- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.441
Hadi yaa bende bunu kullancam artık napim diğerlerinin içerği içime sinmiyor artık çekicez 3 ay yapcak bişey yok sanırım canımBen kullanıyorum premesis hatta buradada önerdim ama iki gün iyi geldi sonrası maalesef eskisi gibi bebeğim için vitamin takviyesi diye devam ediyorum canım ama bulantıma çare olmadı az önce kustum yine
Aynıı ben gibi canım bende 50 kiloyla hamile kaldım 11 kilo almıştım kızımda şimdi yine 50 kiloyum. Ama kızımda ilk 3 ay 45 kiloya düşmüştümYarın doktora gidiyoruz kızçeler :) çok heyecNlıyım. Acaba ikiz olabilir mi diye düşünüyorum hiç bir şey bilmiyoruz çok garip:)
Ben 50 kilo ile gebe kaldım kızlar. Kızımda da aynısı olmuştu. 12 kilo almıştım, doğumdan 3 ay sonra da eski koyafetlerimi giyiyordum. Ama kızım düşük kilolu doğdu ( gerçi darbe sonrası yaşadığımız sıkıntılar yüzünden karnımda kilo verdi kızçem ama) inşallah bebişlerimiz hep 3 kilo üstü ve sağlıklı olurlar.
Hoşgeldin canım hayırlı olsunnnnIyi aksamlar kizlar burda yeniyim 5+6 gunluk eylul annesiyim allah nadip ederse cokkk minnak annesi iki defa gitti kalp atisini duymaya ama kucuk oldugu icin insallah sali gunu kucuk o minigimim kuzumun kalp attisinibduyacaz.
Canım nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştık. Ben de 4 kilo vermiştim gebeliğimin başında hasta olarak. Kızım da 2500 gr doğmuştu :)) Şimdi de hala zayıf bir kız 18 aylık 8700 gram özel mama kullanıyoruz.Bu arada benim kızımda 2 buçuk kilo doğmuştu@MinikPiranha
Allah sabır versin canım. Kısa zamanda sağlıkla tekrar gebe kalırsın inşallah.Dua ediyorum ki 2.3 aylık olupta düşmedi bünyrm kaldırrmıydı bilmiyorum
Ay neden stres oluyorsun :) boşver cAnının her istediğini ye abartmamak kaydıyla Çok çabuk geçiyor hamilelik sonra emzirme döneminde veriliyor kilolar Allahın izniyle:)Valla boy kilo çok iyi. Ben şuan 1.58boya 58 kiloyum ay stres oldum :)
Dün bilerek Can'ım çikolata istedi dedim aldırdım diyor şimdiden aşerme mi olur diyor, olsun dikkat etmeye çalışıyorum kızım olduğu için ona baktığımdan dolayı ilk hamileliğim gibi aşırı dikkat etmiyorum
en çok istediğim de hamileliğimde nazlanmak istediğimi yaptırmak ama bizimkine sökmüyor annem dersen o daha beter ev işi konusunda daha çok batırır, iş başa düşüyor Neyse gelip geçici bunlar Rabbim sağlık versin
Bende yesem hemen kilo alıcam boyumda kısa zaten çok korkuyorum bu durumdan
Şiddetli olmasa da benim de arada oluyor.Kızlar gece yattım yan tarafıma dönerken karnıma kramp girdi sancı oldu anlık oldu ama şiddetliydi korktum böyle olan var mı
Bukadar sıtrest yapma cnm bısey olmucaksada cagırmanın anlamı yok ben cok ıyı anladımkı bu hayatta nasıp ı varsa bebegın ne olursa olsun annesıne tutunuyor ve dunyaya gelıyor ama ınan nasıbı yıcek lokması yoksa aksı bı durum oluyo bı arkadad ıle aynı anda gebe kaldık kızın durmadan kanaması vardı dr dr gezdı ve bu cocuk yuzde 50 duser dedıler ve kanamasını durduramadılar ve suanda doguma son gunlerı bı kızı olucak benimde asla bı sorunum yoktu kusuyor yatıyordum sadece ama cınsıyet ogrencex dıe gıttıgımde kalp durmus haberı aldık yanı arkadası beklerken saglıklıyım dıe düşündüğüm ben kaybettım yanı bu ısler nasıp kısmet ısı ne kadar takarsak takalım yasıyacagımızı görüyoruzGünaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptıkMide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.
Amin canım tesekkürlerCanım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin tekrar kendine dikkat et olurmu
Üzülme nolur elbet bi gün olur napalım ben sizi gördükce seviniyorum bi gün okacak biliyorumCanım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda bebişine kavuştursun çok üzüldüm
Bukadar sıtrest yapma cnm bısey olmucaksada cagırmanın anlamı yok ben cok ıyı anladımkı bu hayatta nasıp ı varsa bebegın ne olursa olsun annesıne tutunuyor ve dunyaya gelıyor ama ınan nasıbı yıcek lokması yoksa aksı bı durum oluyo bı arkadad ıle aynı anda gebe kaldık kızın durmadan kanaması vardı dr dr gezdı ve bu cocuk yuzde 50 duser dedıler ve kanamasını durduramadılar ve suanda doguma son gunlerı bı kızı olucak benimde asla bı sorunum yoktu kusuyor yatıyordum sadece ama cınsıyet ogrencex dıe gıttıgımde kalp durmus haberı aldık yanı arkadası beklerken saglıklıyım dıe düşündüğüm ben kaybettım yanı bu ısler nasıp kısmet ısı ne kadar takarsak takalım yasıyacagımızı görüyoruz
İçini ferah tut canım hayırlısıyla bu sefer böyle bisey yasamazsin insallah stres yaparsan hep ona odaklanirsan şu güzel günlerin tadını cikaramazsinGünaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptıkMide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.
Şiddetli olmasa da benim de arada oluyor.
Günaydın kızlar. Maalesef iş başı yaptıkMide bulantıları, gaz, kasık ağrıları. Önümüzdeki hafta da adet döngüm, geçen defa döngümde kanamam gelmiş,öyle düşük yapmıştım. Şu 1 hafta zulüm gibi geçecek bana bir şey olacak mı diye beklerken büyük ihtimal. Eşim de doktora gitmeme izin vermiyor, lafını ettikçe stres yapıyorsun diye kızıyor. Daha anne babalara bile söylemedik, 31 Ocakta randevum, o zaman bile söylemesem mi acaba diyorum. Annem yemek yapıyor çağırıyor, 1 haftadır besin zehirlenmesi kartı oynuyoruz eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?