasını yakalıycaktır bebegın annesi progestan 10 gebeden 7 sı kullanıyor artık gecmıs olsun doyelım ama dertlencek bı sorun deıl cnm ıcını ferah tut

Kızlar dün mide bulantısından bahsediyordum bu sabah uyandım hiç bulantım yok sanki kesilmiş gibi daha dün doktordaydım bi sorun yoktu ama neden mide bulantım azaldı ki çok endişelendim bişey olur mu acaba

Bulantıların geçecek demekki canım merak etme bebeğin sağlığıyla bulantılar doğru orantılı değil

Dua edin bize olur mu.
Belki geç döllenme olmuştur doktor bisey soylemedimi ayrıca kendini yorma dikkat et Allahin izniyle bisey olmaz

Kızlar dün mide bulantısından bahsediyordum bu sabah uyandım hiç bulantım yok sanki kesilmiş gibi daha dün doktordaydım bi sorun yoktu ama neden mide bulantım azaldı ki çok endişelendim bişey olur mu acaba
Cnm soyle dıyım bısey olunca oyle pat dıe kesılmıyo dun ıyıyımıs madem kuzun rahat ol ben kurtaja gırdıgım gun bıle kusuyodum kı bebgım olelı karnımda 15 gun olmus olmasına ragmen yanı allah korusun bebege bısey olsa bıcak gıbı kesılmez cunkı o hormon hemen dusmuyo oyle bıde bulantı bı bakmısın yok bı bakmısın hastanelık etmıs

Dua edin bize olur mu.
Sıkma canını stres yapma geriden gelmesi olabilecek bir durum geç döllenmiştir kanama alanı içinde dinlen yorulma inşaallah bişey olmaz eski topiğimde büyük kanama alanı oluşta küçülüp kaybolanlar oldu dua zamanı senin için demekki

Dua edin bize olur mu.
Geç yumurtlamışsındır geç döllenme olmuştur takma kafana çok normal. Progestan inşallah iyi gelecek,hiçbişey olmaz sen rahat ol yeterki.

Back