- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.401
Bende yesem hemen kilo alıcam boyumda kısa zaten çok korkuyorum bu durumdanİlk gebeliğimde 9 haftalık olmama rağmen 7 kilo aldım ama aşırı iştahım vardı her saniye yiyodum resmen kürtajdan sonrada veremedim kilo şimdi gribimden ötürü biraz verdim en azından 67 ile başlamadı şuan 62 görünüyo inşallah çok almayız boyumda çok uzun kilo alınca çok tipsiz oluyorum ya yine minyon olsam sıkıntı olmaz en az 12 kilo diyolar ama bakalım
Artık yapcak bişey yok bebiklerimiz için katlanıcazBende yesem hemen kilo alıcam boyumda kısa zaten çok korkuyorum bu durumdan
Ya bende haftaya cumaya almıştım zaten özelden randevu ama hafta 6. Haftamız bitiyor 7+0 olacağız cuma günü, yine de kalp atışı duyulmayabilir ben erteleyeceğim o randevuyu bi kaç gün sonrasına 7+4 falan olayım en azından diyorumYa Peki özeldeki doktorun ilgisizliği sanırım doktorların azizliğine uğradık ben haftaya salı falan tekrar gideceğim bilindik bi doktora özel olucak ama en azından met edilen bi doktor hayırlısı olsun haftaya kalp atışınıda duyarım inşallah içime sinmedi çünkü ya benim kistim falan da vardı ona noldu onu bile söylemedi
Canın duyarsın 7 de rahat duyulur yani inşallah duyarızYa bende haftaya cumaya almıştım zaten özelden randevu ama hafta 6. Haftamız bitiyor 7+0 olacağız cuma günü, yine de kalp atışı duyulmayabilir ben erteleyeceğim o randevuyu bi kaç gün sonrasına 7+4 falan olayım en azından diyorum
Benim karnım çok şişti, karın oluştu son 5 gündür aşırı yiyorum tatlı ekşi ne varsa aslında dikkat etmeliyim ama mideme Boğaz'ıma dur diyemiyorumKızlar kilo alan varmı benim iki kontrolümdede kilom ve tansiyonum ölçüldü not alınıyor hepsi. Zaten kilolu başladım inşallah çok almam
aynen öyle mecbur yapacak bekliyorumValla canım kusura bakma ama çok ayıp yani yaptğı üstelik bir de kızına bakıyorsun. Bence hiç aldırma yap nazını. Sen yapmasan mecbur yapacak. Boşver
bende kilo versem keşke ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım şimdide daha çok alacak gibi duruyorum diyet yapmazsam tabiCnm zoftan son care bana dr umda oyle dedı artık su dahı ıcemez fazlaca kılo vermeye baslarsan zofran verıyolar sana soyle dıyım dramamıne hapı bıraz ıyı gebelıkte kullanılıyo bıde hastanede serum alırsın ıyı gelır... kızımda 8 haftada6 kılo vermıstım kalbı duran bebegımdede 5 kılo verdım ama zofran ıcmedım sıktım dısımı dıyelım
aynen garantiye almak için bende 3 hafta beklicemYa bende haftaya cumaya almıştım zaten özelden randevu ama hafta 6. Haftamız bitiyor 7+0 olacağız cuma günü, yine de kalp atışı duyulmayabilir ben erteleyeceğim o randevuyu bi kaç gün sonrasına 7+4 falan olayım en azından diyorum
Ya bak okudum yA eşinin yardımcı olmaması, eşimde beni ablasıyla kıyaslıyor eşimin ablası gebeliğinde çay bile içememiş herşeyden tiksinmiş zayıflamış zor bi gebelik geçirmiş ama eşim bana sen iyisin ya falan diyor nazlanmaya fırsat tanımıyor bana evet iyiyim doğru mide bulantım yok uyku ve kasık ağrılarım oluyor genelde, ama günlük işlerimi yapıyorum yemek temizlik bana sen hiç hamile gibi değilsin diyo sinir oluyorum yapmıcam o olacak sonundaBenim karnım çok şişti, karın oluştu son 5 gündür aşırı yiyorum tatlı ekşi ne varsa aslında dikkat etmeliyim ama mideme Boğaz'ıma dur diyemiyorum
aynen öyle mecbur yapacak bekliyorum
bende kilo versem keşke ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım şimdide daha çok alacak gibi duruyorum diyet yapmazsam tabi
aynen garantiye almak için bende 3 hafta beklicem
Çok kötü canım yaa hiç kalkamıyorum benCanım benim bulantılarım hafifledi bugün hiç yol gibiydi. Senin çok mu kötü
Bana zofran verdi canım ama okudum da çok yan etkili gibi geldi sanırım onu kullanamam evhamlıyım ben biraz. Premesis diye bi ilaç varmış içinde folik asit falan da var hamileller için özel bi ilaç onu kullancıam ama o da hafifmişCanım ben de berbatım...mide bulantilarim giderek artiyor bas agrisiyla birlikte bu hafta perişan oldumm....yarin kalp atislarini duyarsam kücügumun sanirim biraz daha guclenicem...ama ilaç isticem doktordan verirse yarin yazarim canim...
