2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Benim de salı 6000 çıktı bir poliklinikte ölçtürdüm, dün de zehirlendim devletin aciline gittim orda ölçüldü 8000 çıktı oysa 12000 çıkması grekirdi. Doktoruma yazdım artık önemli olan ultrason değerleri dedi, her laboratuar farklı ölçüm yapar genelde dedi. İçin rahat olsun canım

Hadi güzel haberler al inş canım . Ne darbesi aldın ilk bebeğinde ?

Bu arada kızlar mide bulantısı için bir çözüm buldum kendimce.

Sabah kalkar kalkmaz midemin bulanmasına fırsat vermeden bir kaç bişeyler yiyorum. Eğer yemezsem bulanıyor ama dikkat ettiğim günler giç bılanmoyor çok şükür.

Canım maşallah ne güzel 50 kiloyla 12 kilo almak maşallah ya darısı bana inşallah ben 57 ile hamile kalmış oldum. Boyun kaç acaba

Mide bulantısı için başucunuza çubuk kraker koyun kızlar. Uyanınca atın ağzınıza bir iki tane hemen. Kısmen azalır bulantınız yada en azından kusmazsınız. Bir de sakız çiğnemek bana iyi gelirdi ilk hamileliğimde, ama şekerliler değil falım damla sakızı, olabildiğince şekersiz ve gerçek sakız olsun :) bunlar iyi gelmezse azcık yağda patlatılmış az tuzlu yada tuzsuz patlamış mısır da bulantıya iyi gelir.

Canım biz ankaradaydık o zaman eşim de subay. Kaç gün eve gelemedi onun stres ve üzüntüsüyle öyle oldu işte. Allah bir daha göstermesin, kötülere fırsat vermesin.

Hepimizden zor zamanlar geçirmişsin canım, üzüldüm. Neyseki sağlıkla kavuşmuşsun kızına ve eşine. Amin canım

Ya canım okurken kendimi gördüm resmen bizde de durum aynı sesli güldüm çok hoşsun:)))

Kızlar benim degerlerim düştü ve adet olur gibi geri geldi 10 günüm geçti reglm başladı doktor kan pıhtılaşması testi yaptırdı ve iltihap olursa da olmazmış dedi

Ben kullanıyorum premesis hatta buradada önerdim ama iki gün iyi geldi sonrası maalesef eskisi gibi bebeğim için vitamin takviyesi diye devam ediyorum canım ama bulantıma çare olmadı az önce kustum yine

Kızlar benim degerlerim düştü ve adet olur gibi geri geldi 10 günüm geçti reglm başladı doktor kan pıhtılaşması testi yaptırdı ve iltihap olursa da olmazmış dedi
Gecmıs olsun cnm yaaa ne denırkı bu durumda rabbım yar ve yardımcın olsun bol dua ve tevekkul inş

Dua ediyorum ki 2.3 aylık olupta düşmedi bünyrm kaldırrmıydı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun değerin ne kadardı ne kadara kadar düştü inşallah rabbim tekrar daha sağlıklı evlatlar nasip eder peki ilk kayıpmı genelde ilk kayıplarda hemen yapmıyorlar ya kan pıhtılaşma testini

Dua ediyorum ki 2.3 aylık olupta düşmedi bünyrm kaldırrmıydı bilmiyorum
Evet cnm daha uzamadan bıtmıs bundada vardır hayır ılk kurtajımda 8 haftada ıdım cabuk atlattım ama son kurtajda 14 haftamda cınsıyet ogrenmeye gıttıgım gun kalbının durmus oldugunu ogrendım ve normal dogum baslatılarak kurtaj oldum ve yınede dedum sukur 8 aylık olup bebegını kaybedenler var yanı herzaman beterın beterı var dıyıp sukretmemız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…