2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende yesem hemen kilo alıcam boyumda kısa zaten çok korkuyorum bu durumdan

Bugün sağlık ocağında verdiğim değer pazartesi verdiğimle aynı çıktı ben şaşırdım üzüldüm. Dr aradım normal değil bi daha ver dedi bu sefer özele gittim 6000 küsür çıktı. Meğerse bazı makinalar belli bi değere kadar ölçüyormuş. Salı günü gidiyoruz Dr ama o 1-2 saatte neler geçmedi aklımdan

Ya bende haftaya cumaya almıştım zaten özelden randevu ama hafta 6. Haftamız bitiyor 7+0 olacağız cuma günü, yine de kalp atışı duyulmayabilir ben erteleyeceğim o randevuyu bi kaç gün sonrasına 7+4 falan olayım en azından diyorum

Canın duyarsın 7 de rahat duyulur yani inşallah duyarız

Kızlar kilo alan varmı benim iki kontrolümdede kilom ve tansiyonum ölçüldü not alınıyor hepsi. Zaten kilolu başladım inşallah çok almam
Benim karnım çok şişti, karın oluştu son 5 gündür aşırı yiyorum tatlı ekşi ne varsa aslında dikkat etmeliyim ama mideme Boğaz'ıma dur diyemiyorum
Valla canım kusura bakma ama çok ayıp yani yaptğı üstelik bir de kızına bakıyorsun. Bence hiç aldırma yap nazını. Sen yapmasan mecbur yapacak. Boşver
aynen öyle mecbur yapacak bekliyorum
bende kilo versem keşke ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım şimdide daha çok alacak gibi duruyorum diyet yapmazsam tabi
aynen garantiye almak için bende 3 hafta beklicem

Ya bak okudum yA eşinin yardımcı olmaması, eşimde beni ablasıyla kıyaslıyor eşimin ablası gebeliğinde çay bile içememiş herşeyden tiksinmiş zayıflamış zor bi gebelik geçirmiş ama eşim bana sen iyisin ya falan diyor nazlanmaya fırsat tanımıyor bana evet iyiyim doğru mide bulantım yok uyku ve kasık ağrılarım oluyor genelde, ama günlük işlerimi yapıyorum yemek temizlik bana sen hiç hamile gibi değilsin diyo sinir oluyorum yapmıcam o olacak sonunda

Ben kizima 58 kiloyla hamile kalmistim. Ilk 3 ay mide bulamtim coktu ve 5 kilo zayifladim. Sonrasinda ise 22 kilo alarak 75 kilo doguma girdim. Allah tan boyum 1.72 de fazla kilolu olmamistim. Insallah bu hamileliligimde 12 kiloyu gecmez. 59 kilo ile hamile kaldim. Bakalim kac olcam....

Bana zofran verdi canım ama okudum da çok yan etkili gibi geldi sanırım onu kullanamam evhamlıyım ben biraz. Premesis diye bi ilaç varmış içinde folik asit falan da var hamileller için özel bi ilaç onu kullancıam ama o da hafifmiş

İştahı olmayıp zayıflayanlardanım ben. Mide bulantım hiç yok ama hiç yiyesim de yok. Yemek zorunda olduğum için yiyorum. Doktorum çok sağlıklısın diyetin de çok iyi dedi bugün, tebrik etti beni. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim sanırım. Benim tek şikayetlerim göğüs ağrıları, kasık ağrıları ve ara ara uykusuzluk. Çok çay içen biriydim çay bile iğrenç geliyor. Bugün ilk defa Kumpir çekti canım. Eşimle şok olduk.

Bende içmicem canım ya öyleymiş araştırdığıma göre bende kızımda 5 kilo vermiştim bakalım bunda napıcam bilmiyorm şimdi kızımda yatmama izin vermiyor

Canim kese icinde bebeğini görebildin mi peki bugun mu gördün keseyi? Bizim zaman ayni gibi ondan sordum.

Canim kese icinde bebeğini görebildin mi peki bugun mu gördün keseyi? Bizim zaman ayni gibi ondan sordum.
Valla demedi ki içinde bebek var diye dolu kese falan gibi zAten konuşmaya korkuyordu kelime israfı yapmamak için 13 mm kese var dedi 2 hafta içinde kalp atışları duyulur o zaman gene randevu alın dedi sadece bu 2 cümle içeride 1 dk kalmadım bile kakaçladı

Aynı ben yaaaa çay delisi olan ben tiksindim içemiyorum. Yumurtayı sadece tavada kızarmış yiyorum. Benimde bugün canım kumpir çekti ve ilk defa üç haftadır kusma isteği olmadan bitirdiğim doyduğun tek yemek oldu

Ya bu doktorlar tamam çok yoğun bıkmış olabilir ama bizim için çok önemli birşey bu. Biraz daha açıklayıcı rahatlatıcı olsalar ölürler sanki

Bakalim benim de salıya ertelendi yazarim burada ne diyecek bakalim.

Yarın doktora gidiyoruz kızçeler :) çok heyecNlıyım. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum hiç bir şey bilmiyoruz çok garip:)

Ben 50 kilo ile gebe kaldım kızlar. Kızımda da aynısı olmuştu. 12 kilo almıştım, doğumdan 3 ay sonra da eski koyafetlerimi giyiyordum. Ama kızım düşük kilolu doğdu ( gerçi darbe sonrası yaşadığımız sıkıntılar yüzünden karnımda kilo verdi kızçem ama) inşallah bebişlerimiz hep 3 kilo üstü ve sağlıklı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…