Bende içmicem canım ya öyleymiş araştırdığıma göre bende kızımda 5 kilo vermiştim bakalım bunda napıcam bilmiyorm şimdi kızımda yatmama izin vermiyorCnm zoftan son care bana dr umda oyle dedı artık su dahı ıcemez fazlaca kılo vermeye baslarsan zofran verıyolar sana soyle dıyım dramamıne hapı bıraz ıyı gebelıkte kullanılıyo bıde hastanede serum alırsın ıyı gelır... kızımda 8 haftada6 kılo vermıstım kalbı duran bebegımdede 5 kılo verdım ama zofran ıcmedım sıktım dısımı dıyelım
Canim kese icinde bebeğini görebildin mi peki bugun mu gördün keseyi? Bizim zaman ayni gibi ondan sordum.Keseyi ölçtü elimdeki ultrason kağıdında da yazıyor 13mm kese o kadar umrunda değildim ki doktorun yüzüme bakmadı yani onları da anlamaya çalışıyorum günde 100 tane hasta görüyorlar hepsine Güleryüz göstermelerini bekleyemeyiz ama bende her yıl doğurmuyorum ya nereden bileğim dimi verdiği ilacın ne işe yaradığını bilmiyorum resmen
Kese 12mm yaninda kusuratida vardi ultrason resmi yanimda degil suan hatirlayamadim ama 12 si kesin :) normal dedi cok sukur 5+3 canim.. cok tesekkur ederimKese kaç mm canım bide kaç haftalıksın hayırlı olsun bu arada
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda bebişine kavuştursun çok üzüldümAmin kuzum
Valla demedi ki içinde bebek var diye dolu kese falan gibi zAten konuşmaya korkuyordu kelime israfı yapmamak içinCanim kese icinde bebeğini görebildin mi peki bugun mu gördün keseyi? Bizim zaman ayni gibi ondan sordum.
Aynı ben yaaaa çay delisi olan ben tiksindim içemiyorum. Yumurtayı sadece tavada kızarmış yiyorum. Benimde bugün canım kumpir çekti ve ilk defa üç haftadır kusma isteği olmadan bitirdiğim doyduğun tek yemek olduİştahı olmayıp zayıflayanlardanım ben. Mide bulantım hiç yok ama hiç yiyesim de yok. Yemek zorunda olduğum için yiyorum. Doktorum çok sağlıklısın diyetin de çok iyi dedi bugün, tebrik etti beni. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim sanırım. Benim tek şikayetlerim göğüs ağrıları, kasık ağrıları ve ara ara uykusuzluk. Çok çay içen biriydim çay bile iğrenç geliyor. Bugün ilk defa Kumpir çekti canım. Eşimle şok olduk.
Ya bu doktorlar tamam çok yoğun bıkmış olabilir ama bizim için çok önemli birşey bu. Biraz daha açıklayıcı rahatlatıcı olsalar ölürler sankiValla demedi ki içinde bebek var diye dolu kese falan gibi zAten konuşmaya korkuyordu kelime israfı yapmamak için13 mm kese var dedi 2 hafta içinde kalp atışları duyulur o zaman gene randevu alın dedi sadece bu 2 cümle içeride 1 dk kalmadım bile kakaçladı
Bakalim benim de salıya ertelendi yazarim burada ne diyecek bakalim.Valla demedi ki içinde bebek var diye dolu kese falan gibi zAten konuşmaya korkuyordu kelime israfı yapmamak için13 mm kese var dedi 2 hafta içinde kalp atışları duyulur o zaman gene randevu alın dedi sadece bu 2 cümle içeride 1 dk kalmadım bile kakaçladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?